23/10/09

Είναι τελικά Κυβέρνηση Κουκουλοφόρων.

Κάθε μέρα που περνάει επιβεβαιώνεται. Η νέα κυβέρνηση υλοποιεί μόνο μέτρα υπέρ των λαθρομεταναστών και των κουκουλοφόρων.
Μετά τα ραντεβού του υπουργού προστασίας του μουσουλμάνου πολίτη με τον μαφιόζο Πακιστανό λαθρεμπόρων ανθρώπων, που τον καταζητεί η Ιντερπόλ, τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού που κυνήγησε τις Αφρικανές ιερόδουλες, και τη συγνώμη προς τους πολιτικούς προστάτες των κουκουλοφόρων, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χάρης Καστανίδης. εισηγήθηκε στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο την κατάργηση της νομοθετικής διάταξης για την κουκούλα. Η κατάργηση της κουκούλας ως επιβαρυντικής περίστασης, όπως ανέφερε, ο κ. Καστανίδης, ήταν προεκλογική εξαγγελία της Κυβέρνησης, ενώ η σχετική διάταξη θα κατατεθεί άμεσα στη Βουλή.
Ταυτόχρονα, απολύουν χιλιάδες πραγματικά Ελληνόπουλα, που δούλευαν ανασφάλιστα στο δημόσιο τομέα, και προσλαμβάνουν επόπτες της μαφίας μέσα στα αστυνομικά τμήματα.
Οι «σοσιαλιστές» , μέσα σε δύο εβδομάδες, ανακοίνωσαν ότι δίνουν ψήφο στους λαθρομετανάστες, άφησαν ελεύθερους 1200, που ήταν για απέλαση, ανακοίνωσαν ότι θα παραχωρηθεί η ελληνική υπηκοότητα στους λαθρομετανάστες δεύτερης γενιάς, κατάργησαν τη διάταξη για την κουκούλα, και δεν καταργούν το διόδια των εργολάβων. Ταυτόχρονα κορόιδεψαν 20.000 ανθρώπους που έστειλαν βιογραφικά για 80 θέσεις γενικών γραμματέων,και ο κρατικικός μηχανισμός περιμένει τον διαγωνισμό για να δουλέψει.Οι γυναίκες θα πάρουν σύνταξη στα 65.
Οσοι τους ψήφισαν θα τραβούν πιστεύω τα μαλλιά τους.
Το 43% έδωσε αυτοδυναμία στην κουκούλα, στον Πακιστανό λαθρέμπορο ανθρώπων, και τον ΣΕΒ
«Είναι ξεκάθαρο σε όλους μας, ότι δεν μπορούμε άλλο να ζούμε με τα δανεικά και με τα ψέματα». δήλωσε ο (πασόκος) πρόεδρος του πράσινου ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, ερωτηθείς σχετικά με την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας από τον οίκο Fitch.
«Η παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου, πρόσθεσε, απαιτεί αποφασιστικά μέτρα και επώδυνες αποφάσεις. Η αποκατάσταση της αξιοπιστίας μας στους ευρωπαίους εταίρους και στους διεθνείς οργανισμούς δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως επιταγή των Βρυξελλών. Η αποκατάσταση της αξιοπιστίας πρέπει να αντιμετωπίζεται ως εθνικός στόχος» πρόσθεσε.
Τους εθνικούς στόχους επομένως τους βάζει ο πράσινος ΣΕΒ.
Τώρα είναι αργά. Το λάθος έγινε.
Ας κοιτάξουν να το διορθώσουν στις επικείμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.
Μαύρο στους πασοκοκουκουλοφόρους.
Μαύρο στους πασοκολαθρομετανάστες.
Μαύρο στο βαθύ Πασοκ των τραπεζιτών και του ΣΕΒ.
Μαυρο στους Πασοκοαπατεώνες!
Λευτεριά στους Ελληνες!
Εθνική αντίσταση τώρα!

