12/9/24

Ο "Ιστορικός" μπήκε στο Δελτίο των 11 για να δημιουργήσει καυγάδες. Ειναι βαλτός. Μην του απαντάτε.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, δεν μπήκα στο Δελτίο 11 για να σου δημιουργήσω προβλήματα. Είμαι χρόνια στο Δελτίο 11 και συμβάλλω κατά δύναμη στην αποκάλυψη της ιστορικής αλήθειας. Από κει και πέρα, εσύ είσαι ο μπλόγκερ, κατανοώ ότι θέλεις να έχεις αναγνώστες, ότι πεις λοιπόν… Δεν ασχολείσαι με ιστορικά θέματα, μόνο με την πολιτική! Είσαι ικανοποιημένος;

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε υποκριτή της στοάς!! Όσο συνεχίζεις να γράφεις εκτίθεσαι περισσότερο. Το δελτίο 11 δεν ασχολείται μόνο με την πολιτική. Ασχολείται κυρίως με την αποκάλυψη και το ξεβρακωμα της Χούντας των Ολιγαρχων, των τραπεζών και με την τεκμηρίωση, όπως ο ίδιος ο κ.Χατζαρας έχει επισημάνει. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις από το δελτίο 11 και να μας αφήσεις ήσυχους. Το δελτίο, κατά την άποψη μου, έχει ανάγκη από καλούς ανθρώπους, τίμιους πατριώτες που να μπορούν να σκέφτονται σωστά. Εσύ δεν είσαι τέτοιος!! Και αυτό που λες ότι το δελτίο ασχολείται μόνο με την πολιτική είναι αποπροσανατολιστικο διότι δεν αναφέρεις τίποτα για την χούντα των ολιγαρχων!!

Ανώνυμος είπε...

Ώπα κοινοχρηστάκια! Ανέλαβες και χρέη θυρωρού στο Δελτίο 11; Πολύ αέρα πήρες…

Όσο με συκοφαντείς ως μασόνο, αναγκαστικά θα πρέπει να σου απαντάω, γιατί φυσικά δεν είμαι μασόνος. Δεν θα μας πεις τα νέα της πολυκατοικίας; Επ’ ευκαιρία, που βρίσκεται αυτή η πολυκατοικία που είναι σφηκοφωλιά μασόνων;

Ανώνυμος είπε...

Γράφεις ο,τι σού κατέβει στο κεφάλι. Ούτε.... "θυρωρός" του δελτίου είμαι, ούτε αέρα έχω πάρει. Διότι πολύ απλά έχω το δίκιο με το μέρος μου και απλώς το βροντοφωναζω. Οποίος έχει δίκιο και έχει την αξιοπρέπεια να το πει για να βοηθήσει κι άλλους να ανοίξουν τα μάτια τους, δεν χρειάζεται να πάρει αέρα. Αέρα χρειάζεται να πάρουν κάτι παλιομουτρα σαν κι εσένα, κλέφτες, ψεύτες και απατεώνες που ελλείψει δικής τους αξίας και ικανότητας για να έχουν μια καλή ζωή πρέπει να ενταχθούν σε ομάδες και κλικες για να έχουν το κάτι τις τους!! Αν είχες αξιοπρέπεια δεν θα απαντούσες ξανά!!

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς επειδή έχω αξιοπρέπεια σου απαντάω, γιατί με βρίζεις με ένα σωρό χαρακτηρισμούς χωρίς καν να με γνωρίζεις. Και μην έχεις αυταπάτες, δεν «βροντοφωνάζεις» τίποτα, απλά κλαίγεσαι και ζήτησες κιόλας και μια «εξυπηρέτηση»!

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα σου απαντούσα διότι είπε και ο Χατζάρας να μην σου απανταμε. Αλλά θα σου απαντησω για τελευταία φορά διότι μου είπες ότι σε βρίζω χωρίς καν να σε γνωρίζω. Σε γνωρίζω....σε γνωρίζω καλά!! Μου έλαχε η μοιρα μου δυστυχώς να σε μάθω!! Είσαι ο ρουφιανοπατριωτης που έχει κάνει την κλίκα στην πολυκατοικία απαλλάσσοντας τους συμμετέχοντες σε αυτήν από την υποχρέωση καταβολής κοινόχρηστων με τον τρόπο που έχω περιγράψει σε αναρτήσεις. Και έχεις φτιάξει με τέτοιο τρόπο την "φάμπρικα" ώστε να τα παίρνεις μόνο από τους ανήμπορους ηλικιωμένους ανθρώπους. Σε γνωρίζω.... αλλά σε κατάλαβα και από τα γραφόμενα σου. Από τον τρόπο που διατυπωνες όσα ήθελες να πεις. Και δεν είσαι μόνο ηλίθιος όπως είπε ο Χατζάρας σε ανάρτηση του σχετικά με τα λεφτά που μας έφαγε η Λημαν Μπραδερς. Είσαι και βαλτος όπως γράφει σε αυτή την ανάρτηση. Είσαι ένας ηλίθιος βαλτος, ακριβώς δηλαδή ο τύπος ανθρώπου που θέλουν οι στοές, "άξιος" μόνο για να κάνεις το κακό και απάτες εις βάρος ανήμπορων ανθρώπων όπως αυτά που κάνεις στην πολυκατοικία!! Και είσαι τόσο ηλίθιος που με ρώτησες μάλιστα για τα.... νεότερα στην πολυκατοικία για να με παγιδέψεις εκμαιεύοντας μου πληροφορίες και καταστάσεις!! Τόσο ηλίθιος!! Κλασικό τσιράκι της στοάς. Με την δήλωση σου όμως ότι ο Χατζάρας ασχολείται με ιστορία, προσπαθείς επίσης να αποπροσανατολίσεις, να "υποβαθμίσεις" δηλαδή αυτό το σπουδαίο που κάνει ο Χατζάρας με τον Ζώη που αποκαλύπτουν τις απάτες και την Χούντα των Αθέατων τραπεζιτών κα τεκμηριώνουν τις αποκαλύψεις τους για τα ψέματα της στοάς σχετικά με ένα σωρό άλλα ζητήματα!!