4/7/24

Η ψήφος σας, η δύναμή μας: κινητοποιηθείτε στις 7 Ιουλίου!

Ο «Εθνικός Συναγερμός» κράτησε την Αλλαγή και την Γαλλία και «διέγραψε» «οποιασδήποτε ιδεολογία» . 

«Δεν είμαστε κόμμα ιδεολογίας, αλλά κόμμα δράσης», είπε ο Τζορντάν Μπαρντελά, πρόεδρος του κόμματος και επίδοξος πρωθυπουργός.

 Η Μαρίν Λεπέν επανέλαβε ότι η απόλυτη πλειοψηφία είναι εφικτή την Κυριακή 7 Ιουλίου. 

«Οι Γάλλοι εξέφρασαν την επιθυμία τους για αλλαγή στις ευρωπαϊκές εκλογές της 9ης Ιουνίου και στον πρώτο γύρο των πρόωρων γενικών εκλογών.
Είμαστε το μόνο κόμμα που μπορεί να εξασφαλίσει την απόλυτη πλειοψηφία. Χωρίς αυτή τη νίκη, η χώρα θα παρέλυε για άλλη μια φορά από μια σχετική πλειοψηφία, εμποδίζοντάς μας να κυβερνήσουμε αποτελεσματικά. Οι αντίπαλοί μας, προσπαθούν μόνο να μας πολεμήσουν, βυθίζοντας τη χώρα στο χάος. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη Γαλλία στα επικίνδυνα χέρια της La France Insoumise, , ούτε στον Emmanuel Macron, ο οποίος έχει αποτύχει εδώ και επτά χρόνια.Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα! 
 Αν οι Γάλλοι θέλουν λιγότερη μετανάστευση, περισσότερη κοινωνική προστασία και καλύτερη αγοραστική δύναμη, πρέπει να μας δώσουν την απόλυτη πλειοψηφία. Αυτή την Κυριακή, 7 Ιουλίου. Η νίκη είναι δυνατή, και η Αλλαγή είναι εφικτή», είπε η  κα Λεπέν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ειδατε τι λεει; "λιγοτερη μεταναστευση" τουλαχιστον ειναι ειλικρινης....

Στην Ουάσιγκτον χάρηκαν με τον "μεταρρυθμιστή" Παζεσχιάν αλλά στην Μόσχα όχι και τόσο. Ο Ιρανός ανώτατος ηγέτης Αλί Χαμενεΐ υποσχέθηκε ότι η πολιτική της Τεχεράνης στις σχέσεις με τη Μόσχα θα παραμείνει αμετάβλητη.

  Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συνεχάρη τον Μασούντ Πεζεσκιάν για την εκλογή του ως νέου προέδρου του Ιράν.  Το κείμενο , δημοσιεύθηκε ...