16/10/22

Περίμενα να φθάσουν στην Χερσώνα οι 60.000 ΟΥΚΟΝΑΤΟϊκοί του Ζούλα που επιτέθηκαν χθες και «διέσπασαν» το μέτωπο αλλά τους έπιασε λάστιχο. Σταμάτησαν και για κατούρημα, Κάποιοι έφαγαν και μπέργκερ Τυνησίας και έπαθαν Θανατηφόρο_Σκοτοδινίαση. Οι Ρώσοι δεν μαζεύουν πιά πτώματα. Περιμένουν την Ούρσουλα και το ανθρωπιστικό ΝΑΤΟ.

Μόσχα, 16 Οκτωβρίου .

Η συντονισμένη δράση έργο των ρωσικών στρατευμάτων κατέστρεψε τα σχέδια του Κιέβου για αντεπίθεση στην περιοχή της Χερσώνας, δήλωσε στο κανάλι Telegram ο Κιρίλ Στρεμούσοφ, αναπληρωτής επικεφαλής της περιφερειακής διοίκησης. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ρωσικές αερομεταφερόμενες δυνάμεις κατάφεραν να αντιστρέψουν την κατάσταση υπό τη διοίκηση του συνταγματάρχη Μιχαήλ Τεπλίνσκι.

Χθες αναφέρθηκε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας επιχείρησαν επίθεση στην περιοχή της Χερσώνας προς την κατεύθυνση του Μπερίσλαβ, αλλά η επίθεση σταμάτησε από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Νωρίτερα, ο αναπληρωτής επικεφαλής της διοίκησης της περιοχής της Χερσώνας προειδοποίησε επίσης ότι ο ουκρανικός στρατός θα μπορούσε να οργανώσει  σαμποτάζ του φράγματος του υδροηλεκτρικού σταθμού Καχόβκα.

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο νέος Ζούκωφ θα τους σκίσει τους ουκροναζί σατανιστές. Έρχεται σοκ και δέος στά μπαντεριστικά κοπρόσκυλα. Ο Οντίν νεοπαγανιστές νεοναζί να μπει όλος στο πάτο σας. Ζήτω ο νέος Κόκκινος Στρατός!

ΒΡΑΔΕΜΒΟΥΡΓΟ Λίγο ακόμα να σηκωθούμε, λίγο ψηλότερα.,Λίγο ακόμα θα ιδούμε τις αμυγδαλιές ν’ ανθίζουν

 Το τελευταίο Γκάλλοπ πριν την Κάλπη Την Κυριακή Ψηφίζουν στο Λάνταγκ του Βραδεμβούργου. Στις εκλογές  κατεβαίνουν 14 κόμματα και συμμαχίες....