22/1/22

Η ΑΠΌΛΥΤΗ ΑΠΆΤΗ


Ο απόλυτος Ρουφιάνος της Αγίας Κολω-Οικογένειας φωνάζει. «Εθνικά όνειρα δεκαετιών οδεύουν προς πραγμάτωση!!! Αν κάποιοι Έλληνες υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν την Ευρώπη, είναι ο Μητσοτάκης, και ο Δένδιας».

 Ποιανού Έθνους όμως «τα Εθνικά όνειρα δεκαετιών οδεύουν προς πραγμάτωση»;;;; Ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας  είναι αντινατιβιστές.

Είναι περιπλανώμενοι. Όπου γης και Πατρίς. Δεν είναι Έλληνες αλλά Νατουραλιζέ. 

Κοσσέρ ο Μητσοτάκης Χαβαναγκίλα. Κοσσέρ ο Δέντε Χαβαναγκίλα, Κοσσέρ ο Μηταράκης Χάβαναγκίλα, Κοσσέρ ο Ανδρουλάκης Χαβαναγκίλα, Κοσσέρ ο Μπαρούχ Άκης Χαβαναγκίλα, Κοσσέρ ο  Τσιπρόφσκι Χαβαναγκίλα, Κοσσέρ η Κεραμέως Ροκφέλερ, Κοσσέρ και οι Πεπελάςς, Κοσέρ και οιΑβραάμόπουλοι.

 Ο όπου γης και Πατρίς Νατουρλιζέ Δέντε έφθασε στην Κέρκυρα  από την Πορτογαλία όπου ζούν οι συγγενείς του  μεσω  Λιβόρνο και  μεσω Χειμάρας  για να καταλήξει στην Κέρκυρα  αναρωτήθηκε μιλώντας σε Κροατική. Εφημερίδα, «Γιατί χρειάζεται η Ελλάδα τόσο ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις»;

Με Αλβανούς αξιωματικούς που αγαπούν την Τουρκία η Ελλάδα δεν έχει Ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις. Δεν έχει καν  Ένοπλες Δυνάμεις. Και χρειάζεται τους  «επαγγελματίες» για να μοιράζουν κρουσάν στους Λαθρομουτζαχεντίν εισβολείς. Και χρειάζεται επαγγελματικό «στρατό» για να πολεμήσει τη Ρωσία. 

Ο αντινατιβιστής Δένδε υποστηριξε «την έννοια ενός ευρωστρατού, ενός ευρωπαϊκού πολεμικού Ναυτικού κλπ». 

Οι ελληνογαλλικές συμφωνίες με τον Πουστρόν  «ίσως είναι η αφετηρία για τέτοιες εξελίξεις», λέει ο απόλυτος ρουφιάνος των ΚΝΟΥΔΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: