28/10/09

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ

Να διδαχθούμε από τον Καπεταν Μπαντουβά.
Να τους προλάβουμε, πριν αρχίσουν τον νέο εμφύλιο.

Τα σύνορα είναι πια στην Αγία Παρασκευή και τη Νίκαια.
Οι φασιστικές δυνάμεις της Νέας Τάξης, χτύπησαν το φυλάκιο της προκάλυψης .7 τραυματίες.
Το πολεμικό ανακοινωθέν λέει.
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 28-10-2009
«Χθες και ώρα 21:40 άγνωστα άτομα πυροβόλησαν με πυροβόλο όπλο κατά του Αστυνομικού Τμήματος Αγίας Παρασκευής (οδός Πεντέλης αρ. 10) και στην συνέχεια διέφυγαν.
Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν ένας...ιδιώτης, ένας Αστυφύλακας, ένας Δόκιμος Αστυφύλακας και τέσσερις εκπαιδευόμενοι Ειδικοί Φρουροί, οι οποίοι βρίσκονταν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα. Από τους τραυματίες οι έξι διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός και ο έβδομος στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών».

-Αι ημέτεραι δυνάμεις μάχονται του πατρίου εδάφους! προσθέτω.

Οι άγνωστοι επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα και γάζωσαν , το αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής με Kαλάσνικοφ.

Η παγκόσμια («δημοκρατική διακυβέρνηση») Χούντα, εξάγει στην Ελλάδα την πατέντα των συμμοριών, που ανέπτυξε στις αμερικανικές πόλεις και εξήγαγε ήδη στην Λατινική Αμερική. Μετα την «ιδεολογική» επίθεση στη αστυνομία, θα αναλάβουν τον έλεγχο στις γειτονιές, στα σπίτια και τα μαγαζιά, σε συνεργασία με την Μαφία και τους λαθρομετανάστες.

Το μήνυμα είχε σταλεί από τους ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ μέσω των «υπηρεσιών» του Soros.

Μία είναι η ζωή κι αυτό να το θυμάστε,
Σπάστε, Κάψτε, Κλέψτε, Διασκεδάστε.
ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1095598
Οι συμμορίες αντιμετωπίζονται μόνο με πολιτοφυλακή. Με εξοπλισμό των πολιτών και ανελέητο πόλεμο μέχρις εσχάτων.

-Οι συνωμότες, έχουν διασύνδεση με το πρωθυπουργικό περιβάλλον και την κυβέρνηση.

-Ο Χρυσοχοϊδης στην υπηρεσία πάντα των ΗΠΑ, τους κάνει πλάτες.

Αυτός ή αυτοί που υπέδειξαν στον πρωθυπουργό να μιλήσει για «τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του Πακιστανού», είναι ο ομφάλιος λώρος του Μαξίμου με την τρομακρατια. Έτσι δόθηκε το σύνθημα.

Ο Παπανδρέου, έχει αναλάβει τον ρόλο του Κερένσκι.

Το τι θα γίνει θα εξαρτηθεί από τις εντολές των έξωθεν κέντρων, αναλόγως της πορείας του Μακεδονικού ,του Κυπριακού κλπ.

«Οι φυσικοί αυτουργοί των τρομοκρατικών επιθέσεων, αποθρασύνονται όσο το σύστημα αφήνει ανέγγιχτους τους ηθικούς αυτουργούς.Καιρός να συνειδητοποιήσουμε ότι ο κοινωνικός εχθρός είναι εντός των πυλών.», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης.

Για την κυβέρνηση πέρα βράχει .

