23/10/21

Η Τουρκία του Ταγίπ είναι κράτος

 

 

Ο Ταγίπ ο Μεγαλοπρεπής  απέλασε από την Τουρκία τους πρέσβεις ΗΠΑ, Γαλλίας, Γερμανίας, Καναδά, Νορβηγίας,  Φιλανδίας, Δανίας, Ολλανδίας και Νέας Ζηλανδίας, επειδή συνυπέγραψαν δήλωση με την οποία παρενέβησαν στις εσωτερικές υποθέσεις της Τουρκίας.

4 σχόλια:

Καλλιο ενας ταπεινος Γιουφτος παρα πουστης και περηφανος είπε...

Η Τουρκια του Ταγιπ ειναι ΚΡΑΤΟΣ! Αν δεν ειναι;

Και να συμπληρωσω, ο Ταγιπ ειναι ΗΓΕΤΗΣ κι αφηστε την αλλοιθωρη του ΟΠΕΝ-κωλοι και την καραμπογιατισμενη σονυφη της καρκινοπαθους του ΣΚΑΙ, που ξεχνοντας τις τουρκοελληνικες φιλιες και τα βραβεια Ιπεκτσι, ωρυονται τωρα που οι αμερικΛανει θα κανουν "ντα" τον Ερντογαν.
Θα στειλουν την .....κυρια Μιμη Καιριδου να τους γαμισει με το γκωλιο, αυτη πουχει σπουδασει το οθωμανικο δικαιον.

Ρε μακαρι ναχαμε κι εμεις εναν Ταγιπ για ηγετη.

Σούλα Ξανθοπούλου-Κοντοπωπού είπε...

Και τουτοι δω βγαλανε το κωλο στην εβραϊλα που τους ειπε βαλτε φυλακη τους Χρυσαυγιτες!

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα "ηγέτης" το δυνάμει σκήνωμα (πολιτικώς αλλά και κυριολεκτικά). Ό,τι θέλουν τον κάνουν οι πρεζέμποροι. Βγάλανε στη φόρα βίντεο με το πουλέν του "ηγέτη", τον υποψήφιο για την ψευδοκυβέρνηση της Κύπρου, να εξασκείται στη "σφεντόνα". Και φυσικά καρατομήθηκε.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός! Σωστότατος!!!

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 1940.37η ημέρα του Ελληνοϊταλικού Πολέμου. Η Απελευθέρωση της Πρεμετής και του Δέλβινου. και η κατάληψη του Υψώματος 1532 στο Πόγραδετς

Κατά την 37η ημέρα του Πολέμου, ο  διοικητής του Ιταλικού εκστρατευτικού Σώματος στην Σκιπερία στρατηγός Σοντού, πρότεινε στον Μουσολίνι «δι...