15/3/23

Στο Μαυροβούνιο, που έχουν Δημόσια Εταιρεία Ρεύματος και δεν έχουν ΚλεφτοΜητσοτάκη και ΑΓΙΑ ΚΩΛΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ οι ΜΕΣΟΙ ΜΗΝΙΑΙΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ήταν από 19,69 ευρώ μέχρι 54,17 ευρώ.

 

ΠΑΡΤΕ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΠΟΣΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΑΡΟΧΟΙ" ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΝ "ΧΑΖΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ"


ΠΟΝΤΟΓΟΡΙΤΣΑ. Ο μέσος λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος το Φεβρουάριο στο Μαυροβούνιο ανήλθε σε 40,32 ευρώ, σύμφωνα με την Δημόσια Εταιρεία Ενέργειας Μαυροβουνίου (ECRCG). 

Η ανακοίνωση διευκρινίζει ότι για τον υπολογισμό του ύψους του μέσου λογαριασμού δεν λαμβάνονται υπόψη οι ενδείξεις των μετρητών κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας σε κατοικίες που δεν κατοικούνται μόνιμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ECCD, η χαμηλότερη μέση κατανάλωση ήταν19,69 ευρώ και αφορούσε στα Νοικοκυριά του Μοϊκοβατς και η υψηλότερη μέση κατανάλωση τον Δεκέμβριο καταγράφηκε στο  Τίβατ, όπου τα νοικοκυριά κατανάλωναν ηλεκτρική ενέργεια κατά μέσο όρο 54,17 ευρώ..

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο επικεφαλής της ρωσικής FSB ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στην αίθουσα συναυλιών στη Μόσχα Crocus

  Η Κύρια Διεύθυνση Πληροφοριών (GUR) του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας συμμετείχε στην τρομοκρατική επίθεση στο "ΣίτυΧωλ του Κρόκους...