16/9/24

Σφοδρός υποστηρικτής της Ουκρανίας αυτός που πυροβόλησε τον Τραμπ στην Φλώριδα. O δράστης πρωταγωνίστησε σε ένα βίντεο για την υποστήριξη της ουκρανικής ταξιαρχίας «Αζόφ» και ήταν στρατολόγος εθελοντών για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

Ο  Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε ότι  «οι Πυροβολισμοί έπεσαν κοντά»,  του. Ο Τραμπ, είπε: «Πριν οι φήμες ξεφύγουν από τον έλεγχο», θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είμαι καλά, είμαι «σώος και αβλαβής». Ο Τραμπ δήλωσε ακόμα: «Τίποτα δεν θα με σταματήσει». Και Υποσχέθηκε ότι «δεν θα τα παρατούσε ποτέ».
Ο 58χρονος  Ράϊαν Ουέσλι Ρουθ, που προσπάθησε να σκοτώσει τον Ντόναλντ Τραμπ την Κυριακή πυροβολόντας τον  στο γκολφ-κλαμπ του Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα, είναι σύμφωνα με τους Δημοκρατικούς "πρώην υποστηρικτής του Τραμπ," του οποίου 
" η απογοήτευση με τον Ρεπουμπλικάνο προεδρικό υποψήφιο τον οδήγησε να πάρει την τρομερή απόφαση". «Θα χαρώ όταν πεθάνεις», έγραψε ο Ράιαν Γουέσλι Ρουθ στο διασικτυο  μήνυμά του πριν από δύο μήνες, λίγο μετά την αποτυχία της πεοηγούμενης απόπειρας κατα του Τραμπ.
 
Ένα τουφέκι εφόδου AK-47 με διόπτρα , δύο σακίδια με κεραμικές πλάκες και μια κάμερα δράσης βρέθηκαν στους θάμνους όπου κρυβόταν ο ύποπτος για την απόπειρα δολοφονίας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Παλμ Μπιτς (Φλόριντα) Ρικ Μπράντσο.

Σύμφωνα με εφημερίδες που υποστηρίζουν τονΤράμπ, ο Ράιαν Γουέσλι Ράουτ, 58 ετών, ο οποίος είναι από τη Βόρεια Καρολίνα, έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν και υποστηρίζει τους Δημοκρατικούς υποψηφίους «αποκλειστικά», από το 2019.

Η  βουλευτής Marjorie Taylor Greene  δήλωσε ότι  κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να δώσει απαντήσεις σχετικά με το τι γνωρίζει για τον Ryan Root. «Η κυβέρνησή μας γνωρίζει κάθε Αμερικανό που επισκέπτεται την Ουκρανία», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: