18/9/24

Ο Αταμάνος είναι βαθμός Κοζάκων. Το Αταμάν δεν ειναι τουρκικό όνομα

 Σας έγραψα ότι το όνομα Αταμάν δεν ειναι τουρκικό. Δεν έγραψα τι αισθάνεται ο κύριος Αταμάν.

Η ανάρτηση το πανώ στην Λευκωσία δεν απευθυνόταν  γενικά στους Τούρκους αλλά προς τον κ. Αταμάν. Και ηταν λάθος του που αντέδρασε όπως αντέδρασε. Όχι σαν αθλητής  αλλά,  ως Τούρκος.

Αυτοί που θέλησαν να τον προβοκάρουν το πέτυχαν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι η πρόσληψή του ήταν μεγάλο λάθος. Όχι μόνο γιατί υπάρχουν ένα σωρό καλοί Έλληνες προπονητές. Αλλά επίσης γιατί προοιωνίζονται κακές εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά θέματα, που πάντα θα τα βρίσκουμε μπροστά μας…

Ανώνυμος είπε...

Και σε αυτή την περίπτωση η προβοκάτσια ήταν...για καλό σκοπό διότι αποκάλυψε τα αισθήματα του....αταμανου! Όπως έγραψες σε προηγούμενη ανάρτηση σου ότι οι.... σοφοί μασόνοι μας διδάσκουν την σοφία Σολομώντος όπως ο σοφός μασόνος Βενιαμίν Φραγκλίνος που είπε ότι υπάρχει καλός πόλεμος και κακή ειρήνη. Η ένσταση μου όμως σε εκείνη την ανάρτηση σου είναι ότι επιτιμας τους μασόνους ενώ δεν θα έπρεπε αφού το γεγονός ότι υπάρχουν καλοί πόλεμοι μπορούμε να το καταλάβουμε κι εμείς, ο απλός λαός, οι Ανώνυμοι Έλληνες! Αφού έχουμε το παράδειγμα του 1821! Εκείνη η επανάσταση και ο πόλεμος ήταν καλοί! Από τους μασόνους περιμένουμε να μας πουν τις...."φιλοσοφίες" τους; Οι μασόνοι είναι κλίκα, εγκληματική οργάνωση όπως η κλίκα στην πολυκατοικία που κλέβει στα κοινόχρηστα δύο ανήμπορους ανθρώπους!! Επομένως η προβοκάτσια που έκαναν στον Αταμάν ήταν πράγματι καλή. Και αυτό εσύ, κύριε Χατζάρα, ως ευφυής άνθρωπος έπρεπε να το επισημάνεις!!