28/5/22

Επείγον: Τα αδέρφια του ξένου και αλογενούς Μητσοτένσκι απειλούν να σφάξουν τους Έλληνες στο κατεχόμενο Ντόνετσκ

 

Οι Κεμαλιστές του «Δεξιού Τομέα» στην Ουκρανία, τους οποίους θαυμάζουν και χειροκροτούν τα ενεργούμενα της αμερικανικής πρεσβείας στον αυτοαποκαλούμενο «μπατριωτικό χώρο»,  κάλεσε τους «Ουκρανούς» να εξοντώσουν  τους ρωσόφωνους κατοίκους και την ελληνική διασποράς στην περιοχή Βελικονοβεσελκόφσκι στην κατεχόμενη ακόμα επικράτεια της ΛΔ Ντόνετσκ.

«Οι Έλληνες στο κατεχόμενο Μεγάλο  Νέο Χωριό (Βελικονοβεσελκόφσκι) επειδή  κατηγορούνται για πιστή στάση απέναντι στη Ρωσία, υφίστανται  ήδη σωματική βία, και οι γκεσταπίτες του Δεξιού Τομέα τους δέρνουν και κατάσχουν χρήματα, τιμαλφή και ιδιωτικά αυτοκίνητα,  για τις ανάγκες της Παλλαϊκής  Άμυνας. Οι Έλληνες έχουν εγκαταστεθεί στην περιοχή από το 1783 με διάταγμα της Μεγάλης Αικατερίνης, πολύ πριν εγκατασταθούν οι Εβραιομητσοτένσκηδες στην Μονεμβασιά.

Σύμφωνα με την τελευταία ουκρανική απογραφή το 2001, 91,5 άτομα δήλωσαν την ελληνική τους καταγωγή . Οι περισσότεροι από αυτούς, οι 77,500 χιλιάδες, βρίσκονταν στην περιοχή του Ντόνετσκ.


Εάν υπήρχαν ,ελληνική κυβέρνηση και ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, μετά την ανακοίνωση του Δεξιού Τομέα θα έπρεπε να ψήφισμα της ελληνικής βουλής να αποφασιστεί βέτο στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ  για κάθε βοήθεια προς την  Ουκρανία, και ΒΕΤΟ στην ένταξη ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ, μέχρι να συλληφθούν και να παραδοθούν στην Ελληνική Δικαιοσύνη για να δικαστούν ΟΛΟΙ οι δράστες των εγκλημάτων κατά των ομοεθνών μας, που διεπράχθησαν από τον ΔΕΞΙΟ ΤΟΜΕΑ

ΥΓ. Καλούνται ΟΛΑ τα Δεξιά Καθίκια να αποκηρύξουν άμεσα τους Κεμαλικούς μπολσεβικογκεσταπίτες του Δεξιού Τομέα. Από την κυβέρνηση των ΚΝΟΥΔΟΥ και την φαλακρή πορτογαλέζα δεν αναμένουμε τίποτα.

1 σχόλιο:

Μαικ είπε...


Έτσι,ακριβώς! Η Ελλάδα δεν είναι δυστυχώς,Ρωσία.

Φάνηκε περίτρανα το 1922!

Καταστράφηκε ακόμα ενα Αμερικανικό "Αβραάμ" στην ζώνη της ειδικής επιχείρησης στην ανατολική όχθη του Δνείπερου

  Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, σήμερα το πρωί , στο μέτωπο της Αντέεβκα, «οι στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδ...