30/12/22

Ενός Κατσαριδιάρη οι ρουφιάνοι της Κεντρικής Υπηρεσίας έπονται

Οι «καλύτεροι» από τους ΚωλοΕλληνες είναι αγράμματοι Κλωτσοκαφάσηδες, αλλά, οι χειρότεροι από δαύτους είναι έμμισθοι ρουφιάνοι .
#ΚΥΠ #ΕΥΠ #CIA_ΝΤΙΡΕΚΤ

ΥΓ1. Η ΕΥΠ μου απάντησε στην ανάρτηση για τα Πρόστιμα του Μητσοτακένσκι, με  το σχόλιο: «Άστα να τρέχουν».

ΥΓ1. Επειδή βλέπουν  στην ΕΥΠ την κίνηση του Δελτίου11  και των ζωντανών εκπομπών  και ανησυχούν οτι θα τους κάνουμε την ζημιά, ξαναέβαλαν την χοντρονοικοκυρά της μανδάμ Μπλαβάτσκυ να γράψει "κάτι", εναντίον μου. 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΟΝΟΙΚΟΚΥΡΑ.....ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΕΝ ΕΥΘΕΤΩ ΧΡΟΝΩ

Ανώνυμος είπε...

Για τον βανδαλισμό αναμένουμε καταδίκη από Ζελένσκυ, και τον ξάδελφο του Ελ-Αραμπί με την σβάστικα στο μπράτσο. Εμείς μόνο κλωτσάμε καφάσια.

Ανώνυμος είπε...

90 και ξοφλήσει!!!

Ανώνυμος είπε...

Η μενόρα στο μνημείο Χατζάρα γιατί γέρνει;

Αλάτι της Γης είπε...

Υπάρχει κάτι που πολλοί Χριστιανοί δε γνωρίζουν: Η επτάφωτος λυχνία της φωτογραφίας, ήταν και είναι Χριστιανικό σύμβολο, όχι μόνο εβραϊκό. Χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον τους πρώτους αιώνες της Χριστιανοσύνης. Συμβολίζει τα Επτά Πνεύματα του Θεού (που αναφέρονται και στη Καινή Διαθήκη, στην Αποκάλυψη του Ιωάννη). Με τη πορεία των αιώνων οι Χριστιανοί έπαψαν να τη χρησιμοποιούν, ίσως και για να "ξεκόψουν" από τους Εβραίους, προτιμώντας τον σταυρό (ή τον ιχθύ). Όπως και να χει, δεν είναι πρέπον για ένα Χριστιανό να επιτίθεται στην Επτάφωτο Λυχνία. Όχι πως οι κατσαριδιάρηδες είναι Χριστιανοί....