19/10/21

Η Οδύσσεια ενός Μπάσταρδου που γεννήθηκε δυο φορές και είχε τρεις μητέρες και δυο πατέρες

 

Το μπάσταρδο  αμάρτημα της  μητρός του , δεν γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου  και δεν γεννήθηκε στον παραλιακό Δήμο κοντά στη Βάρκιζα . 

Γεννήθηκε στην Ελβετία σε ιδιωτικό μαιευτήριο για το οποίο μεσολάβησαν οι ισχυροί φίλοι του παππού  που θα γινόταν πατέρα του. 

 Μητέρα, ήταν η ανήλικη μετέπειτα αδελφή του, αλλά  το νεογέννητο  δηλώθηκε σαν παιδί άλλης παρένθετης μητέρας. Η παρένθετη μητέρα ταξίδεψε ως τουρίστρια στην Ελλάδα  και το παιδί γράφηκε στο διαβατήριο της. Αυτή μετέφερε το παιδί στη Αθήνα για να γίνει «όμηρος της Χούντας»  και το παρέδωσε στην γιαγιά του που έγινε η τρίτη μητέρα του. 

Η δεύτερη μητέρα δήλωσε απώλεια διαβατηρίου και έφυγε χωρίς το παιδί  που στην συνέχεια με την βοήθεια τον ιατρών με  ποδίτσα και κατανόηση   γεννήθηκε για δεύτερη φορά  από την τρίτη μητέρα του και δηλώθηκε ότι γεννήθηκε στο σπίτι από την 38χρονη που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας. 

Και στη συνέχεια του έβγαλαν ξανά διαβατήριο και ταξίδεψε για να βρει τον παππού του που έγινε μπαμπάς του, μαζί με την γιαγιά που έγινε μητέρα   και την μητέρα που έγινε αδελφή.

Μιά Αγία Κωλο-οικογένεια.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει περίπτωση να μάθουμε την αληθινή ημερομηνία ?

Ανώνυμος είπε...

Η δεύτερη μητέρα,η... παρένθετη, που ταξίδεψε στην Ελλάδα ως τουρίστρια, ποια ήταν;Πες μας σε παρακαλούμε!

Ανώνυμος είπε...

το μπασταρδο τηs ζωηρηs αννουλαs του βοσποροχεσμενου ποσεs μαμαδεs εχει;;;;

Ανώνυμος είπε...

Θαυμαστρια του Τερρυ και πεταχτουλα τοτε, με το αερα κορης πολιτικαντη πηγε στο καμαρινι του μετα την συναυλια για ....αυτογραφο και ενα πεταχτο φιλακι.
Ελα ομως που η αγκαλια και το αγγιγμα της 16χρονης "τουμπανιασε" τον καλλιτεχνη και αφου την καθησε πανω στο γραφειο του, της σηκωσε λιγο την φουστιτσα και της τον γλυστρισε στα υγρα τοιχωματα αφηνοντας της το γαλακτωδες υγρο;
Και ουτως μας προεκυψε το τερας;


Εμεις ομως τι φταιμε που ειμεθα αγεννητοι τοτε;

Ανώνυμος είπε...

Ιουδαϊκό αίμα μας κυβερνά! Γαμώ το σόϊ τους γιά κωλο-οικογένεια!!!! ...και το μ@@νί της μάνας που τον πέταγε!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολυομελιτιδα ειχε η μαρικα οχι σκληρυνση κατα πλακας (αυτο εχει ειπωθει)

Ανώνυμος είπε...

Σωστόν

Ανώνυμος είπε...

Λογικά θα περιμένουμε κανένα επεισόδιο μυτού (#metoo) αν ζορίσουν πολύ τα πράγματα, ποτέ δεν είναι αργά άλλωστε