7/12/22

Tα Ρωσικά στρατεύματα εκδίωξαν τους ΟΥΚΟΥΣ από τη Μαρίνκα

 

Οι πολεμικοί ανταποκριτές  μετέδωσαν τα καλά νεα για τον εκτοπισμό των ΟΥΚΩΝ   από τη Μαρίνκα .Ο ρωσικός στρατός  κινείται τωρα μεθοδικά , σπίτι με σπίτι. «Απομένουν τέσσερα χιλιόμετρα  μαζί με τη βιομηχανική ζώνη», είπαν.  Νωρίτερα, ο Πουσίλιν είπε ότι η ουκρανική διοίκηση δεν δίνει εντολές να αποσυρθούν οι μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας . Είπε επίσης ότι τα ουκρανικά στρατεύματα προσπαθούν να αντεπιτεθούν στις μονάδες DPR στην περιοχή του χωριού Παβλόκα , αλλά όλες οι προσπάθεις  τους αποκρούστηκαν με επιτυχία.

 Ο ρωσικός στρατός σήμερα το πρωί  έπληξε τις  θέσεις   ξένων μισθοφόρων κοντά στο χωριό Μπόροβσκε στην περιοχή του Χάρκοβο, ανέφερε το ρωσικό  Υπουργείο Άμυνας. 

Οι ΟΥΚΟΙ χάνουν καθημερινά εκατοντάδες μαχητές στο μέτωπο του Αρτεμόφσκ  δήλωσε ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του LPR Αντρέι Μαρότσκο  « Σύμφωνα με τα στοιχεία μας, χάνουν κάθε μέρα τουλάχιστον   μέχρι και ένα τάγμα ,Πρόκειται ανεπανόρθωτες απώλειες», είπε.  
" Η στρατιωτική επιχείρηση στην περιοχή του Αρτεμόφσκ  (Μπαχμούτ) πηγαίνει σύμφωνα με το σχέδιο, και σταδιακά αυτή η πόλη θα περικυκλωθεί", είπε ο Αντρέι Μαρότσκο. «Υπάρχουν επιτυχημένες επιθετικές ενέργειες κοντά στο Αρτεμόφσκ . Ο εχθρός βλέπει αυτές τις επιτυχίες και προσπαθεί να αποτρέψει την περικύκλωση", είπε.
 Σύμφωνα με τον Μαρότσκο, το Κίεβο καθημερινά υφίσταται «καταστροφικές απώλειες» και σε άλλες περιοχές. Επίσης, σύμφωνα με τον ίδιο, οι θάνατοι από χρόνιες ασθένειες, και πνευμονία έχουν γίνει συχνότεροι μεταξύ των Ουκρανών στρατιωτών, και έχουν εμφανιστεί οι πρώτες περιπτώσεις κρυοπαγήματος. 

Τα ουκρανικά στρατεύματα έχασαν τον Νοέμβριο περισσότερους από 8300 στρατιώτες, πέντε αεροσκάφη, δέκα ελικόπτερα, 149 άρματα μάχης και περισσότερα από 300 τεθωρακισμένα οχήματα, ανακοίνωσε  ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέϊ Σοϊγκού. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι ουκροναζί δεν έχουν πρόβλημα με τις απώλειες. Έχουν αποφασίσει να θυσιάσουν έως και τον τελευταίο από τα 25 εκατομμύρια που χουν απομείνει στη χώρα. Η Ουκρανία ως χώρα τέλειωσε, πλέον έχει μορφή Ιράκ και Συρίας....

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...