22/2/09

Ave Rockefeller, ave Rothschild ,οι μελλοθάνατοι σας χαιρετούν.

Επειδή η κρίση είναι μεγάλη και βαθιά, Soft power τέλος. Ο κόσμος κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, και λαμβάνονται έκτακτα μέτρα.
Οι δρώντες κατά των συμφερόντων των Μεγάλων Aδελφών, θα οδηγούνται στο απόσπασμα.
Οι άνωθεν δυνάμεις θέλουν να επιβάλλουν τη σιωπή για να προχωρήσουν τα σχέδια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
Ο «στρατός του Σόρος», μας βάζει το πιστόλι στον κρόταφο ,για να πάψουμε να μιλάμε για τη "Χούντα των Τραπεζιτών", για τον πόλεμο της Rand Corporation,και για την κατάργηση της δημοκρατίας.
Ο Αμερικανός πρέσβης έστειλε τη δική του προκήρυξη, που την μετέφρασαν και αποκωδικοποίησαν , τα ώτα τον ακούοντων. «Εάν και εφόσον η ελληνική κυβέρνηση υποστηρίζει τον αγωγό Ναμπούκο, συνεργάζεται με τις Ηνωμένες Πολιτείες στον αντιτρομοκρατικό αγώνα, και τους παραχωρήσει τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η «Σέχτα» και ο «επαναστατικός αγώνας», δεν θα βάζουν βόμβες» !
Σε αντίθετη περίπτωση, κινδυνεύουμε να γίνουμε Καμπούλ η Βαγδάτη, όπως προέβλεψε ο κ. Χρυσοχοΐδης (aka PASOK) ,που ακούει καλύτερα.
Χτύπημα - «τελεσίγραφο» προς «όλους τους δημοσιογράφους» χαρακτηρίζει την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Αlter η οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών», και στοχοποιεί κάθε δημοσιογράφο. «Ο καιρός που ήσασταν στο απυρόβλητο τελείωσε», αναφέρουν. Προαναγγέλλουν μπαράζ νέων χτυπημάτων και χαρακτηριστικά γράφουν: «Ας μάθουν οι γυμνοσάλιαγκες της μηντιακής δημοσιογραφίας ότι εκτός από τα σάλια τους που αφήνουν πίσω τους σύντομα θα αφήσουν κι αίμα» .
Η Σέχτα θα ρίχνει τις σφαίρες στους στόχους που της δίνουν τα «Τάγματα των μπλόγκερ».

Στο κείμενό τους, προελεύσεως Tavistock και McLean -Fairfax County, Va, οι στρατιώτες του Σόρος, δεν καταγγέλλουν το σύστημα εξουσίας στην Ελλάδα, που αποτελείται από τους τραπεζίτες και τους εργολάβους- εκδότες. Ούτε την αμερικανική επικυριαρχία.
Ο στόχος είναι οι δημοσιογράφοι που αντιστέκονται στην επιδρομή , των «υπερτέρων δυνάμεων».Το sms τους το λέει καθαρά . Για την προπαγάνδα ,για την πλύση εγκεφάλου, ευθύνονται οι μαχόμενοι δημοσιογράφοι. Αυτοί που στάθηκαν δίπλα στον πολίτη. Αυτοί που ξεκουκούλωσαν το επικοινωνιακό πραξικόπημα του Δεκεμβρίου.
Αυτούς έχουν στόχο οι επαγγελματίες κουκουλοφόροι,αφού τέτοια εντολή πήραν.

Οι πρώτες προγραφές ,άρχισαν από την Ελευθεροτυπία, (σε συνεργασία με το American Freedom House), που υπέδειξε στη “Sexta”,153 «τρωκτικά μυστικών κονδυλίων» ,153 «πολυθεσίτικα λαμόγια» και «χανουμάκια της εξουσίας». Ακολούθησε η Αυγή ,και μετά το Indymedia, με σύνθημα «τσακίστε τον Θ.Παπανικολάου, και οι προγραφές συνεχίστηκαν ,από το pressmme, το «αποκαλυπτικό δελτίο» με τους 153 κρατικοδίαιτους, το «κουρδιστό πορτοκάλι» , που δικαιολόγησε τη στοχοποίηση των «μισθοφόρων της δημοσιογραφίας », και των «δημοσιογράφων-παπαγαλάκια του Κράτους» και από τους «άνεργους δημοσιογράφους».
Επανήλθε το pressmme με τις λίστες των «κυπατζήδων- δημοσιογράφων », που έπρεπε να « ξανάδιαβάσει», για να βεβαιωθεί ποιοι είναι μέσα, αλλά έκλεινε το μάτι στη "σέχτα", για το τι ακριβώς εννοεί. Τους υπέδειξε εμένα.
Πρόκειται για καθαρές προγραφές.
Ο Ταξιάρχος «pitsirikos», (Brigadeführer), που είναι επικεφαλής του «ανεπίσημου γραφείο τύπου», τους υπέδειξε ανοιχτά, να σκοτώσουν τον Πάνο Σόμπολο.
Οι «άνεργοι δημοσιογράφοι» τους υποδεικνύουν τον Δ.Τσαλαπάτη.
Η ΕΥΠ έχει τον δικό της κατάλογο.
Ο καθένας και οι στόχοι του.

