6/12/21

Σουχαρίτ Μπάγκντι: «Το εμβόλιο δεν κάνει απολύτως τίποτα. « Αυτός ο κορωνοϊός είναι η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία . «Οι πολιτικοί δρουν ως εγκληματικές οργανώσεις»

 

-Είπαν στον χαζό τηλεθεατή ότι «ο έξυπνος ιός» αντέγραψε μέρος του κώδικα του Κορωνοϊού που προκαλεί το κοινό κρυολόγημα  και έγινε από «δέλτα»,  «όμικρον» 

Στην Κροατία συγκεντρώνονται υπογραφές για δημοψήφισμα κατά των πιστοποιητικών ΚΟΒΙΝΤ. Για να διοργανωθεί το δημοψήφισμα, πρέπει να συγκεντρωθούν περίπου 370.000 υπογραφές πολιτών τις επόμενες δυο εβδομάδες, μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου. Το δημοψήφισμα για την κατάργηση των πιστοποιητικών για εισόδο σε δημόσιους και κρατικούς φορείς, αλλά και να για μεταφέρουν στη Βουλή τις αρμοδιότητες του Αρχηγείου Πολιτικής Προστασίας, το οποίο εισηγείται φ επιδημιολογικά μέτρα. Οι υπογραφές συλλέγονται σε περίπου 1.200 σημεία σε ολόκληρη την Κροατία.

-Πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι σε ένα εστιατόριο στη Νορβηγία, από τους 120 διπλοεμβολιασμένους πελάτες που ελέγχθησαν τυχαία και δειγματοληπτικά   οι 72 βγήκαν θετικοί.

-Η έναρξη της παραγωγής εμβολίων της «Sinopharm» στη Σερβία αναμένεται από το Μάρτιο του 2022, με τρία εκατομμύρια δόσεις το μήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  18/4/23 Η 18η Απριλίου στην Ιστορία Η 18η Απριλίου είναι η 108η ημέρα του έτους του Γρηγοριανού ημερολογίου . Απομένουν 257 ημέρες πριν απ...