¨Έβαλαν τον Παπούλια να πει :

«…εκφράζω τη συμπαράστασή μου στους τραυματισμένους αστυνομικούς και τους εύχομαι περαστικά».
Ακριβώς αυτό είπε. Ευχήθηκε περαστικά!!!!!!!!!
Ο υπουργός λαθρομετανάστευσης και προστασίας του Μουσουλμάνου πολίτη δήλωσε. «η βία είναι ο χειρότερος εχθρός της κοινωνίας». Και για να παίξει στην τηλεόραση πρόσθεσε «Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται». Βρε τι μας λέει.( για αυτό έχουν κατουρηθεί πάνω τους, οι σοσιαλδημοκράτες .

Αλήτες-προδότες-Κομμουνιστες!

Την ίδια ώρα η ΚΚΕ ΑΕ , έλαβε νεα δόση, και ανέλαβε και πάλι τον προδοτικό της ρόλο.
Μετά την Μικρασιατική Καταστροφή,και τον Εμφύλιο,οι Χαφιέδες της Χούντας των τραπεζιτών που εδρεύουν στον Περισσό, εξαπολύουν μαζί με τις ΗΠΑ,τη Μαφία,και τους λαθρομετανάστες, γενική επίθεση κατά της Ελληνικής Δημοκρατίας και του κάθε Έλληνα ξεχωριστά.
Η ανακοίνωση τους τά λέει όλα!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, τους μετανάστες και πρόσφυγες να συμμετέχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας που θα γίνει την Τρίτη 3/11/2009 στα Υπουργεία Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη. Η συνάντησή μας για την παράσταση διαμαρτυρίας θα είναι στις 6 το απόγευμα στην Ομόνοια.

Για να διεκδικήσουμε:

Να σταματήσουν οι τρομοκρατικές επιχειρήσεις και οι φυλακίσεις γιατί οι μετανάστες, δεν έχουν χαρτιά. Να υπάρξουν ανθρώπινοι και αξιοπρεπείς χώροι φιλοξενίας μέχρι να τακτοποιηθούν και όχι στρατόπεδα συγκέντρωσης. Να παρέχεται ιατροφαρμακευτική φροντίδα, δωρεάν σίτιση και στέγαση, διερμηνεία και νομική αρωγή για τη διατύπωση των αιτημάτων τους.

Όχι στα μέτρα παραπέρα στρατιωτικοποίησης των συνόρων και φρούρησής τους από την FRONTEX και το ευρωπαϊκό σύστημα επιτήρησης των συνόρων.

Νομιμοποίηση όσων ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα, κατάργηση του καθεστώτος των συνεχών ανανεώσεων των αδειών διαμονής, των παραβόλων και προστίμων. Διευκόλυνση της οικογενειακής επανένωσης, κόντρα στη σχετική οδηγία.

Άσυλο ή ανθρωπιστικό καθεστώς στους πρόσφυγες και όσους προέρχονται από χώρες ιμπεριαλιστικής κατοχής ή εμφυλίων, κόντρα στις σχετικές οδηγίες.

Ταξιδιωτικά έγγραφα για όσους θέλουν να πάνε σε άλλο κράτος μέλος της ΕΕ. Όχι στο φακέλωμα της Σένγκεν και τον Κανονισμό του Δουβλίνου.

Κοινωνικά, δημοκρατικά και πολιτικά δικαιώματα στους μετανάστες. Να γίνει επιτέλους το τζαμί στην Αθήνα και το νεκροταφείο για τους μουσουλμάνους στο Σχιστό.

Κατάργηση των αντιδραστικών εγκυκλίων που βάζουν εμπόδια στη νοσηλεία μεταναστών στα νοσοκομεία. Αποκλειστικά δημόσιες -δωρεάν υπηρεσίες Υγείας πρόνοιας. Ειδικά μέτρα στήριξης των παιδιών, των γυναικών, των ηλικιωμένων, των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Ειδική μέριμνα από κρατικούς φορείς για ανήλικους πρόσφυγες και μετανάστες. Όχι στη φυλάκισή τους και την επαναπροώθηση.

