15/3/23

Στο Μαυροβούνιο, που έχουν Δημόσια Εταιρεία Ρεύματος και δεν έχουν ΚλεφτοΜητσοτάκη και ΑΓΙΑ ΚΩΛΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ οι ΜΕΣΟΙ ΜΗΝΙΑΙΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ήταν από 19,69 ευρώ μέχρι 54,17 ευρώ.

 

ΠΑΡΤΕ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΠΟΣΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΑΡΟΧΟΙ" ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΝ "ΧΑΖΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ"


ΠΟΝΤΟΓΟΡΙΤΣΑ. Ο μέσος λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος το Φεβρουάριο στο Μαυροβούνιο ανήλθε σε 40,32 ευρώ, σύμφωνα με την Δημόσια Εταιρεία Ενέργειας Μαυροβουνίου (ECRCG). 

Η ανακοίνωση διευκρινίζει ότι για τον υπολογισμό του ύψους του μέσου λογαριασμού δεν λαμβάνονται υπόψη οι ενδείξεις των μετρητών κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας σε κατοικίες που δεν κατοικούνται μόνιμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ECCD, η χαμηλότερη μέση κατανάλωση ήταν19,69 ευρώ και αφορούσε στα Νοικοκυριά του Μοϊκοβατς και η υψηλότερη μέση κατανάλωση τον Δεκέμβριο καταγράφηκε στο  Τίβατ, όπου τα νοικοκυριά κατανάλωναν ηλεκτρική ενέργεια κατά μέσο όρο 54,17 ευρώ..

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Δόγμα Παλαιολόγου: Υπέρ της πίστεως ημών και υπέρ της πατρίδος

Η Ιερά παρακαταθήκη του Μεγαλομάρτυρα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου που διατυπώθηκε στις  28 Μαΐου 1453    Σ τις 28 Μαΐου 1453, οι  πολιορκούμενο...