ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

23/5/22

Και ο Ταγίπ τελείωσε την Κούλα Εφιαλτένσκι « Αυτός για μένα δεν υπάρχει πια» είπε.

 

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά από συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. δήλωσε για το Κούλα Εφιαλτάκη : «Αυτός δεν υπάρχει πλέον για μένα» .
Ο Τούρκος ηγέτης τόνισε ότι η Άγκυρα εξήγησε σε όλους τους εταίρους ότι η προσέγγισή της στην επέκταση του ΝΑΤΟ αποσκοπεί στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας . Τόνισε ότι ο δρόμος προς την Ευρώπη της «φετουλάχιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης» (FETO), την οποία η χώρα κατηγορεί για απόπειρα πραξικοπήματος τον Ιούλιο του 2016, διέρχεται από την Ελλάδα. Σύμφωνα με τον Ερντογάν, η Τουρκία συμφώνησε ότι τρίτες χώρες δεν πρέπει να συμμετάσχουν στις διαπραγματεύσεις. 
"Στη συνέχεια, ο Μητσοτάκης κάλεσε τις Ηνωμένες Πολιτείες να μην πουλήσουν μαχητικά αεροσκάφη F-16 στην Τουρκία" είπε ο Τούρκος πρόεδρος. 
«Μετά από αυτό, για μένα, δεν υπάρχει κανείς άλλος που να ονομάζεται Μητσοτάκης. Σε κάθε περίπτωση, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν πρόκειται να λάβουν αποφάσεις με το βλέμμα στη δήλωσή του», κατέληξε ο Τούρκος ηγέτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι μάχες για το Σεβέρσκ στην DPR έχουν ήδη ξεκινήσει

  ΛΟΥΓΚΑΝΣΚ, 3 Ιουλίου — RIA Novosti . Ο Βιτάλι Κισελέφ  του Υπουργείου Εσωτερικών της ΛΔ Λουγκάνσκ  σχετικά με την προσέγγιση των συμμαχικώ...