7/10/09

Ο πατριωτισμός ειναι μειοψηφία;

Αν μετρήσουμε τις ψήφους που έλαβαν τα κόμματα που βάζουν ψηλά τα εθνικά θέματα στο πρόγραμμα τους, θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι μόνο το 10%, αγαπάμε την Ελλάδα.
Το συμπέρασμα αυτό όμως είναι λάθος.
Οι πατριώτες είμαστε (ακόμα) η πλειοψηφία.
Όμως μπροστά στην κάλπη, η μεγάλη πλειοψηφία διαλέγει με άλλες προτεραιότητες.
Τα 2,5 εκ. που ψήφισαν Καραμανλή δεν είναι πρόθυμοι να παραδώσουν την Ελλάδα στους εισαγόμενους λαθροψηφοφόρους. Ούτε τα 3 εκ που ψήφισαν το ΠΑΣΟΚ, είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν την Κύπρο,το Αιγαίο, και την Μακεδονία.
Επομένως, απέναντι σε αυτούς τους πολίτες -ψηφοφόρους δεν χρειάζεται σεχταρισμός. Γιατί αλλιώς θα απομονωθούμε
και αυτό θα είναι θρίαμβος της Νέας Τάξης.

Σπύρος Χατζάρας

3 σχόλια:

Aπολίτιστος είπε...

"Ελάτε Καραμανληκοί, ελάτε ΧρυυσΑυγήτες, ελάτε άνθρωποι "απλοί" μπας και "σώσουμε" την Ελλάδα την Αναριχκή!!!

Παπαδόπουλε Ζεις, Εσύ μας οδηγείς!

Υ.Γ.Ε ρε .... που θέλετε μερικοί καμπόσοι!!!

Υ.Γ.2. Να δω πότε θα σταματήσετε να νοιώθετε μειονεκτικά, ώστε να μην πάσχετε από μανία καταδίωξης!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα, αυτό που δεν θα καταλάβετε ποτέ, είναι ότι ο Πατριωτισμός είναι αντιχριστιανικός. Ο Εβραίος Ραββίνος Ιησούς Χριστός και ο Αρχιραββίνος Απόστολος Παύλος δεν ξεχωρίζουν Έλληνες και Αλλοδαπούς, όλοι παιδιά του Γιαχβέ είμαστε. Οι Περιούσιοι (όπως ορθώς τους λέτε) έφτιαξαν τον Χριστιανισμό και τον Σοσιαλισμό για να διαλύσουν τα Εθνικά Κράτη. ΓΙατί χαλάτε την ζαχαρένια σας και κινδυνεύετε να πάτε στα θυμαράκια από τους Ταλιμπάν του Ιού της Ελευθεροτυπίας; Τα ίδια ακριβώς κάνανε τα τάγματα των μελανοχιτώνων καλογήρων επί Βυζαντίου και κατέστρεψαν τον Ελληνικό Πολιτισμό. Τα έχουν οργανώσει άριστα οι Περιούσιοι, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα εσείς. Όλα τα κακά ξεκινούν από την ολέθρια εβραιοκίνητη θρησκεία που επεβλήθη στον Ελληνισμό. Αυτή είναι το φυτώριο κάθε τάσεως της Αριστεράς, των αναρχικών συμπεριλαμβανομένων. Ποιός τρέφει σήμερα 100.000 λαθρομετανάστες καθημερινά σε όλη την Ελλάδα; Η προδοτική Ορθόδοξη Εκκλησία!
Αυτά γιατί δεν τολμάτε να τα πήτε στο Blue SKy; Γιατί θα σάς σουτάρει ο Κισσανδράκης την άλλη μέρα! Τόχουμε χαμένο το παιχνίδι, κύριε Σπύρο, ας απολαύσουμε όση ζωή μάς μένει.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικα και ειναι μειοψηφια οι πατριωτες ειδικα στο πρωην κομμα σου.Επειδη εσυ δεν καταλαβες το κολπο και πιστεψες τον απατεωνα Ανδρεα δε σημαινει οτι δεν το καταλαβαν οι αλλοι.
Η φαση 1981 - 1989 ηταν απαραιτητη γιατι ασφαλως με εθνικοφρονες χουντικους στο Στρατευμα ακομη,το Συμφωνο Βαρσοβιας στη θεση του και τη παλια εθνικιστικη δεξια ταξη παντου απο τα πανεπιστημια ως τις εφημεριδες δεν μπορουσαν τοτε να γινουν αυτα που γινονται τωρα.
Επρεπε πρωτα να διαλυθει το παλιο συμπαν,να παρουν τα καταλληλα ποστα και τζακια οι δικοι σας ανθρωποι,να σκοτωθουν διαφοροι δεξιοι εκδοτες απο τη 17Ν,τελος παντων να αλλαξει το βαθυ κρατος και να ειναι ετοιμοι ολοι για την τελικη επιθεση.Και παλι χρειαζοταν μια τελευταια παραταση για να ξεφτιλισθει το κομμα της δεξιας που θα επανερχοταν για λιγο στην εξουσια σε εντελως αλλο εχθρικο περιβαλλον καταδικασμενο να αποτυχει ωστε να μην υπαρχει καμμια αντιδραση.
Τωρα ο Παπανδρεου ειναι παντοδυναμος και θα προχωρησει στην τελικη φαση και δεν μπορεις να κανεις τιποτα.Συνεβαλες και εσυ οταν επρεπε και τωρα ειναι αργα.

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...