23/2/09

η Πολιτεία είναι υπό διάλυση και αδυνατεί να αντιμετωπίσει το «οργανωμένο έγκλημα».

H επανάληψη του κακοπαιγμένου έργου της απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού του γνωστού Έλληνα κατάδικου Παλαιοκώστα και του Αλβανού Ριτζάι, μας έκαναν πάλι ρεζίλι διεθνώς ως χώρα με πρωτοσέλιδα στο Ξένο Τύπο και απέδειξε πόσο επιτακτική ανάγκη για την ασφάλεια των κατοίκων του Κορυδαλλού, είναι η άμεση απομάκρυνση των φυλακών από την πόλη.

Δυστυχώς η επανίδρυση του Κράτους από τον «καταλληλότερο Πρωθυπουργό» αποδεικνύει ότι ο… βασιλιάς είναι γυμνός και ότι έχει οδηγήσει τη χώρα στην κατάρρευση σε όλα τα μέτωπα και ιδιαίτερα στον τομέα της Δημόσιας Ασφάλειας, όπου αποδεικνύεται ότι η Πολιτεία είναι υπό διάλυση και αδυνατεί να αντιμετωπίσει το «οργανωμένο έγκλημα».
Τη λύση πρέπει να δώσει το συντομότερο δυνατό ο λαός.

Πειραιάς, 23 Φεβρουαρίου 2009
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ

Β΄ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και υπολογίζεις Διαμαντίδη ότι θα σώσει την πατρίδα το ΠΑΣΟΚ με τον Γιώργο(και τον Χρυσοχοίδη τον Πάγκαλο τον Χριστοδουλάκη τον Παπουτσή κλπ); Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Ανώνυμος είπε...

Μα τόσο θράσος!Σε ποιους νομίζεις ότι μιλάς Διαμαντίδη,σε αυτό το blog υπάρχουν ελεύθεροι άνθρωποι που σκέπτονται, μάλλον μπερδεύτηκες,δεν πειράζει όλοι κάνουμε λάθη.Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Το παιντί μίλησε πάλι για σοσιαλισμό????
Κύριε εν δυνάμει πρωθυπουργέ,όχι μόνο δεν ηγήστε ενός σοσιαλιστικού κόμματος όπως ο αείμνηστος Πατέρας σας,αλλά ενός ιμιτασιόν δεξιού αντιπατριωτικού κόμματος.
Εκτός εάν θέλετε να πιστέψουμε ότι οι σημιτοφύλακες Βενιζέλος,
Παπαδόπουλος,Διαμαντοπούλου,Βερελής,Χρυσοχοϊδης ο αμερικανοτσολίας,Φλωρίδης κ.λπ είναι σοσιαλιστές???
Να μην τρελαθούμε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στα πλαίσια της δημοκρατικής ανταλλαγής επιχειρημάτων και προπαγάνδας από τα κόμματα , ακούς πολλά και αρκετά εξ αυτών …υπερβολικά.
Όμως να ακούς από πρώην κυβερνητικά στελέχη (που κυβέρνησαν ως υπουργοί επί σειρά ετών) τι έπραξαν η δεν έπραξαν ως όφειλαν αυτά δεν έχεις παρά να τα λάβεις σοβαρά υπόψη σου .
Παραθέτω μερικά εξ αυτών :

1) "Ο Έλληνας πολίτης αηδιάζει από την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών.
Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία από τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003)

2) "Χρειαζόταν να αποκαλύψει η Αυριανή ότι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι από τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός (ΣΙΜΗΤΗΣ) ότι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )


3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

4) "Κανείς από εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Σύνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

5) "Θυμάμαι ότι ο πρωθυπουργός Κ.Σημίτης ενοχλείτο κάθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατί δεν υπάρχει, αλλά γατί το αναφέραμε. Βλέπω ότι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Είναι αργά, αλλά είναι επιτέλους κάτι..."
( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

7) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )

8) "Πολλά από τα στελέχη μας, έχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

9) "Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ, αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
Γιατί, ενώ τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζί με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
(Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

10) Και το πιο ωραίο……
"Εμείς, ΔΕΝ κλέψαμε !!!"
Γ. Παπανδρέου 16-5-2007

etherovamon ο Εφτανήσιος

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...