21/5/22

Η Κωλο-Οικογένεια μετά την Βίζιτα της Κούλας στα Κεντρικά κατάλαβε ότι δεν έχει να περιμένει τίποτα, ότι το φθινόπωρο και ο χειμώνας δεν βγαίνουν με τίποτα και αποφάσισε εκλογές πριν την τέταρτη δόση της Πφάϊζερ και αμέσως μετά τη χαλάρωση των διακοπών των οποίων το αποτέλεσμα προανήγγειλαν ο σύντροφος Τάκης και ο κ. Μαύρος

 

Από χθες,  στελέχη της κυβέρνησης  διαρρέουν  προς δημοσιογράφους την πιθανότητα διενέργειας εθνικών εκλογών στις 2 Οκτωβρίου με «εναλλακτικές ημερομηνίες» διεξαγωγής των εκλογών την 25η Σεπτεμβρίου και την 6η Νοεμβρίου. 

Οι παπαγάλοι ,συνδέουν την επίσπευση των εκλογών με το  «καθεστώς δημοσιονομικής επιτήρησης». Τα όσα λένε για την «εποπτεία» είναι μπούρδες. 

Η ουσία είναι οτι η Κούλα πήρε το μήνυμα: "Σκάσε και κολύμπα". 

Με πληθωρισμό στο 10% καμιά  "δουλειά" δεν θα γίνει. Ούτε καν οι ανεμογεννήτριες. Το πάρτι των 30 δις αναβάλλεται. Οτι πήραν- πήραν. Έμειναν με αρπαχτή από  τα εμβόλια, το ρεύμα και την βενζίνα.  

Η Κωλο-Οικογένεια ,επειδή δεν έχει να κερδίσει τίποτα από εδώ και πέρα, αποφάσισε ότι  με το πέρας του καλοκαιριού , που λόγω των τουριστικών εσόδων, και των διακοπών, που θα αποφορτίσουν ένα  μέρος της ελληνικής κοινωνίας, που ίσως  ξεχάσει με τα μπάνια του λαού, τα εμβόλια, την  ακρίβεια, το ρεύμα, τη βενζίνα, και τον πληθωρισμό,  θα μπορέσουν να επιβιώσουν στις εκλογές εάν γίνουν ως το φθινόπωρο.


 Στόχος είναι να μην χάσουν τη αρχηγία της ΚΝΟΥΔΟΥ. Πρέπει να είναι πρώτο κόμμα   και εν συνεχεία να προχωρήσουν σε δεύτερες εκλογές με την ελπίδα να μπορέσουν να σχηματίσουν κυβέρνηση  με την βοήθεια δεύτερου κόμματος, και κάποιου από τα «μαξιλαράκια» τους  που ίσως  μπει στην Βουλή.

Ο χρόνος προκήρυξης των εκλογών θα εξαρτηθεί από τα διεθνή γεγονότα. Ολες οι ημερομηνίες είναι ανοιχτές. Γνώμη μου ειναι πριν την παρέλαση.

 

Μέσα σε αυτό το κλίμα  σήψης η φαλακρή προτογαλέζα με το Κιπά δήλωσε ως «ελληνικό υπουργείο εξωφρενικών»  ότι η Τουρκία παραπληροφορεί το ΝΑΤΟ καταγγέλλοντας ελληνικές παραβιάσεις του τουρκικού ΕΕΧ;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον, μετα το περας ελαβων: Κνουδου 30, Τσιμπλας 25, ΚλεπτοΠασοκ 10, Ρολεξαριος 5, Δεξιος Καραφλος Ντονμε 5, Αριστερος Καραφλος Ντονμε 3, Εγκλειστος Φαλακρος Ντονμε 3, Δεξιοι Εναλλακτικοι ο κωλος ειναι ιερος 3.

Ανώνυμος είπε...

Βρε δεν μάς παρατάς κι εσύ! Που έχεις όρεξη για αστεία. Μας έχουν γα.... σει οι μασονοι και ο χαλδαιος κι εσύ έχεις όρεξη.

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...