6/12/21

Κρύβουν τα σημερινά τεστ για να ανεβάσουν τεχνητά την θετικότητα, Μόνο 103,000 ανακοίνωσαν. Εισαγωγές 380 . Αυτό δειχνει 1500-1600 κρουσματα αλλά ανακοίνωσαν 4.943. 714 ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ.

 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=9o95L4F5N1E

ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ 2

Ένα μικρο βίντεο σχετικά με τις οδηγίες πλου του συγκεκριμένου αγώνα

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα! Αληθώς σας εμίλησε ο προφήτης κύριε Χατζάρα! Ίδια ακριβώς δηλαδή περίπτωση με τη Σαλώμη εκ Πατρών Αχαϊας...

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=b7e0P2v9TB8

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σπύρο να σας επισημάνω να δώσετε λίγη προσοχή σε μια ανάρτηση στην σελίδα του κινήματος 21 στο φεισμπουκ για να διαγραφει, περί μυστικού κώδικα Αμφίπολης, Μέγα Αλέξανδρου και καταραμένο οφι. Εμφανίζεται ένας σύνδεσμος σε ένα απαράδεκτο άρθρο ενός μπινε του Παναγιώτη Τραιανου που γράφει ένα κάρο ασυναρτησίες, διανθισμενες με αρκετή δόση γκεματρια, δηλαδή την αποκρυφιστικη πρακτική της "αριθμοσοφίας", όπως στην καβαλιστικη μαγεια. Έφτασε στο κατώτατο επίπεδο βλασφημωντας τον Κύριο ημών Ιησού, την Παναγία Μάνα μας και ο,τι ιερό υπάρχει. Αλλού δεν μπορώ να γράψω σχόλιο, δειτε το και εσείς, θέλει μισή ώρα! η ανάγνωση της αρλουμπολογιας του προαναφερομενου, χώρια τα διαλείμματα λόγω ανεβασμένης πίεσης από την οργή.

Ανώνυμος είπε...

όταν ο κόσμος πιστεύει ότι έχει απομονωθεί κάποιος ιός και έχει "αποκωδικοποιηθεί" το γονιδίωμά του είναι λογικό να πιστεύει και ότι είναι έξυπνος και αντιγράφει....ακόμα περιμένω κάποια επιστημονική δημοσίευση του pubmed με την απομόνωση του ιού, την απόδειξη της παθογένειάς του και την ανάλυση του γενετικού του υλικού, δεν με νοιάζει αν την έχει κάνει κάποιος που "έκλεψε τους Ρώσους", απλά δώσε κάτι έτσι για να έχουμε να λέμε....δεν γίνεται να έχει ισχυριστεί κάποιος ότι έκανε όλα αυτά χωρίς να παρουσιάσει έστω ένα συκέ paper σαν των κινέζων που πήραν σάλιο από κάποιον "που εγγυημένα δεν είχε τίποτε άλλο" και αρχίζοντας τα μιλκ-σέικ και τις απανωτές PCR έφτασαν στο συμπέρασμα ότι νοσεί από ιό που πήδηξε από νυχτερίδα σε φίδι, φρόντισαν βέβαια να έχει πεθάνει πρώτα ο Karry-Mullis.....

Ανώνυμος είπε...

ποιος επιστημων ειπε βρε λουκουμα οτι τα εμβολια εμποδιζουν την επαφη με τον ιο και το να γινει καποιος φορεας ;

την ζωη σου προστατευουν ολα τα εμβολια οχι το να μην γινεις φορεας

εκτος απο ασχετος απο βιολογια θετεις ανυπαρκτα ζητηματα παραπλανητικα και απαντας μονος σου σαν να απεδειξες κατι .

Ανώνυμος είπε...

Κι εσύ που είσαι σχετικός, για πες μας πόσος χρόνος μελετών για παρενέργειες απαιτείται από τα πρωτόκολλα που ακολουθούν τα εμβόλια μέχρι να λάβουν άδεια χορήγησης;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΏΝΥΜΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Τρί Δεκ 07, 09:12:00 π.μ.

1. ΑΛΛΟ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΦΟΛΑ!!!

2.Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΦΟΛΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΜΥ ,ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΦΡΑΓΜΟ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΆΓΕΤΑΙ!!!

3.ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΡΟΥ!!!

4.ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΣΗΣΗ ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΝΟΣΙΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΑΡΆΛΥΣΗΣ Η ΠΟΛΙΟΜΥΕΛΙΤΙΔΑΣ!!!

5.ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΝΙΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ;;; ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΙ;;;;

6.ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΝΟΣΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΥΠΕΡΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΚΑΝΑΝΕ (ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΙΕΣ)!!!

Υ.Γ. ΞΕΧΑΣΑ, ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ;;;;
ΕΧΕΙΣ 2 ΕΠΙΛΟΓΕΣ Η ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΛΕΗΣΕΙ Η ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΈΝΝΗΤΩΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!
ΚΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΔΕΡΦΕ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Νεφελώδης εἰς τοὺς 0°C ἐν Οὐψάλα.   ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΚΤ...