12/5/22

Σκοτώνονται οι τριτοδεύτεροι. 19,92% η ΚΟΥΛΑ Εφιαλτένσκι και 14,28% ο Αλιέκσι Τσιπρέφσκι, σύμφωνα με την «έρευνα» του γκαλοπατζή σύντροφου Υπουργού.

Ουκ έστιν πλοίο ουκ έστιν οδός για τους πλασιέ των εμβολίων.

 

Ο σύντροφος Τάκης, ρώτησε μετά ΤΟ Συνέδριο,1200 εμβολιασμένους και βρήκε ότι το 19,92% των Ελλήνων λατρεύει την Κούλα, το σκατόσογο και την εγκληματική Οργάνωση των ΚΝΟΥΔΟΥ. Η εγκληματική Οργάνωση των ΕΚΟΥΜΟΥ εμφανίζει αύξηση 0,6% έναντι του Μαρτίου και τους μέτρησε σε 14,28%. 
Οι Κλεπτοπασόκοι του ΜΠΥΡΑΛ είναι στο 7.9%. Η εταιρεία του σύντροφου υπουργού μοίρασε την δυσαρέσκεια στα «μαξιλαράκια» και βρήκε ότι η ΚΚΕ ΑΕ έχει άνοδο 0,4% και ποσοστό 4.12%, ο ντονμέ φαλακρός Κυριάκος άνοδο 0,5% και ποσοστό 3,21%.
Πιό κάτω, οι εμβολιασμένοι Έλληνες 1,95%, ο Μπαρούχ-ΑΚΗΣ 1,68%, και το ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 4,51%. ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 10,32% . ΟΙ ΑΛΛΟΙ , ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ το 33% που μαζί με τους αναποφάσιστους γίνεται 43%. 
 Ο σύντροφος Τάκης, έβγαλε το συμπέρασμα ότι, «Οι απώλειες της ΝΔ συνοδεύονται από μια στασιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και με μια διασπορά ψήφων προς μικρότερα κόμματα», και ότι,  «τα ποσοστά της κυβερνητικής παράταξης επηρεάζονται από το μεγάλο κύμα ακρίβειας και πληθωρισμού, σε συνδυασμό με τις μεγάλες ανησυχίες της κοινής γνώμης για τη συνεχιζόμενη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις της». 

Τα ποσοστά της εγκληματικής οργάνωσης φυσικά  και δεν επηρεάζονται από το θάνατο που σκόρπησαν τα εμβόλια ,και η απαγόρευση των σωτηρίων φαρμάκων για τους ασθενείς.
Και από την έρευνα του σύντροφου Τάκη μεταξύ των εμβολιασμένων για του Τουρκοκάναλο του Σκάιιι, αποδεικνύεται ότι υπάρχει μια νέα κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία που μπορεί και πρέπει να εκφραστεί στην Κάλπη. Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ είναι εφικτή.
 Οι ανεμβολίαστοι, οι συγγενείς των θυμάτων της εγκληματικής Κοινοπραξίας Εφιαλτένσκι-‘Αλμπερτ, οι τίμιοι και ηθικοί , μπορούμε να τους στείλουμε ΟΛΟΥΣ στην Φυλακή και να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.
Η σημερινη δημοσκόπηση που δημοσίευσε η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" και η οποία επίσης έγινε βασικά "μεταξύ εμβολιασμένων" επιβεβαιώνει τις ίδιες τάσεις. 

Ουκ έστιν πλοίο ουκ έστιν οδός για τους πλασιέ των εμβολίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Βαλόντια έκλεισε τα 72. και μπήκε στα 73. Γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 1952. Πολύχρονος!

  Ο Βλαδίμιρος γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου του 1952, στην πόλη του τότε την έλεγαν Λένινγκραντ .   Ήταν το τρίτο παιδί στην οικογένεια, αν ...