29/12/21

ΜΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙ....ΓΕΝΙΚΑ

Ο Κώστας, ο Κωστής, ο Ελία,             ο Αλμπέρτο και ο Ηρακλής με το Σοφάκι


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΖΩΗΣ ΜΠΕΧΛΗΣ 

 Ο Κωστής είναι ο θεωρητικός μιας ακραίας ιδεολογίας σε μια χώρα που ολοκληρωτικά είναι εχθρική σε αυτήν την ιδεολογία. Όμως ο Κωστής και βήμα έχει και προβολή και ως επαγγελματίας προοδεύει κατά τρόπο θαυματουργό, έως πλουτισμού, ενώ ο γιόκας του γίνεται και κυβερνητικό στέλεχος. 
 Μια δύναμη μυστήριος τον ωθεί απο τα κάτω προς τα πάνω. 

Ο Κώστας είναι στην κυριολεξία ένα περίτεχνο, λόγω φιλολογίας, τίποτα. Γίνεται δημοτικός άρχων, εκτίθεται απο σκάνδαλα πλουτισμού αλλά ω του θαύματος κάνει επιτυχημένη πολιτική καριέρα και βρίσκεται...πολιτειακός άρχων. Ο ίδιος πιστεύει ότι τα καταφέρνει χάρη στην γοητεία που ασκεί στον λαό, υπάρχει όμως η υποψία ότι και αυτόν “Μια δύναμη μυστήριος τον ωθεί απο κάτω προς τα πάνω”, χωρίς ο ίδιος να κάνει τίποτα. 

Ο Ελία ανήκει στα εκλεκτά κακά παιδιά. Γόνος “εκλεκτού ” διευθυντικού στελέχους δημόσιου οργανισμού, με σπίτι στα καλά προάστια, με άφθονο χαρτζηλίκι και χρόνο για επανάστάσεις της περιορθκής περιοχής, βρίσκεται σε κυβερνητική θέση του συστήματος εναντίον του οποίου επαναστατούσε στη νιότη του και ενώ προκαλεί το εθνικό και θρησκευτικό αίσθημα του λαού.

“Μια δύναμη μυστήριος τον ωθεί απο κάτω προς τα πάνω”

 Ο Αλμπέρτο είναι όμαιμος και ομότροπος με το Ελία. Είναι και αυτός ίδιας ιδεολογίας  και είναι και εκλεκτός. Ξεκινά μέσα στον πλούτο, αλλά κατακτά την Δύση και βατσινώνει και τον κόσμο όλο, διότι : “Μια δύναμη τον έσπρωχνε προς τα εμπρός και απο κάτω προς τα πάνω”

 Ο Ηρακλής!  Εδώ τι να πούμε ; 
Έχει κάνει σπουδές της περιορθικής περιοχής, είναι εκλεκτό αίμα και αυτός, έχει ασυλία, δεν του έχει λείψει ποτε το 5χίλιαρο απο την τσέπη, που το πληρώνει ο λαός αυτής της χώρας, αποτελεί αφόδευμα του ΛακταΣκούλ οφ εκονομικς, είναι πολύ φιλάνθρωπος....ΜΚΟ, θεωρίες κλπ 

 Είναι χαλαρός μέχρι αηδίας, και “Μια Δύναμη περίεργη τον ωθεί απο κάτω προς τα πάνω” χωρίς να έχει συντελέσει στην παραγωγή, έστω ενός σάπιου μήλου, διότι ποτέ δεν το χρειάστηκε...υπήρχε βλέπετε αυτή η Θεία Δύναμη. 

Αλλά το ωραιότερο είναι το Σοφάκι. 

 Το Σοφάκι βρέθηκε σε κυβερνητική θέση, ένοιωθε μίστρεςς ανάμεσα σε ενστόλους. Ο φετιχισμός του καλού γούστου ξεχείλιζε στην κυριολεξία απο τα στήθη ...με κάθε εισπνοή. Το Σοφάκι έχει κάνει σπουδές αντίστοιχες με αυτές του λάκταλόβερ Χ 3 αντιπροέδρου, αλλά δεν μπήκε στο γνωστό Συμβούλιο, έγινε διορισμένη πολιτικός σε κάποιο υπουργείο καταστροφής με πολλά τρυφερά πόδια. Θέλει πολιτική καρριέρα και διαβάζοντας τις ανακοινώσεις της που θυμίζουν ρομαντικά μηνύματα απο το μελαγχολικο Παρίσι....τύπου SEX and the CITY, καταλαβαίνουμε ό,τι: “Μια μυστήρια δύναμη την σπρώχνει” όχι αναγκαία απο κάτω προς τα πάνω, 100% όμως....την σπρώχνει. 

 Την ίδια ώρα και στιγμή που αυτά τα ωραία συμβαίνουν για όλους αυτούς τους ειδικής προέλευσης χαρούμενους τύπους, ένα δείγμα αναφέραμε μόνον, “Μια μυστήρια δύναμις, η ίδια μάλλον, σπρώχνει το Έθνος και τον Λαό...απο πάνω προς τα κάτω”.

 Ας τους προσγειώσουμε λίγο....

 Για το Κίνημα 21 μυστήριες δυνάμεις δεν υπάρχουν, δεν μας ενδιαφέρει να πάμε εκεί που πάνε όλοι οι προηγούμενοι....μας ενδιαφέρει να περάσουμε απο πάνω τους

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε παιδάκι μου, ασούμ', ναούμ! Και λέγαμε πού χάθηκαν ευτούνα τα αλάνια οι Χεσματοφύλακες του Σολομώντα βίζο-λαβίζο

https://sputniknews.gr/20211229/thematofylakes-toy-syntagmatos-pano-apo-100-entopistikan-stin-attiki---ta-epomena-vimata-tis-elas-21942906.html

Ανώνυμος είπε...

Το Σοφακι τον σπρωχνουν κι απο πισω κι απο μπροστα, ασε που ενιοτε το μπουκωνουν και απ το στομα.

Ημέρες του 49. Ο Ζαχαριάδης έριξε το Σύνθημα "ΟΛΟΙ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ". Η Εξόντωση των Κ/Σ στα Τζουμέρκα. Ο ΠΠ (Πφούστης Παύλος) και η Φρίκη σε Άργος Ναύπλιο

  Ο Τσιφλικάς της Ευβοιας πράκτωρ σερ Νόελ Μπέηκερ σε ειδική αποστολή στο Βελιγράδι