22/2/09

Σέχτα τά Σοράκια; Σέχτα και μεις! Αλλά για την εθνική αναγέννηση .


Κύριοι,
πατριώτες, συναγωνιστές συστρατευθείτε, οργανωθείτε, αντισταθείτε, γιατί το σχέδιο της διάλυσης του κράτους και του έθνους μας έχει μπει στην τελική ευθεία, σε λίγα χρόνια θα είμαστε(με την παραχώρηση της ελληνικής υπηκοότητας σε μαύρους, κίτρινους,κόκκινους , μπλε, αρειανούς και δεν ξέρω που αλλού) ένα συνοθήλευμα λαών ,όπου και οι προαναφερθέντες θα αποφασίζουν για εμάς μέσα σε από ένα σύστημα που δεν θα έχει κρατική οντότητα αλλά θα αποτελείται από περιφέρειες.
Τα στοχευμένα κτυπήματα των τελευταίων ημερών εναντίον του Θύμιου Παπανικολάου, του Σπύρου Χατζάρα και άλλων , δείχνει ότι πάνε για ξεκαθάρισμα των τελευταίων εστιών αντίστασης.
Επιβάλλεται η οργάνωση όλων, σε μία «σέχτα» πατριωτών για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση αυτής της επίθεσης έτσι ώστε όχι μόνο να αμυνθούμε (επιτυχώς πιστεύω) ,αλλά στη συνέχεια να αντεπιτεθούμε και να κατατροπώσουμε τους σύγχρονους εισβολείς οι οποίοι δεν είναι όπως παλιά το Γ' Ράιχ ή οι Οθωμανοί αλλά εκπαιδευμένοι πράκτορες.( «αριστεροί» της soft power).
Δεν είμαι αριστερός αλλά ούτε και δεξιός ,είμαι ένας Έλληνας με μόνο σκοπό και όραμα να δω την πατρίδα μου ελεύθερη, ανεξάρτητη και δυνατή στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και αυτή πιστεύω είναι και η πεποίθηση όλων των υγειώς σκεπτομένων Ελλήνων.
Έχουμε κενό εξουσίας σε καιρούς όπου εξιφαίνονται αλλαγές στο παγκόσμιο στάτους κβο μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων και αν δεν κάνουμε κάτι θα μας τεμαχίσουν! Πρέπει ή μάλλον επιβάλλεται να γκρεμιστεί αυτό το σύστημα ψευδοδιακυβέρνησης.
Αυτό μπορεί να γίνει με τρεις τρόπους:
α)επανάσταση του λαού και αναλαμβάνοντας μέσω αυτής τα ηνία η ηγεσία της «σέχτας» όπως ανέφερα προηγουμένως(ειρωνικά αναφερόμενος, θα έλεγα καλύτερα φιλικής εταιρείας),
β)επέμβαση του στρατού όπως ακριβώς έγινε με την επανάσταση στο Γουδί και παραχώρηση και πάλι την εξουσία στην φιλική εταιρεία,
γ)να εξαπατηθεί ή να αναγκαστεί το ίδιο το σύστημα να τοποθετήσει στην εξουσία έναν ηγέτη μέσα από την φιλική εταιρεία(όπως περίπου έγινε στη Ρωσία).
ΜΟΝΟ έτσι υπάρχει ελπίδα όχι μόνο να περισώσουμε ότι μπορούμε αλλά να οδηγήσουμε το έθνος μας σε μία αναγέννηση που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει στην παγκόσμια ιστορία.

Χρήστος Παναγιωτόπουλος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μαζι σας αγαπητέ Πατριώτη!!! Υπάρχουν πάρα πολλοί πού είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν αυτό τον τόπο απο τα δεινά που του ετοιμάζουν,όπως έκαναν οι πρόγονοι μας σε αντίστοιχες καταστάσεις.
Απλά οργανώστε όσοι μπορείτε την κατάσταση και θα βρεθούμε πάρα πολλοί να υπερασπιστούμε την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