2/10/09

Σπίτια στους λαθρομετανάστες

Πρόγραμμα Πασοκ

«Παροχή κινήτρων για τη διασπορά των μεταναστών στην πόλη με βάση οικιστική στρατηγική, συνεργασία δημόσιων αρχών με τις κοινωνικές και εθελοντικές οργανώσεις, την εκκλησία και την τοπική αυτοδιοίκηση με στόχο την προσωρινή και μόνιμη στέγαση των μεταναστών με βραχυχρόνια και μακροχρόνια στεγαστικά προγράμματα μέσα στον αστικό ιστό.
http://www.pasok.gr/portal/theseis_index.jsf

Και ακόμα:
Απλοποίηση της διαδικασίας πρόσβασης στην αίτηση πολιτικού ασύλου. Αξιοπρεπείς συνθήκες διαμονής των αιτούντων άσυλο στα κέντρα υποδοχής,
δημιουργία ειδικών χώρων για παιδιά και γυναίκες, κοινωνική υποστήριξη
των ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων.

2 σχόλια:

Χρήστος Κασανής είπε...

Ωραία, θα πληρώσουμε όλοι εμείς που μένουμε στο ενοίκιο ή μοχθίσαμε για να χτίσουμε ένα σπίτι και μπορεί να το χρωστάμε στις τράπεζες λόγο του στεγαστικού δανείου, για να βρούν όλοι αυτοί οι εισβολείς τζάμπα σπίτι πληρωμένο από εμάς!
Αυτό ξεπερνάει τα όρια του ανθρωπισμού και φτάνει στα όρια της κατοχής! Ναι σαν αυτής των Γερμανών. Μόνο που τώρα γίνεται από κάτι μελαχρινούς τύπους από την ασία με συνεργούς κάτι αμερικανοθρεμένους Έλληνες πολιτικούς που η χαζομάρα τους, τους κάνει να μοιάζουν με τους δοσίλογους μιας άλλης εποχής.
Και τα πρόβατα ζητωκραβγάζουν για τους χαρισματικούς τους ηγέτες που θα σώσουν την πατρίδα!
Καλά πάμε. Και εις ανώτερα.

Ανώνυμος είπε...

Ίσως οι ισχυροί της Γης, διαθέτοντας πλέον την απαιτούμενη τεχνολογία, δεν βλέπουν καμία χρησιμότητα στη συντήρηση του «πολύτιμου» φτηνού μονοεθνικού εργατικού δυναμικού του παρελθόντος–, των οποίων η κατά τόπους συστηματική εκμετάλλευση τούς διασφάλισε όλο τον πλούτο και την εξουσία που κατέχουν σήμερα..!