8/5/23

ΜΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΑΡΡΩΔΗ Ζ'ΩΗ ΜΠΈΧΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ21

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"τι να τα κάνω εγώ τα παράσημα αν δεν είμαι καλός άνθρωπος, πρέπει να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι ως Έλληνες", είπε κάποια στιγμή στην συνέντευξή του ο κύριος Ζώης. Σωστή και εύστοχη παρατήρηση!! Γι'αυτο σχολίασα κι εγώ για τον ρουφιανογιαννη Μεταξά που κλέβει στα κοινόχρηστα σε μια πολυκατοικία με την κλίκα που έχει φτιάξει. Τον Μεταξά τον έχουν "παρασημοφορησει" στην στοά, τον έχουν κάνει "ναύαρχο" αλά Αλμειδα. Ο Μεταξάς καυχιέται σε κάθε ευκαιρία επίσης ότι τον παρασημοφορησε και η σκατοψυχη Ελισάβετ. Ζουν ανάμεσα μας οι ρουφιανοπατριωτες!!

Ιωάννης Ν. Χατζόπουλος είπε...

Στη συζήτηση γίνεται ακούσιο μπέρδεμα της αγάπης με την αρετή. Η αγάπη για να είναι αρετή δεν πρέπει να είναι ελλιπής ή υπερβολή, αλλά να βρίσκεται εντός της Αριστοτελικής μεσότητας. Μάλιστα η αγάπη προωθείται συστηματικά ώστε να μη γίνεται συζήτηση για την αρετή και τον ενάρετο και μάλιστα η αρετή είναι η βάση της Ελληνικής παιδείας και είναι το αδύναμο σημείο του διεφθαρμένου ντόπιου και παγκόσμιου συστήματος.

Τετάρτη 30 Μαΐου 1945 ο Ριζοσπάστης ανακοίνωσε την άφιξη στην Αθήνα του σύντροφου Νίκου

  Μετά την συμφωνία που έκλεισε στο Λύνεμπουργκ, ο Ζαχαριάδης με την Ιντέλιτζενς Σέρβις, o Άγγλοι, τον μετέφεραν συμβολικά  τον σ. Νίκο, ...