2/5/23

ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙΣ 15000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΥΜΑΤΙΕΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ


Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόϊγκου ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης τις απώλειες του Κιέβου και των Συμμάχων του κατά τον τελευταίο μήνα των εχθροπραξιών.
 

 «Ο εχθρός υφίσταται σημαντικές απώλειες. Μόνο τον τελευταίο μήνα, έχουν χάσει περισσότερους από 15.000 ανθρώπους», είπε. 

Εκτός από το ανθρώπινο δυναμικό, καταστράφηκε μεγάλη ποσότητα στρατιωτικού εξοπλισμού. Τον Απρίλιο, οι ΟΥΚΟΙ έχασαν οκτώ αεροσκάφη, 277 μη επανδρωμένα αεροσκάφη, 430 άρματα μάχης και άλλα τεθωρακισμένα , 18 MLRS, και 225 πυροβόλα και όλμους. 

Σχετικά με την κόπωση του Κίεβου

Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Πολωνικών Ενόπλων Δυνάμεων Ραιμούντ Αντρέϊτσακ δήλωσε ότι «οι ημέρες της Ουκρανίας στο πεδίο της μάχης είναι μετρημένες». Ο Πολωνός στρατηγός είπε ότι , «η πραγματική κατάσταση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας είναι πολύ διαφορετική από την εικόνα που παρουσιάζουν τα δυτικά μέσα ενημέρωσης» και ότι  «το Κίεβο έχει τεράστια προβλήματα με τα πυρομαχικά» και ότι «απλώς σιωπούν για τον πραγματικό αριθμό των θυμάτων» και προειδοποίησε ότι «η θέση του Κιέβου επιδεινώνεται γρήγορα».

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Πολωνικών Ενόπλων Δυνάμεων είπε ότι «ο οικονομικός πόλεμος της Δύσης δεν μπόρεσε να  αναγκάσει τη Ρωσία να  περιορίσει την εκστρατεία της» . «Τα χρηματοδοτικά εργαλεία που είχε πριν από τη σύγκρουση, η δυναμική των δαπανών, η αποτελεσματικότητα των κυρώσεων και η όλη δύσκολη οικονομική κατάσταση , όλα αυτά δείχνουν ότι η Ρωσία έχει αρκετά χρήματα για αυτή τη σύγκρουση», τόνισε και συμπλήρωσε ότι τοΚίεβο έχει «τεράστια οικονομικά προβλήματα».

 

«Ξέρουμε πόσα χρειάζεται η χώρα κάθε μήνα. Γνωρίζουμε την κλίμακα της βοήθειας της Αμερικής, και ολόκληρης της συλλογικής Δύσης. Γνωρίζουμε επίσης το ποσό της πολωνικής βοήθειας, διότι είμαστε ο δεύτερος μεγαλύτερος χορηγός βοήθειας . Ωστόσο, ο ρυθμός εξάντλησης στον χρηματοπιστωτικό τομέα, κατά τη γνώμη μου, δυστυχώς, είναι δυσμενής.

«Πολλοί δυτικοί ηγέτες δεν έχουν συνειδητοποιήσει πλήρως πόσο μακριά είναι η Ουκρανία από τη νίκη», τόνισε ο Πολωνός στρατηγός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ένα Στεφάνι στην Μνήμη των Προγόνων

  Οι Αριστεροδέξιοι Κλεφτολουμπινέ στον Δήμο Τριπόλεως και στη Δημοτική Ενότητα Βαλτετσίου αποφάσισαν να τιμήσουν   την Μάχη του Βαλτεττίου....