27/5/22

ΚΑΖΑΚΗΣ: ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι αστυνομικές αρχές ΔΕΝ είναι τα καλά παιδιά

Η αστυνομία γονάτισε στην εκτεταμένη βία και την καταστροφή των ταραχών του BLM του 2020.

Η αστυνομία δειλίασε έξω από το λύκειο στο Parkland και το δημοτικό σχολείο στο Uvalde, ενώ παιδιά δολοφονήθηκαν.

Η αστυνομία στάθηκε δίπλα και επέτρεψε βίαιες μαρξιστικές επιθέσεις των AntiFa σε διάφορους ομιλητές και εκδηλώσεις της πολιτικής Δεξιάς, συμπεριλαμβανομένων των συγκεντρώσεων του Τραμπ το 2016 και του Charlottesville.

Η αστυνομία επιτέθηκε ανελέητα σε πολλαπλές διαδηλώσεις κατά του lockdown, των μέτρων που σχετίζονται με τον Covid, από το Δουβλίνο στη Μελβούρνη και την Οτάβα.

Οι αρχές επιβολής του νόμου δεν είναι τα καλά παιδιά. Η αστυνομία είναι οι πεζικάριοι της πρώτης γραμμής των παγκοσμιοποιητικών «ελίτ» μας. Δεν σημαίνεις τίποτα για αυτούς. Είναι καιρός να μην σημαίνουν τίποτα για εσάς.

https://gab.com/PadraigMartin/posts/108373653356512169

Ανώνυμος είπε...

«Η οικογένεια είναι η πραγματική μονάδα του κράτους και είναι πιο σημαντική από το κράτος. Το κράτος υπάρχει για την οικογένεια, όχι η οικογένεια για το κράτος. Η περιουσία είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική και υγιή ύπαρξή της».

-Hilaire Belloc

Ανώνυμος είπε...

https://dimpenews.com/2022/05/24/%ce%b7-%ce%bd%ce%b1%ce%b6%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b3%ce%ae-%cf%84%ce%bf%cf%85-klaus-schwab-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%bd%ce%bf%ce%b7/

Ανώνυμος είπε...

ο καζανακης ας αφησει τους ελληνες να ορισουν αυτοι και οχι ξενοι ποιοι ειναι οι δικοι τους

δεν εκπροσωπει τους ελληνας ουτε οριζει το δικαιωμα συλλογικου αυτοπροσδιορισμου αυτος ο μη ελλην

και ας περιοριστει να οριζει ποιοι ανηκουν στη δικια του φαρα και κοινοτητα την μαρξιστικια και χαμιτοσημητικια κρητικια φιλελε

δεν τον αφορα το ζητημα