6/2/09

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΛΙΓΟΡΙΕΒΙΤΣ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ.

Αποστολή με λεωφορείο για να επισκεφτεί τον έγκλειστο στο ψυχιατρείο των Σκοπίων αγωνιστή της Δημοκρατίας Βασίλη Γκλιγκορίεβιτς, οργανώνει η Δημοκρατική Αναγέννηση.
Σύμφωνα με όλες τις τελευταίες πληροφορίες, ο Βασίλη Γκλιγκορίεβιτς, βρίσκεται έγκλειστος παρά τη θέλησή του σε ψυχιατρείο των Σκοπίων, επειδή τόλμησε και δημοσίευσε τη θέση του για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, τονίζοντας το αυτονόητο.
Ότι δηλαδή οι σκοπιανοί είναι σλάβοι.
Παράλληλα, ο Βασίλη Γκλιγκορίεβιτς διώκεται και για την μήνυση που κατέθεσε εναντίον του Ατανάς Μπότεφ, ο οποίος σχεδίασε και τύπωσε αφίσα με την Ελληνική σημαία όπου στη θέση του σταυρού έβαλε τον αγκυλωτό σταυρό μαζί με τους γενίτσαρους.
Να προσθέσουμε εδώ πως όλες οι εξηγήσεις που έδωσε ως σήμερα ο Μπότεφ, δεν έχουν πείσει και τους ίδιους τους Σκοπιανούς, πολλοί από τους οποίους αναρωτιούνται από πού τόσα χρήματα για να εκτύπωση και ανάρτηση τόσων πολλών αφισών, που κυριολεκτικά πλημμύρισαν τα Σκόπια.
Η Δημοκρατική Αναγέννηση, καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να συνοδέψουν την αποστολή με λεωφορείο, να επικοινωνήσουν με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος κ. Σταύρο Βιτάλη στα τηλ. 2103314314 ή 6979112273.

ΔΕΛΤΙΟ των 11. Ένα μεγάλο μπράβο στην Δημοκρατική Αναγέννηση.Τα άλλα "δημοκρατικά κόμματα" τι κάνουν; Οι εκδρομείς του Σύριζα με το πουλμανάκι του Σόρος,υποστηρίζουν τον βασανισμό των αντιφρονούντων στα ψυχιατρία; Οι έλληνες ευρωβουλευτές ;Τα παρατηρητήρια;
---------------------
Skopje, February 5 (MIA) -- Prime Minister Nikola Gruevski held talks Thursday [ 5 February] in Washington with US Vice-President Joseph Biden and State Secretary Hilary Clinton at the National Prayer Breakfast, the Government's Information Service said in a press release.

Today, Gruevski will also be a guest at the Lunch of Leaders, hosted by Senator George Vojnovic, as well as meet National Security Adviser to the Vice President Antony Blinken.

Yesterday, Gruevski had meetings with Congressmen Bill Pascrell, Earl Pomeroy, Marc Souder, Chairman of the House Foreign Affairs Committee John Tanner, Senators Richard Lugar, George Vojnovic, and John Kerry, chairman of the Senate Foreign Relations Committee.

1 σχόλιο:

axinosp είπε...

“Αφήστε τις τράπεζες να καταρρεύσουν” λέει ο Νομπελίστας οικονομολόγος Joseph Stiglitz

http://axinosp.blogspot.com/2009/02/joseph-stiglitz.html

Η 17η Μαΐου στην Ιστορία

Η 17η Μαΐου είναι η 138η ημέρα του δίσεκτου 2004 . Απομένουν 228 ημέρες πριν από την 31η Δεκεμβρίου. 1 101 . Οι Σταυροφόροι κατέλαβαν την «Π...