Εγγραφή στα σχολεία και στους παιδικούς σταθμούς όλων των παιδιών των μεταναστών και προσφύγων , ανεξάρτητα αν έχουν χαρτιά νομιμότητας η όχι. Εξασφάλιση όλων των προϋποθέσεων για την ανεμπόδιστη φοίτηση, όπως στέγαση, σίτιση, παροχή βιβλίων και άλλων εκπαιδευτικών μέσων.

Πολύγλωσσα δημόσια κέντρα στήριξης μεταναστών που θα συμβάλλουν και στην εκμάθηση της Ελληνικής γλώσσας.

Οργανωμένους χώρους υποδοχής με υπηρεσίες προληπτικής ιατρικής και ψυχολογικής στήριξης.

Εγγραφή στα δημοτολόγια των παιδιών των μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα. Νομιμοποίηση χωρίς όρους και περιορισμούς όσων παιδιών ενηλικιώνονται. Ιθαγένεια με την ενηλικίωση και μόνο εφόσον το επιθυμούν

Κοινωνική ασφάλιση για όλους, καταπολέμηση της ανασφάλιστης και της μαύρης εργασίας. Δικαίωμα μεταφοράς των ασφαλιστικών δικαιωμάτων στη χώρα προέλευσης. Αποζημίωση στα θύματα των εργατικών ατυχημάτων.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Επαναλαμβάνω.

Αλήτες-προδότες-Κομμουνιστές!

δελτίο 11

Ξεπέρασε κάθε όριο αυτό το κάθαρμα που λέγεται Λάκης Λαζόπουλος απόψε.
Αφού μας τα έκανε τσουρέκια με τους λαθρομετανάστες και έβαζε τους Αλβανούς να μας λένε ρατσιστές μέσω Skype ,η μόνη κουβέντα που βρήκε να πεί για τα παιδιά που τραυματίστηκαν ήταν οτι ''η βια γεννάει βία'' και οτι αυτό είναι αποτέλεσμα της αστυνομοκρατίας στα Εξάρχεια.

Αντιγράφω μερικά σχόλια απο το τρωκτικό που δίνουν το κλίμα που διαμορφώθηκε εναντίον του..

Αυτή τη φορά ο κ Λαζόπουλος ξεπέρασε κάθε όριο. Αν ήταν στο νοσοκομείο 5 διαδηλωτές με μώλωπες θα γυρνούσε το ύφος από γλεντζέδικο σε πένθιμο για να μην πω ότι θα ανέβαλλε την εμφάνιση του Πολυκανδριώτη... Τώρα που χαροπαλεύουν αστυνομικοί το γλέντι κορυφώνεται.
---------------------------
Ο Λαζόπουλος γλεντάει...κάποιοι παλεύουν για τη ζωή τους. Αυτό είναι το ποιόν του...γι αυτόν αξία έχει η ζωή ανθρώπων που δεν φοράνε στολή...Ρατσισμός άκρατος από έναν "προοδευτικό" πλούσιο φασίστα. Άει χάσου Λαζόπουλε!!!
---------------------------
Ξεχασε ο λαζοπουλος να πει συγχαρητηρια σους τρομοκρατες.....ας βγει σε ενα εκτακτο να επανορθωσει....Ποσο καραγκιοζης μπορει να ειναι πια??????

http://eglimatikotita.blogspot.com/2009/10/blog-post_28.html

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι απόλυτα σύμφωνος με την ιδέα της πολιτοφυλακής. Δεν είστε καθόλου υπερβολικός. Εγώ πάντως το λουκάνικό μου το έχω έτοιμο. Ενα G3A4 χρεώνομαι και έφυγα...

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάξτε τι ανήρτησε ο γελοίος του Σίβυλλα

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι για την στάση του Λαζόπουλου. Του αξίζει να χάσει την τηλεθέαση που εκ του ασφαλούς απολαμβάνει

Γ.Π. είπε...

Ζήτω η νέα εθνική πατριωτική αντίσταση!
Είμαστε έτοιμοι και για αυτό το ΌΧΙ!