12/5/22

H Δύση ληστεύει τη Ρωσία και τους Ρώσους σύμφωνα με «τις καλύτερες παραδόσεις της Άγριας Δύσης».

 

Ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ, Βασίλι Νεμπένζια, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας , δήλωσε ότι η Δύση βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία με τη μέθοδο  πολέμου δι' αντιπροσώπων, και  χρησιμοποιεί την οικονομική καταστολή  ως στρατηγικό όπλο.  

Σύμφωνα με τον μόνιμο αντιπρόσωπο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, «η Δύση ληστεύει τη Ρωσία ακλουθώντας τις καλύτερες παραδόσεις της Άγριας Δύσης»

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι οι δυτικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας προκαλούν σε μεγάλο βαθμό παγκόσμια οικονομική κρίση.

«Οι κυρώσεις προκαλούν σε μεγάλο βαθμό παγκόσμια κρίση. Οι συντάκτες τους, καθοδηγούμενοι από κοντόφθαλμες, και διογκωμένες πολιτικές φιλοδοξίες, και τη ρωσοφοβία, πλήττουν σε μεγαλύτερο βαθμό τα δικά τους εθνικά συμφέροντα, τις δικές τους οικονομίες και την ευημερία των πολιτών τους. Αυτό το βλέπουμε κυρίως στην απότομη αύξηση του πληθωρισμού στην Ευρώπη», ανέφερε ο Ρώσος  πρόεδρος.

Η Γερμανία δεν μπορεί ακόμα να εφαρμόσει το εμπάργκο στο ρωσικό φυσικό αέριο, δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας Ρόμπερτ Χάμπεκ. 
«Δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε εμπάργκο αερίου τώρα», ανέφερε το Βερολίνο. Νωρίτερα, ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι δήλωσε ότι οι ευρωπαϊκές εταιρείες μπορούν να πληρώνουν για φυσικό αέριο σε ρούβλια χωρίς να παραβιάζουν τις κυρώσεις, καθώς «δεν υπάρχει επίσημη δήλωση σχετικά με το τι σημαίνει παραβίαση των κυρώσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Εκλογές στο ΠΑΟΚ και η Κωλο-Οικογένεια

 Οι παλαιότεροι του ΠΑΣΟΚ θα θυμούνται την Διαμάντω  ως νομάρχη Κοζάνης  στο Άντρο των Μητσοτακικών Παπακωνσταντίνου. Στη Δυτική Μακεδονία τ...