31/10/09

ΣΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΕ, ΚΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ... ΚΑΙ ΑΣ ΧΥΘΗΚΕ ΑΔΙΚΑ. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Δούρειος ίππος της καταστροφής μας πλέον είναι εδώ. Είναι μέσα στη χώρα. Και τα νήματα αυτών των αποφασισμένων για όλα και ορκισμένων με θάνατο τρομοκρατών, δεν τα κινούν ούτε πνιγμένοι στην ανία καλοπερασάκηδες, ούτε θεωρητικά αποπροσανατολισμένοι σεχταριστές.
Η εφιαλτική νύχτα της Αγίας Παρασκευής, φέρνει εκ των πραγμάτων την Ελλάδα αντιμέτωπη με ενα ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΑΞΙΩΜΑ που κανείς δε δικαιούται να το υποτιμήσει:
Από τη στιγμή που η τρομοκρατία δεν έχει στόχους ΣΑΦΕΙΣ, ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ και «ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ» και διαχέει το θάνατο στοχεύοντας την ίδια την κοινωνία και τους θεσμούς, τότε ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ και ΕΞΩΕΛΛΗΝΙΚΑ και ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.

ΣΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Και καλά θα κάνουν οι κάθε λογής παραθυράτοι, να μη βαυκαλίζονται παραμυθιάζοντας πριν απ όλα τον εαυτό τους, εκτοξεύοντας ανδροειδείς ύβρεις κατά των εγκληματιών ποντάροντας να προκαλέσουν το φιλότιμό τους.

Και πριν απ όλα την υποχρέωση να προσγειωθεί στην καθόλου εύκολη πραγματικότητα την έχει η ίδια η πολιτική ηγεσία, που οφείλει να εγκαταλείψει τους ανέξοδους λεονταρισμούς και να κοινωνικοποιήσει ευρύτατα το πρόβλημα.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΤΕ

Διαβάστε όλο το άρθρο στο...
http://ellinikoforum.blogspot.com/2009/10/blog-post_2910.html



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς έτσι .'Οποιος διαβάσει την ιστορία των ερυθρών ταξιαρχιών ,της 17 Ν και την υπόθεση με τους αμερικανούς πράκτορες με το βαν επί υπουργίας Παπαθεμελή , δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να βγάλει συμπέρασμα .Τώρα πώς μερικοί βγαίνουν στην τηλεόραση ,π.x Πιπερόπουλοs στο Alter , και μιλάνε για "αγανακτισμένα παιδιά" είναι απορίας άξιον. Που εκπαιδεύονται τα"παιδιά" για τις βολές με καλάσνικοφ και τη ρίψη χειροβομβίδων ;Στο ταβάνι του σπιτιού τους ή στην αυλή τους;Που μαθαίνουν να κλέβουν αυτοκίνητα και ποιος τους πληρώνει;
Επίσης κάτι άλλο .Η αναγγελθείσα μετατροπή της οπλοκατοχής ,σε κακούργημα έχει στόχο τους τρομοκράτες (φαντάζομαι πόσο θα φοβήθηκαν) ή τον κόσμο στο κέντρο και άλλες περιοχές ,μη τυχόν και σκεφτεί να προστατευτεί.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...