15/2/09

453 λέξεις για πέταμα (του Σπύρου Κομίνη)

(Οι 300 της πραγματικής Δημοσιογραφίας αντιστέκονται στις «Θερμοπύλες» της ενημέρωσης ,στα «Τάγματα των ανώνυμων και ψευδώνυμων» Νταβατζηδομπλόγκερ της «Επικοινωνίας-Gilboa Α.Ε»)
«Θα πεθάνουμε και σεις και μείς, αλλά εμείς ως πολιτικά όντα θα σας ξεβρακώνουμε μέχρι να πεθάνουμε.»
Η Ελλάδα είναι το Πρώτο Θέμα
Το αιώνιο αίτημα της αξιοκρατίας και της διαφάνειας, επαναλαμβάνεται σε όλους τους τόνους σε όλη την Ελλάδα, στην ομογένεια και στο "Πρώτο Θέμα".
Εκφωνείται εκκωφαντικά από τα μπλογκς που έχουν παραταχθεί υπό την αιγίδα της αμερικανικής πρεσβείας και τα οποία ...σχηματίζουν κάθε μέρα κυβέρνηση. Τους εξοργίζει το ότι ο Καραμανλής, αρνείται να διαφημίσει το BlackBerry και αφού πετύχει μια ...καλή συμφωνία, να το αγοράσει με λεφτά του ελληνικού λαού για τα μέλη της Ν.Δ., όπως έκανε ο απειλών να κυβερνήσει διαφανής αξιοκράτης που δεν ήξερε τη Ζίμενς αλλά αγάπησε τη Vodafone. Όπως έκανε ο Ομπάμα, που δεν είχε πάρει πρέφα ή απέκρυπτε, τι παίζεται στη Γουόλ Στριτ.

ΟΚ. Αξιοκρατία και διαφάνεια λοιπόν θέλουν όλοι. Αλλά τα μπλογκόφωνα (με σημαιοφόρο εκείνο του ΣΥΡΙΖΑ Βύρωνα), μου την έπεσαν ομαδικά μόλις την έπεσα με μεγάλη ευγένεια στον αδιαφανή και άξιο μόνο για να βρίζει οτιδήποτε ελληνικό, μπλόγκερ – χιουμορίστα – συγγραφέα - ραδιοφωνίστα του Αλαφούζου. Πριν απαντήσω απρόσκλητος και υπερασπιζόμενος τον ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, δεν υπήρχα. Σκανάρουν σαν τους δορυφόρους της NASA όλο τον πλανήτη, αλλά δεν ...πρόσεξαν ότι 3 χρόνια τώρα μιλούσα για κραχ! Τί έκαναν αυτοί οι κύριοι; Με παρουσίασαν σαν επιτιθέμενο στον πουλημένο ακριβά αντιπρύτανη των μπλόγκερς, που έλεγε πουλημένους ΟΛΟΥΣ τους δημοσιογράφους και καλλιεργούσε το μίσος εναντίον τους.

Τεσπα π λν κ στ δδκτ, ήρθε ο Ρουμπινί για διαλέξεις, τραγούδησαν στην τηλεόραση, τύπωσαν όλοι κατεβατά, σε χαρτιά και σε οθόνες. Ακόμη και τώρα, το "Πρώτο Θέμα", στη διαδικτυακή του έκδοση, εκστασιάζεται με τον Ελληνοαμερικανό Χάρι Μαρκόπουλος, γιατί αυτός έπιασε το κόλπο που γινόταν με την επιτροπή κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC). Εντάξει είναι άχρηστοι οι Έλληνες και μόνο οι Ελληνοαμερικανοί και οι Αμερικανοί αξίζουν. Αλλά την κρίση την είδε πρώτο το "Πρώτο Θέμα". Εγώ, που δε γεννήθηκα στις ΗΠΑ ...γαμώ την ατυχία μου, που θα ΄λεγε και κάθε πουλημένος. Αγαπάμε και τους Ελληνοαμερικάνους και τους Αμερικάνους που δεν θέλουν πόλεμο. Και θα τους εκπαιδεύσουμε να προβλέπουν το σεισμό πριν γίνει.

Τι να κάνουμε; Κατά κακή τύχη των τυφλών του διαδικτύου, οι άλλοι, για τους οποίους υπάρχει ζωή και έξω απ΄το διαδίκτυο, αυτοί δηλαδή οι 200.000 που κράτησαν στα χέρια τους την εφημερίδα, είδαν, κατάλαβαν, ότι την κρίση την είδε καθαρά και την εξήγησε καθαρότερα, ένας αλήτης – ρουφιάνος - πουλημένος – δημοσιογράφος ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ, από κείνους που βρίζει χυδαία ο γεμάτος ηθική και ιδανικά "Πιτσιρίκος", διαφημιζόμενος λυσσαλέα, από τα ΜΜΕ που θέλουν να καταργήσουν τη δημοσιογραφία ως επάγγελμα, όπως κατάργησαν τους τυπογράφους. Δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νταβατζηδομπλόγκερ. Άντε για να είμαστε πιο ρεαλιστές, θα πεθάνουμε και σεις και μεις, αλλά εμείς ως πολιτικά όντα θα σας ξεβρακώνουμε μέχρι να πεθάνουμε.

Και μια ερώτηση: Γιατί το www.styx.gr με τις δεκάδες πρωτιές του ,το αγνοείτε; Σε τί σας χαλάει;
Σπύρος Κομίνης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όχι μόνο θα τους ξεβρακώσουμε αλλά θα έρθει και η στιγμή που θα τους πάρουμε και την εξουσία από τα χέρια και τότε όλα τα σκουληκάκια θα επιστρέψουν εκεί που πρέπει να βρίσκονται.Τότε είναι που θα έρθει δικαιοσύνη,αναδιανομή του πλούτου και της γης,ισονομία,αληθινή παιδεία και καλλιέργεια του σώματος και του πνεύματος,αξιοκρατία,αληθινή δημοκρατία,αληθινή ελευθερία για όλο το λαό.Χ.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΠΥΡΟ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ...
ΕΝΑΣ ΕΦΤΑΝΗΣΙΟΣ!!!

Οι Ιρανικοί βαλλιστικοί πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ . Ο Θόλος δεν τους σταμάτησε

Οι πρώτοι πύραυλοι πέρασαν πάνω από τη Συρία και το Ιράκ, το οποίο έδωσε τη συγκατάθεσή του για την πτήση πυραύλων και χτυπήματα στο Ισραήλ....