15/10/21

Το 1848 οι δολοφόνοι του Καποδίστρια παρέμενανΥπουργοί όπως τους το υποσχέθηκε η Μεγάλη Στοά του Λονδίνου

 

Στις 15 Οκτωβρίου 1848 ορκίστηκε νέα κυβέρνηση  που αντικατέστησε την Κυβέρνηση του δολοφόνου του Καποδίστρια  Γεωργίου Κουντουριώτη η οποία είχε υποβάλει την παραίτησή της από τα μέσα Αυγούστου 1848. 

«Επί των Εσωτερικών γραμματεύς της Επικράτειας»  ήταν ο δολοφόνος του Καποδίστρια Αναστάσιος Λόντος. «Επί των Οικονομικών γραμματεύς της Επικράτειας», ηταν ο  δολοφόνος του Καποδίστρια Δημήτριος Βούλγαρης. «Επί των Στρατιωτικών γραμματεύς της Επικράτειας» ο  Αναστάσιος Μαυρομιχάλης.

Η  Στοά του Λονδίνου και η «Αυτοκρατορία»,  υποσχέθηκαν το 1831 στους δολοφόνους    ότι , «θ' απολαύσωσι διά παντός την εξουσίαν καί δύναμιν, καί δόξαν, καί τιμάς, και πλούτη».

Η εγκληματική οργάνωση που δολοφόνησε τον Καποδίστρια  το 1831, κυβερνάει και σήμερα την Ελλάδα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

tovima.gr Μάρκος Καρασαρινης. Όπως λέμε... Μαγιορκινης ίσως;Ειναι πολλοί οι..."συνεργάτες". He also pretends he is a patriot(with Βλάσσης Αγτζιδης etc). Είναι πολλοί οι... "συνεργάτες" και "συνοδοιπόροι. Για ψάξτο.

Ανώνυμος είπε...

Για όσο υπάρχει ένα σημαντικό μέρος του "ελληνόφωνου" πληθυσμού που είναι "συνεργάτες" και "συνοδοιπόροι" της στοάς-εβραιων and Co, δύσκολα θα υπάρξει σωτηρία για τους τίμιους και πατριώτες Έλληνες πολίτες. Κι αυτό πρέπει να το λάβει υπόψη του το Κίνημα 21 Χατζαρα.Για να μην πάει χαμένος ακόμα ένας Εθνικοαπελευθερωτικος αγώνας όπως εκείνος του Ιωάννη Καποδίστρια.

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των αναγκαστικών εμβολιασμών και πιστοποιητικών στην Θεσσαλονίκη

  Πορεία διαμαρτυρίας κατά των αναγκαστικών εμβολιασμών και των ψηφιακών πιστοποιητικών  πραγματοποιούν  χιλιάδες κάτοικοι της Θεσσαλονίκης ...