25/10/21

Η πρόταση του Δελτίου των 11 για να μην πέσει το κόσtος του πολέμου με τη Ρωσία στις πλάτες των καταναλωτών

 

Όσο διαρκεί η ενεργειακή «κρίση», να μειωθεί ο ειδικός φόρος στη βενζίνη και το πετρέλαιο και να μην επιβάλλεται ΦΠΑ στους λογαριασμούς αερίου και ρεύματος. 
Να βγουν από τους μηνιαίους λογαριασμούς οι εισφορές υπέρ τρίτων.
Να μην γίνεται καμιά διακοπή παροχής ρεύματος μέχρι την 1η Μάϊου εφόσον ο καταναλωτής καταβάλει το 10% της αξίας του ρεύματος που κατανάλωσε.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Η πρόταση του Δελτίου των 11 για να μην πέσει το κόστος του πολέμου με τη Ρωσία στις πλάτες των καταναλωτών"

Ναι, καλα.
Στα βραχια της Πειραϊκης κοιμαται ο Στελιος ο μπεκρης........
https://www.youtube.com/watch?v=FNXkhX55XRo

Ανώνυμος είπε...

ο ραγιάς εγαλουχήθη με μαρξισμό στην μεταπολίτευση και θεωρεί το κράτος σοβιετικό πατερούλη, οπότε το κράτος του λέει μιας και είσαι άθεος ο θεός σου είναι το κράτος και για να σε φροντίζει θέλει φόρους και τους θέλει ακόμα και όταν δεν σε φροντίζει, επίσης πρέπει τα πάντα στην ζωή σου να έχουν γνώμονα το "κοινό καλό" οπότε εσύ σαν άτομο είσαι αναλώσιμος, φυσικά στο "κοινό καλό" συμπεριλαμβάνονται και οι καρπεροί αφροασιάτες που ζευγαρώνουν με τις Ελεϊνήδες, είναι αστείρευτη η χαρά τους όταν περπατάνε στο κέντρο της Αθήνας με μαυριδερές αγνώστου προελέυσεως μαϊμούδες, θυμάμαι επί Ελέυθερης Αθήνας που έλεγα να μην υποβάλλουμε φορολογικές δηλώσεις και μου έλεγαν ότι είμαι τρελός και επικίνδυνος και ότι το κράτος χρειάζεται φόρους για να λειτουργήσει, αυτά μου τα λένε και τώρα με το ίδιος πάθος, δεν έχουν πάρει χαμπάρι τίποτα τόσα χρόνια.....

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο με τη συγκεκριμένη ανάρτηση αλλά σημαντικό:
Το φοβερό Κράτος της μογγολοτουρκιάς και ο μέγιστος ηγεταράς.
https://sputniknews.gr/20211025/telos-stin-krisi-erntogan-me-toys-10-presveis-apofeyhthike-teleytaia-stigmi-i-apelasi-19436645.html

Ανώνυμος είπε...

Μη τους μισθούς των Δ.Υ. (πελατών μας) τάραττε ! Δεν λέγονται αυτά Σπύρο, από ανθρώπους νοήμονες... Εδώ στην διάρκεια του γυιού μας, αυξήθηκαν οι καταθέσεις στις (σαπακο)τράπεζες και συ συζητάς για μείωση φόρων ; Μη γένοιτο, μα το Τουτάτη ! Κάλλιο να πέσει πείνα στους ιθαγενείς του Ιδιωτικού, παρά να κόψουμε φόρους. Αμήν !