ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

21/10/21

Βαλόντια: Ο αγώνας για τα δικαιώματα των τρανσέξουαλ και των σεξουαλικών μειονοτήτων στη Δύση μετατρέπεται σε δογματισμό και έχει φθάσει στα πρόθυρα του παραλογισμού, και σε ορισμένα ζητήματα παίρνει τερατώδεις μορφές. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν το δήλωσε στη σύνοδο της ολομέλειας της Λέσχης Βαλντάι Valdai,ανταποκριτής του Lenta.ruεκθέσεις ότι ο αγώνας για ισότητα «μετατρέπεται αντίθετα ρατσισμό»

 

Βαλόντια: Ο αγώνας για τα δικαιώματα των τρανσέξουαλ και των σεξουαλικών μειονοτήτων στη Δύση μετατρέπεται σε δογματισμό και έχει φθάσει στα πρόθυρα του παραλογισμού, και σε ορισμένα ζητήματα παίρνει τερατώδεις μορφές. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν το δήλωσε στη σύνοδο της ολομέλειας της Λέσχης Βαλντάι  ότι ο αγώνας για ισότητα «μετατρέπεται αντίθετα ρατσισμό»

O Πούτιν χαρακτήρισε «τερατώδες» οτι τα παιδιά διδάσκονται ότι ένα αγόρι μπορεί να γίνει κορίτσι και αντίστροφα» και είπε ότι είναι  « έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».

«Εκείνοι που τολμούν να πουν  ότι οι άνδρες και οι γυναίκες εξακολουθούν να υπάρχουν και αυτός είναι ένας βιολογικός παράγοντας, είναι σχεδόν εξοστρακισμένοι. Ο γονέας νούμερο ένα και ο γονέας νούμερο δύο, οι γονείς που γέννησαν  αντί για τη μητέρα, η απαγόρευση της χρήσης της φράσης  «μητρικό γάλα» και η αντικατάστασή της με ανθρώπινο γάλα, έτσι ώστε οι άνθρωποι που δεν είναι σίγουροι για το φύλο τους να μην αναστατώνονται»,  είπε ο Πούτιν, και τόνισε ότι αυτό δεν είναι κάτι  «νέο» διότι παρόμοιες προσπάθειες επανασχεδίασης της γλώσσας προκειμένου να αλλάξουν οι έννοιες είχαν προηγουμένως γίνει από τους Μπολσεβίκους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανίστηκε στα σχόλια του deltio11 Πράκτωρ του Λάγκλεϋ

 Μας άφησε τπόμνημα που εξηγεί γιατί οι κακοί Ρώσοι εκαναν αυτό που  έκαναν οι καλοί  αμερικανοί. Ανέλαβε φίλος χάκερ να εντοπίσει την ΙP. Θ...