21/3/23

Όλος ο λογικά σκεπτόμενος , φιλήσυχος και δημοκρατικός Ελληνικός λαός έκανε το «καλό» εμβόλιο που του είπε η τηλεόραση, φοράει τη μασΚΟΥΛΑ του, και ψηφίζει «δυνατά και Ελληνικά» το Εφιαλτάκι.

Για την Νέα Κανονικότητα. 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
Με τον Κυριάκο, με τον Ζελένσκι, με τον Μπούρλα, με τον Κατσαριδιάρη, με τον Καπουτζίδη!
Με τους Αχασβήρους!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://traianou.gr/2023/03/i_fotia_ton_tempon.html

Ανώνυμος είπε...

Στου ΠΟΥΦΟΥ την πόρτα όσο θέλεις βρόντα κύριε Χατζάρα. Δεν είμαστε ένας λαός με την πουτάνα που βλέπει μαύρο και γλύφεται, ούτε με τον παρτάκια που κάνει εμβόλιο για να βγαίνει τα σαββατόβραδα. Αυτοί για 'μάς είναι ξένοι.

Ανώνυμος είπε...

Μετά από 3 χρόνια υποδειγματικής, πανευρωπαϊκά , υποταγής, συμμόρφωσης και λατρείας στα κορωνομέτρα, δικαιωματικά αυτός είναι ο νέος εθνικός ύμνος των χεσμένων νεοελληνέζων, ραγιάδων μασκοφλώρων:
"Γκρέκο μασκαρά"
https://youtu.be/yzZhdWbXfQU

Ανώνυμος είπε...

Στο κάτωθι βίντεο βλεπετε προχθεσινή συγκεντρωση Αγγλων μπούμερς(μεσήλικες, ηλικιωμένοι) εναντίον της εγκατάστασης λαθρομεταναστών στην πόλη τους, σε μια αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη. Βρείτε μου έναν(1) κλανιάρη που φοράει φίμωτρο. Έναν μόνο.
Να υπενθυμίσω οτι στη δυστοπία του Τσιπροκουλιστάν ακομα οι μισοί μασκοφορούν στις υπαίθριες λαϊκές, που είναι ανοικτοί χώροι. Οχι μονο ραμολιμέντα, αλλα και νεοι ανθρωποι...Ακομα βλεπω γονείς τέρατα να φιμώνουν τα νήπιά τους στο δρομο και στα τρένα...
Οι Ευρωπαίοι κουτσα-στραβά θα επιβιώσουν στο μέλλον.
Οι γραικύλοι νεοελληνέζοι έχουν ψοφήσει οριστικά και δεν το ξέρουν.
https://twitter.com/Nigel_Farage/status/1638164776814538754?s=20

Ανώνυμος είπε...

Ερντογάν έλα και καθάρισε τη σαπίλα.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για το σχόλιό σου.