7/10/09

Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που προστάζει η πατρίδα

Όποιος δεν το κατάλαβε έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία, αυτοί θα κάνουν αυτό για το οποίο έχουν επιλεγεί, εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που προστάζει η πατρίδα, η συνείδησή μας, η τιμή και η αξιοπρέπειά μας, για να μπορούμε όταν έρθει η ώρα να φύγουμε με ψηλά το κεφάλι ξέροντας ότι αγωνιστήκαμε, για να μπορούμε να κοιτάμε κατάματα τα παιδιά μας χωρίς ντροπή.
Παραδείγματα αντίστασης έχουμε πολλά στην ιστορία, ευτυχώς έχουν φροντίσει γι'αυτό οι άξιοι πρόγονοί μας, ποιος να το φανταζόταν ότι θα έλαχε σε μας να οργανώσουμε τη νέα εθνική αντίσταση, όσοι στρατιώτες προσέλθετε.

Χρήστος Παναγιωτόπουλος

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καμιά τελική ευθεία κε Παναγιωτόπουλε. Απλώς κάποιοι ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ λαγούς και πετραχήλια σε ΚΑΠΟΙΟΥΣ για την περιοχή. Και έτσι πήραν το κλειδάκι της Παράγκας. Οτι έκανε και Μητσοτάκης το 90-93. Αυτόν χρειάστηκε 3 χρόνια για να καταλάβουν ότι στερείτο κάθε σοβαρότητας και να φύγει κλοτσηδόν. Ο σημερινός θα δούμε...

Ανώνυμος είπε...

Μην αγχώνεστε κε Παναγιωτόπουλε. Καμία τελική ή άλλη ευθεία. Απλώς κάποιοι υποσχέθηκαν σε κάποιους λαγούς και πετραχήλια για την περιοχή. Και έτσι πήραν το κλειδάκι της Παράγκας. Ότι ακριβώς είχε συμβεί 90-93 με τον Μητσοτάκη. Εκείνον έκαναν 3 χρόνια να αντιληφθούν ότι στερείτο κάθε σοβαρότητας και όταν έγινε αυτό έφυγε κλοτσηδόν. Αυτόν θα δούμε...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου όταν ο Μητσοτάκης υποσχόταν δεν υπήρχαν μερικά εκατομύρια μουσουλμάνων λαθρομεταναστών,ούτε 9άμηνο στρατιωτική θητεία,ούτε "μακεδονίες",ούτε "Φαρμακονήσια",ούτε σχέδια "Ανάν",ούτε χρεωκοπημένη Ελλάδα επιτηρούμενη,ούτε διάλυση στρατοπέδων,ούτε ούτε ούτε.Έχουν περάσει από τότε σχεδόν είκοσι χρόνια δεν έχει καμία σχέση το τότε με το σήμερα,μην μπερδευόμαστε και να θυμάστε όταν στη Σμύρνη το 1921 κάποιοι λίγοι ανησυχούσαν για το μέλλον και προειδοποιούσαν,τους λοιδωρούσαν ως καταστροφολόγους.Αυτοί λοιπόν που ζούσαν στον κόσμο τους ήταν αυτοί που "συνωστίζονταν" στην προκυμαία.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.
ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΤΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

... θα δούμε πόσο, αγαπητέ, συμφωνώ. Ωστόσο μέχρι τότε θα έχει προλάβει να αλλάξει τους νόμους και να δώσει ψήφο, ιθαγένεια και στέγη στους παρανόμους. Κι άντε τότε να τους ξεφορτωθούμε... Φοβάμαι πως πράγματι είμαστε στην τελική ευθεία δυστυχώς. Το πώς μπορούμε να αντιδράσουμε, αν μπορούμε, δεν ξέρω.

Ανώνυμος είπε...

