15/3/23

Ο ΑΝΗΞΕΡΟΣ είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός.

Ο «Χόρχε» από την Ιερουσαλήμ συμβουλεύει τον «λογικά σκεπτόμενο φιλήσυχο και δημοκρατικό» χαζό τηλε-Θεατή. « Από την στιγμή που η εναλλακτική είναι ένα ο άεργος και αμόρφωτος το ρεζίλι της Ευρώπης μαζί με τον ηλίθιο Ανδρουλάκη, το ΜΠΑΖΟ το Γιάνη και τον ψεκα Βελόπουλο δεν το συζητάμε. ΨΗΦΊΖΟΥΜΕ και με τα δύο χέρια Κυριάκο Μητσοτάκη και προχωράμε όμορφα χωρίς να παίζουμε την τύχη της χώρας».


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο για δες μία ενημέρωση που λάβαμε από το Επιμελητήριό μας. Δεν φταίει το Επιμελητήριο, απλά μας ενημερώνει:
"Τουρισμός: Ανοίγει ο δρόμος για εισαγωγή εργαζόμενων από τρίτες χώρες
Τα μεγάλα κενά που διαπιστώθηκαν πέρυσι και που κατά τις εκτιμήσεις των ειδικών θα διατηρηθούν και πιθανότατα θα αυξηθούν φέτος, θα προσπαθήσουν να καλύψουν οι επιχειρήσεις που δραστηριο-ποιούνται στον κλάδο του τουρισμού, με «εισαγόμενους» από τρίτες χώρες εργαζόμενους.
Τη δυνατότητα απασχόλησης εργαζόμενων από τρίτες χώρες, όπως είναι το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν, η Συρία ή και η Αίγυπτος, αποκτά πλέον και ο κλάδος του τουρισμού, με υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε στις 7 Μαρτίου στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης(ΦΕΚ Β’ 1314 «Τομείς απασχόλησης στους οποίους εφαρμόζονται οι ρυθμίσεις για την εισδοχή πολιτών τρίτων χωρών με σκοπό την εποχική εργασία»), που εντάσσει για πρώτη φορά, επίσημα, τον τουρισμό στους κλάδους που μπορούν να δέχονται για εργασία πολίτες τρίτων χωρών....θα προσδιορίζονται με σαφήνεια τόσο ο συνολικά επιτρεπόμενος αριθμός των μετακλητών εργαζόμενων από χώρες όπως  Αφγανιστάν, Πακιστάν, Συρία, αλλά και Αίγυπτο, όσο και οι ειδικότητες..."
Σίγουρα θα πούνε ότι φταίνε οι Έλληνες που δεν καταδέχονται να δουλέψουν για 1,5-2 ευρώ την ώρα.
Παλιά έρχονταν κάτι νεαροί και νεαρές από ανατολική Ευρώπη και βαλτικές για τον τουριστικό κλάδο. Τώρα αναβαθμιζόμαστε! Καλά η Αίγυπτος, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και η ταλαιπωρημένη Συρία, σε τι είδους τουρισμό έχουν εξειδικευτεί οι πολίτες τους;
Οι πολίτες αυτών των χωρών μας έρχονται ήδη "ξαναμμένοι", φαντάσου τι έχει να γίνει εάν δουλέψουν σε κανένα ξενοδοχείο που θα έχει βόρειοευρωπαίες τουρίστριες.

Δημήτρης Β. jimvar1970 είπε...

Καλησπέρα Σπύρο, είμαι ο Δημήτρης από τον Βόλο που μιλούσαμε μέσω μηνυμάτων στον Ελεύθερο Κόσμο. Θα ήθελα να σου επιστήσω την προσοχή σου στο ότι κάνεις συνεχώς λάθος στην κατεύθυνση των τραίνων (το γράφω εδώ και μέρες στα σχόλια στο facebook αλλά μάλλον δεν τα διαβάζει κανείς για να σου το πει). Το επιβατικό ανέβαινε Θεσσαλονίκη (προς τούτο και οι φοιτητές, όπως οι δίδυμες με την ξαδέρφη τους από Καλαμπάκα που ανέβηκαν από Λάρισα) και το εμπορικό κατέβαινε Αθήνα. Ελπίζω να το διαβάσεις το σχόλιο για να ενημερωθείς. Χαιρετώ να είσαι πάντα υγιείς και δυναμικός.