14/9/24

Ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ στο περιθώριο της έβδομης συνόδου κορυφής των BRICS, δήλωσε ότι «η Δύση αποφάσισε τα πλήγματα της Ουκρανίας βαθιά μέσα στη Ρωσία και η Μόσχα το γνωρίζει»,



Ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ τόνισε ότι τα προφορικά σήματα της Ρωσικής Ομοσπονδίας προς τις δυτικές χώρες σχετικά με τον κίνδυνο κλιμάκωσης δεν φέρνουν αποτελέσματα, και επομένως είναι απαραίτητο να αλλάξει η φύση αυτών των σημάτων,

Το Κίεβο έχει παραδώσει στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες έναν κατάλογο πιθανών στόχων στη Ρωσία, όπως μετέδωσε  το Reuters.
 Ο κατάλογος περιλαμβάνει θέσεις διοίκησης, αποθήκες καυσίμων και όπλων, καθώς και τόπους συγκέντρωσης στρατευμάτων
 Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας θέλουν να χρησιμοποιήσουν πυραύλους ATACMS για να επιτεθούν σε αυτές τις εγκαταστάσεις. 
 Το πρακτορείο διευκρίνισε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας ήθελαν επίσης να χτυπήσουν ρωσικές αεροπορικές βάσεις, 
αλλά το Πεντάγωνο υπενθύμισε στο Κίεβο μια σημαντική λεπτομέρεια,  ότι σχεδόν όλα τα «στρατηγικά αεροδρόμια» είναι εκτός εμβέλειας αυτών των πυραύλων. 
 Αναφέρεται επίσης ότι εκτός από το ATACMS, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας θέλουν να χρησιμοποιήσουν το British Storm Shadow και τα σχεδόν πανομοιότυπα γαλλικά SCALPs. 
αυτή τη στιγμή το Ηνωμένο Βασίλειο περιμένει την έγκριση των ΗΠΑ. Η Γαλλία δεν χρειάζεται άδεια από την Ουάσιγκτον γι' αυτό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να μας πει ο Ριαμπκόφ για τις νέες μπίζνες με το ΔΝΤ. Αν ο στρατός, που σηκώνει κόκκινες σημαίες ΠΑΝΤΟΥ στο Ντομπάς, δεν πετάξει τους προδότες, τζάμπα η θυσία των τόσων νεκρών του.

Ημέρες Προδοσίας του 65. Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου . H Γαληνοτάτη δικτατορία Ημιδικτατορία Μητσοτάκη Βασιλιά και ΝΑΤΟ. Η Νατοϊκή «Γαλήνευση» κράτησε Εννέα χρόνια. 1965-1974

  Οι Πράκτορες  Μητσοτάκης και Κόκκας  χαρακτήρισαν την κυβέρνηση  των εξαγορασμένων Τομαριών   ως "κυβέρνηση Γαλήνης" Η εμπέδωση ...