Σαφώς. Μόνο που ο λόγος που οι υποσχέσεις του κυρίου αυτού δεν μπόρεσαν να υλοποιηθούν, δεν ήταν η απουσία όλων αυτών των συμβάντων που παρατηρείτε. Βλέπετε , αυτό που δεν καταλαβαίνουν εκείνοι που ακούν τις υποσχέσεις και δίνουν τα κλειδάκια είναι ότι κάποια πράγματα είναι ουτοπικά. Δεν βγαίνει η πασιέντζα στην περιοχή όπως φαντάζονται κάποιοι. Εκτός αν θέλουν να φτιάξουν ένα νέο "Μεσανατολικό" δίπλα στο αρχικό.Δεν νομίζω ότι κανείς θα το ήθελε.... Και δεν σας λοιδορώ ασφαλώς. Κάθε άλλο. Ούτε σας θεωρώ καταστροφολόγο. Και επίσης διακρίνω πολύ καθαρά τον τραγωδία από τον συνωστισμό όπως και βλακεία των πολιτικών και παικτών από τον κίνδυνο.

Λέτε ότι έχουν περάσει κάποια χρόνια. Έχετε απόλυτο δίκιο. Αλλά αν κάτι έχει αλλάξει είναι το εξής: Ότι πλέον δεν επαρκεί η βλακεία , η αφέλεια κάποιων προσώπων για να επιτευχθούν κάποιοι σκοποί.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που θέλω εγώ να δω είναι ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ. ΒΑΡΒΑΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ. Π.χ. Μισό Αιγαίο...τζίφρα από κάτω....ο Τάδε....Αυτόνομη Θράκη, Σκοπιανό...τζίφρα από κάτω...ο τάδε....Αλλαγή Συντάγματος για ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών....τζίφρα από κάτω οι τάδε.....Σχέδιο Αυνάν...τζίφρα και εκεί...

Όχι στα μουλωχτά...διότι στα μουλωχτά σήμερα είναι άυριο δεν είναι...σε ιστορικούς χρόνους πάντα.

Είδατε στην Κύπρο που δεν υπάρχουν υπογραφές, εδώ και 45 χρόνια τον βάλτο....για όλους..

Επειδή όμως είναι δειλοί , όχι μόνο για το καλό αλλά και για το κακό...όλα αυτά τα βλέπω δύσκολα...πολύ δύσκολα..

Ξέρετε πόσο βαριά είναι μία Mont Blanc μερικές φορές αγαπητέ φίλε. Ασήκωτη....

Ανώνυμος είπε...

Η υπογραφή του Μακαρίου και η μετέποιτα συνταξιοδότησή του στις Σεϋχέλλες σας λέει κάτι,η υπογραφή του Στεργιάδη και η επίσης συνταξιοδότησή του σε θέρετρο της Γαλλίας,η υπογραφή του Γούναρη και η μετέποιτα (o μοναδικός) εκτέλεσή του; Και να μην ξεχνάτε ότι αυτά και άλλα πολλά έχουν γίνει σε καιρούς που το έθνος ήταν δυνατό,είχε δυναμική, τώρα ποιος θα αντιδράσει,ο Ρουβάς; τα ξέκωλα (ζητώ συγνώμη για την έκφραση) των μεσημεριανών; οι πουστάρες που θα παντρεύονται και θα ζητούν και παιδιά; ο Πρετεντέρης και οι λοιποί μεταξοσκώληκες συνάδελφοί του;κλπ,κλπ. Πείτε μου σας παρακαλώ ποιος θα αντιδράσει εάν υπάρξει συνδιοίκηση στη Θράκη,ο Παπαθεμελής; και ποιος θα τον λάβει υπ'όψιν του; Εγώ δεν αγχώνομαι,ξέρω ακριβώς τί έρχεται, ξέρω σε τι εποχή ζω και ξέρω ποιος είναι ο εχθρός μου,εγώ δεν θα βρεθώ προ εκπλήξεως,έχω λάβει τα μέτρα μου,εγώ δεν θα συνωστισθώ.
Υ.Γ. όταν δοθεί η ελληνική υπηκοότητα στους λαθραίους τότε θα μάθετε πόσοι είναι και τότε θα καταλάβετε γιατί δεν "ξέρουν" πόσοι είναι,η υπογραφή τότε με το Mont Blanc θα είναι αέρινη, όταν είσαι πρωθυπουργός έθνους πολυεθνικού και κατά το ήμιση μουσουλμανικού.Σκέφτηκε κανείς ότι οι ψηφοφόροι είναι 9.850.000 στα 11.000.000 !!! Δηλαδή οι νέοι κάτω των 18 είναι μόλις 1.150.000 !!!!! Κύριοι καταλαβαίνεται ποιο είναι το μέλλον μας,τί είναι αυτά που λέτε;