Σπύρος Χατζάρας.
(μελλοθάνατος δημοσιογράφος)

ΥΓ. Ave Rockefeller, ave Rothschild οι μελλοθάνατοι σας χαιρετούν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΑΡΖΑΝ ΤΙ ΛΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ????
ΝΑΙ Ο ΤΑΡΖΑΝ !!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ...

Lucky Archer - Λάκης Βελώτρης είπε...

Πως θες να βρουν δουλειά τα ελληνακια; Ποιος θα τους προσλάβει; Δεν αλλάζουν ρούχα, βρωμάν σκόρδο, μεθύσι, φασολοκλαναδα και απλυσιά. Τόσο βρωμάνε που κινδυνεύουν να πάρουν φωτιά. Γελούν βρόντα Γυαλίζουν μίσος τα μάτια τους σαν μουσουλμάνοι. Μαθαίνουν τυπικά χωρείς να καταλαβαίνουν. Απατούν oλλα τα διαγωνίσματα. Δεν πιστεύουν αυτά που μαθαίνουν γιατί τους μπερδεύουν τα μάγια της γιαγιάς. Κλέβουν μολυβί μέχρι πληκτρολόγιο από τον αφεντικό. Κοιμούνται στη δουλια αφού γλεντουσαν όλο βραδύ. Νομίζουν ότι ξεγελάν τύπους και κομπλεκτικους. Συμμορφώθηκαν μαυρακια και έγιναν πρόεδροι, μα Έλληνες αγενής, ανεύθυνοι, στενοκέφαλοι παν πίσω. Αθηνοτυποσπιουνιές έναντι Ιάκοβο εις Λιγονέρι τιμωρούντε με ανατούρκευση Θράκης.

Μας λες ψέμα για ηλικία πάππου, αρρώστια γιαγιάς, αντάρτες συμπεθέρους που σκότωσαν πάππου. Μας έδιωξες Ιάκωβο και επίβαλλες Ομπαμα. Μας λες ψεμα για την αίτια του κρυολόγημα. Μας λες ψεμα για τα λογια του Χριστού και του Περικλή. Έπρεπε να σε σφαλιαρωνα οταν θρηνουσες κόκκινο τράγο που μας αραπωσες. Εμπλεκες με την ανατροφή αδελφού παιδι μα δεν εισουν ικανή να σώσης συζύγου σου αποποδοτομή. Μας λες ψεμα για τη ενοχεια Βενιζέλου στη Σμύρνη. Μας λεσ ψεμα για χαρεμι δασκαλιτσες του επιθεωρητή. Μας λες ψεμα για τη χορωδία και στασίδι. Θα φας τώρα στάχτη απο ρουθούνι τη ψευτιά Ιππως Τρωης που μας λες τύπους και κομπλεκτικους που δεν ανεχόμαστε τη κατεργαριά σου. Πως τολμάς και τιμας αντι να τιμωρας τους ανταρτες του πολυτεχνίου; εμεις οι ανταρτοπληγτοι του εξωτερικού θα δυσφημίζουμε την πουτάνα του Αρμαγεδδώνα ψευδελλαδα σας να ξερη δυσης. οποίος έβαλε Φλωράκη στη Βουλή την Ελλάδα θα θρηνη. οποίος ακούη Φαραντούρη, θα φάη τσεκούρι. διαλοτσυπριοτες έκρυψαν ανταρτες και για αυτο αξίζαν μάτωμα. Θρομβοβράκι: Θα τους γκρεμίσουμε τους έλληνες, σίγουρα ναί, με το τσεκουρί και με τον κασμά, θα τους φάμε, θα τους φάμε! ήμαστε ανταρτοπληγτοι πρόσφυγες όχι απόδημοι! όπως φύγαμε, μεχμεκωμουνες, να φυγουν.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...