Ξέρετε γιατί!
deltio11

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο να σε ρωτήσω κάτι με αφορμή το περιστατικό με τον Παπαχρήστο; Πώς είναι δυνατόν ο (Κου)Κούλογλου να βρίσκεται συνέχεια μπροστά και να βιντεοσκοπεί σε κάθε φασαρία που γίνεται στο κέντρο των Αθηνών; Μήπως τα γεγονότα είναι σκηνοθετημένα; Μήπως, όπως είπες και στην εκπομπή σου, ψάχνουν αφορμή για να (ξανα)αιματοκυλίσουν την Ελλάδα; Ο (Κου)Κούλογλου βάλλει πλέον ανοιχτά εναντίον του Ελληνικού Έθνους. Υπάρχει Ε.Υ.Π.; Το αμερικανάκι, ο εθνοπροδότης ο Χρυσοχοΐδης πού το πάει;

Ανώνυμος είπε...

Eιναι πολυ αργα καθως στις δημοτικες και νομαρχιακες εκλογες θα ψηφισουν και οι μεταναστες.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΡΘΕ!!! Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΜΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ...

Υ.Σ. ΕΛΠΙΖΩ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ...

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχουμε τελειωσει ακομα....
Υπαρχει χρονος...
Πατριωτικη Ενοτητα,οχι στα λογια αλλα στην πραξη...
Οι πνευματικοι ανθρωποι της Πατριδας μας να βγουν μπροστα και να διεκδικησουν οτι δικαιουται ο ελληνικος λαος.
Η Ελλαδα στους Ελληνες!

Ethnikofrones είπε...

Ειστε να φερουμε το μηνυμα της Αναστασης τα Χριστουγεννα.
Με το συνταγμα στο χέρι και το αλλο στην καρδια!!!!!

Είστε να αλλάξουμε χρώμα και στυλ στο ερχόμενο Δεκεμβρη.

Ειστε να βάψουμε την Πλατεία Συνταγματος γαλάζια και στις πλατιες να κυματιζουν οι ελληνικές σημαιες.
Μια ειρηνικη επανασταση κοντρα στην βια και την ασχήμια.

Ειστε για εναν τελευταιο πανηγυρικο περιπατο πριν την πτώση.

Αν ναι ας δωσουμε ενα ραντεβου στο κεντρο της αθήνας, ας κινητιποιήσουμε τα ακομματιστα παιδια τα δικα μας παιδια την

την γαλανολευκη γενιά .

Θέλω να το γράφω και να το πω καθαρα και δυνατα , μπροστα στην τρομοκρτατια της δηθεν αριστερας θελετε να αντιταξουμε τις ελληνικες σημαιες και το χαμογελο μας.

Προτεινω ανοιχτα σε όλους: θελετε να συμφωνησουμε ωρα και μερα οπου θα πνιξουμε την Αθηνα στο γαλαζιο.
άλλη μια φορά παίδες οπως τοτε που η νεολαια εβγαινε στον δρομο για την Κυπρο
Ας βγουμε μια φορα ακομματιστα και αυθόρμητα στους δρόμους όπως και το 2003 βγήκαν όλοι οι νέοι ενάντια στην κατάλυση της διεθνούς νομιμότητας.

Δελτίο 11 περιμένω απάντηση , μπλογγερς περιμένω απάντηση.

Πάμε να τους κλείσουμε το στόμα;

Ας κάνουμε πράξη επιτέλους την γλυκιά συνομωσία . Ας κάνουμε ξανά τις μόδας την Ελλάδα.

ΓΑΛΑΚΟΛΕΥΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

τι σασ νοιαζει εσας για τους εργαζομενους, αφου ολοι συνελληνες ημαστε ολοι ιδια συμφεροντα εχουμε (αυτα για ονοματα και λοιπες παρλαπιπες) , οι εργαζομενοι εζχουν ιδια συμφεροντα με τους συνελληνες τους τα αφεντικα

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...