23/11/22

Χαρείτε χαράν Μεγάλη. Ψόφησε!!!!!


 Πήγε στον Οξω από δω. 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα και που ψόφησε νομίζεις θα γλιτώσουμε; Έχουν πολλές εφεδρείες οι Αθεατοι. Και εδώ στην ψωροκωσταινα, άλλες τόσες. Όσο υπάρχουν μαγιορκ-ινηδες, μαρτ-ινηδες, καρασαρ-ινηδες και πάει λέγοντας, η Ελλάδα δεν έχει γλιτωμο.

Ανώνυμος είπε...

Για όσο υπάρχει στοά στο γραικυλισταν, "δικηγόροι" που κάνουν νταραβερια και καταπατούν τον όρκο τους, διεφθαρμενος λα(γ)ος που σκέφτεται ατομιστικα και δεν ενδιαφέρεται για τον συμπατριώτη που υποφέρει, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει στο οικόπεδο του "θείου" από το αμερικα!! Το τι είδους και ποιας πάστας λαός είναι οι νεοελληνεζοι, φάνηκε ξεκάθαρα την τελευταία δεκαετία που ενώ έκαναν τόσο μεγάλο σφαγείο οι υπάλληλοι του Ρότσιλντ (κλοπές συντάξεων, ΕΝΦΙΑ κ.τ.λ.) δεν κουνήθηκε φύλο και οι νεοελληνεζοι παρέμειναν στους καναπέδες. Α, ξέχασα, βγήκαν και στο Σύνταγμα οι.... "αγανακτισμενοι" το 2011. Οι μιλημενοι "αγανακτισμενοι" . Οι πραγματικοί, φοβήθηκαν τα χημικά ή είχαν ένα.... μισθό και παρέμειναν στο σπίτι.

Ανώνυμος είπε...

Και για πες ποιες είναι οι προτάσεις σου περί του τι έπρεπε να έχουν πράξει οι "νεοελληνέζοι", όπως απαξιωτικά και ρατσιστικά τούς αποκαλείς; Έτσι για να δούμε την ποιότητα του πνεύματος που διαθέτεις εσύ ο μη "νεοελληνέζος". Για τσιτάτα όλοι καλοί είστε

Ανώνυμος είπε...

Να μην λιώσει το κουφάρι του. Σάπιο κτήνος μια ζωή. Πλέον κι επίσημα.

Ανώνυμος είπε...

Θα σου'λεγα τώρα....

Ανώνυμος είπε...

Αν ήσουν πιο προσεκτικός και καλοπροαιρετος, θα πρόσεχες ότι τις προτάσεις μου ήδη τις έχω κάνει μέσα στο κείμενο που έγραψα. Όταν γράφω ότι οι.... νεοελληνεζοι παρέμειναν στο σπίτι τι νομίζεις ότι σημαίνει αυτό; Σαφώς ότι θα έπρεπε να βγουν μαζικά στους δρόμους και να διαμαρτυρηθουν, ακομματιστα όμως και αυθόρμητα χωρίς το καπέλωμα των παλιοκομματων της κωλο"μεταπολιτευσης" . Όταν επίσης γράφω ότι οι νεοελληνεζοι είναι ατομιστες, τι σημαίνει αυτό; Σαφώς ότι θα έπρεπε να γίνουν λιγότερο εγωιστές, να σταματήσουν να κοιτάζουν μόνο την πάρτη τους και να ασχοληθούν με το Κοινό Καλό. Τον χαρακτηρισμό "νεοελληνεζοι" τον έγραψα χιουμοριστικα αλλά και για να δείξω ότι η νοοτροπία των σημερινών Ελλήνων δεν έχει καμία σχέση με εκείνην των αρχαίων μας προγόνων αλλά και αυτή που ήθελε να φτιάξει στους Έλληνες ο Αείμνηστος Εθναρχης Ιωάννης Καποδίστριας.

Ανώνυμος είπε...

Και επίσης: να δώσεις τους πιο εγκάρδιους χαιρετισμούς μας στην στοά και στους "δικηγόρους" που κάνουν νταραβερια. Και προσοχή στον μισθό σας, να μην τον χάσετε. Τους αστεγους και ανεργους Έλληνες, ξεχάστε τους. Αυτοί δεν έχουν ψυχή για εσάς, από ο, τι φαίνεται. Άιντε.....

Ανώνυμος είπε...

Και επίσης: να πεις στους ρουφιανοπατριωτες της στοάς ότι ο βρώμικος ρόλος τους αποκαλύφθηκε, χάρις στον κ. Χατζαρα. Θα τον ευγνωμονουμε για πάντα. Και καλύτερα τα δικά μας..... τσιτάτα, εδώ στο deltio11, παρά αυτά στα παλιοκαναλα που βλέπετε κάθε βράδυ εσείς οι κωλο"ελληνες" κατά.... Ροΐδη. Μας καταστρέψατε κι έχετε και τα μούτρα να μιλάτε κι από πάνω. Και προσέξτε τι θα ψηφίσετε στις εκλογές. Κίνημα 21 θα ψηφίσετε και όχι ρουσφέτια και διορισμούς για τα τέκνα και τα σόγια σας.....νεοελληνεζοι.

Ανώνυμος είπε...

Για όσο υπάρχουν Μεταξάδες (δεν έχει καμία με τον Εθνικό Κυβερνήτη και το κεφαλλονιτικο σόι), ρουφιανοπατριωτες δηλαδή και Καρασαρ-ινηδες, δεν υπάρχει σωτηρία στην Ελλάδα.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...