28/3/25

Δολοφονήθηκε στην Ουκρανία στενός συνεργάτης της Γιούλιας Τιμοσένκο

 

Στην περιοχή Καμένσκι του Ντνίπροπετρόφσκ βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 28 Μαρτίου, το πτώμα ενός άνδρα με τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι βρέθηκε στην άκρη ενός δρόμου. 
 Διαπιστώθηκε ότι το πτώμα  ανήκει στον πρώην αντιδήμαρχο της πόλης  Καμιάνσκε Αλεξάνταρ Πλαχότνικ που ηταν το δεξί χέρι της Γιούλιας Τιμοσένκο και ο οποίος ηγείτο του κόμματος "Πατρίδα" και της ομώνυμης Κ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ημέρες του 44. Στην Κατεχόμενη Θερσσαλονίκη στις 20 Ιουνίου, ο Κατακτητής και οι "δοσίλογοι ειχαν απαγορεύσει το πότισμα των Κήπων λόγω της ληψυδρίας και για αυτό ο ηρωικός ΕΛΑΣ έστησε την ενέδρα στον Χορτιάτη

Άσε, που οι δωσίλογοι, θα έβαζαν τρείς μήνες φυλακή όποιον (αντιστασιακό) δεν κατέβαλε τις εισφορές στο ΙΚΑ  Στην Νομανδία σκοτωνόντουσαν