3/10/09

Μπροστά στην κάλπη

Του Σπύρου Χατζάρα

Tο πάθημα πρέπει να μας γίνεται μάθημα. Αλλά για να συμβεί αυτό, χρειάζεται να είναι ενεργή και να λειτουργεί επαγωγικά, η λαϊκή ιστορική μνήμη.

Ο λαός που θυμάται, δεν μπορεί να χειραγωγηθεί, από τους «νεφεληγερέτες» που κρατούν τους κεραυνούς των «επικοινωνιακών καταιγίδων » , που τις εξαπολύουν, πάντα, πριν από εκλογές.

Ο λαός που θυμάται, αντιστέκεται στα χαλκεία της παραπληροφόρησης του Μεγάλου Αδελφού, που τον καλούν, «να ανοίξει την πόρτα στο μέλλον», και να «κάνει την κρίση ευκαιρία».

Πρέπει να πάμε μπροστά στην κάλπη, έχοντας στο μυαλό μας τα παλιά και τα πρόσφατα.

Από τους «μηδίσαντες» και τον Εφιάλτη, στην αρχαιότητα, τους «Τουρκόφιλους» και την Κερκόπορτα, στην Βασιλεύουσα, τους φίλους της Αγγλίας το 1821, τον «εθνικό διχασμό» το 1915, το «οίκαδε» στη Μικρά Ασία, τον εμφύλιο, και την τραγωδία της Κύπρου το 1974 , υπάρχουν πάντα «εφιάλτες», και «Νενέκοι» καθώς και μια επιδοτούμενη με «μηδικό χρυσό», «Πέμπτη φάλαγγα».

Πάντα στις εθνικές τραγωδίες, υπάρχουν οι προδότες και η Πέμπτη φάλαγγα που δηλώνει: «όλοι πατριώτες είμαστε»!

Να θυμόμαστε, την δήλωση Τζόνσον προς τον Έλληνα πρέσβη στην Ουάσιγκτον Αλέξανδρο Μάτσα. (1964) : «Γαμώ τη διμοκρατία σας και γαμώ το σύνταγμα σας».

Να θυμόμαστε ότι από το 1968 υπάρχει το αμερικανικό σχέδιο για την «ένωση Ελλάδας και Τουρκίας», ( ελληνοτουρκική ομοσπονδία).

Να θυμόμαστε ότι , οι Αμερικανοί μεταβιβάζοντας την εξουσία στην Ελλάδα, από τη Χούντα στους «Πολιτικούς», δημιούργησαν και την «αρχιτεκτονική δομή»,του νέου πολιτικού συστήματος. Δύο κόμματα εξουσίας(ΝΔ-ΕΚΝΔ) και η κομμουνιστική αριστερά στην γωνία με το ποσοστό της Γιάλτας (10%).

Αυτή την αρχιτεκτονική την αμφισβήτησε ο Α.Παπανδρέου με την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ, και την ανέτρεψε το 1977,με τη θέληση του λαού.

Η ιδεολογική μάχη που δόθηκε το διάστημα 1974-1985 αφορούσε τον χαρακτήρα του Πασοκ, σαν παλλαϊκό κίνημα.

Να θυμόμαστε το 1989.

Να θυμόμαστε ότι η Τράπεζα Κρήτης, ήταν μέρος του τραπεζικού μηχανισμού της Cia.Να θυμόμαστε το σκάνδαλο «όπλα στο Ιράν Χρήματα στους Κόντρας» και τη σχέση του με την BBCI(a).Να θυμόμαστε τη χρονική σύμπτωση των πολιτικών μεταβολών στην Ελλάδα με τους ισραηλινο-αραβικούς πολέμους.
Να θυμόμαστε ότι οι Αμερικανοί οργάνωσαν την προδοσία στην Κύπρο.

Να θυμόμαστε ότι τις αλλαγές στο ασφαλιστικό ,που εφαρμόζονται σήμερα, τις προτείνε η παγκόσμια Τράπεζα στον Λουκά Πάτρα το 1970.

Να θυμόμαστε ότι μας κυβερνούσε για 8 χρόνια ο Εβραίος εκσυγχρονιστής, Αβούρι (Σιμίτης) με την (λάθος) ψήφο του λαού.
Να θυμόμαστε τις κυρίες Στέλλες, που αγωνίζονται για την κατάργηση της γλώσσας και των παραδόσεών μας.
Μπροστά στην κάλπη πρέπει να θυμηθούμε πολλά.
Και να ψηφίσουμε για την λαϊκή κυριαρχία , την εθνική ανεξαρτησία και την κοινωνική δικαιοσύνη.
Δεν είμαστε μια χαρούμενη (gay) παρέα, πελατών-τηλεθεατών, που ξεκίνησε από το Πεδίον του Άρεως, για να πάει, «ανοίγοντας την πόρτα του μέλλοντος», στα λιβάδια της «πράσινης ανάπτυξης», όπου θα γίνουν «οι Γάμοι» των «αγοριών» με τους λαθρομετανάστες με κουμπάρους τον Βαλιανάτο και τον Περίγελό, και να «κερδίσει το μέλλον της» , (με κλήρωση), και μια πιστωτική κάρτα-δώρο από την Πασοκ-Bank

Ο φασισμός της Νέας Τάξης και της Παγκόσμιας Δημοκρατικής Διακυβέρνησης των "περιούσιων Τραπεζιτών", που χτύπησε και στην Ιρλανδία, χτυπάει την Ελλάδα πισώπλατα, δολοφονικά και ξετσίπωτα με σκοπό να την υποδουλώσει και να την εξανδραποδίσει.

Σήμερα όλοι οι Έλληνες παλεύουμε για τη λευτεριά, την τιμή, την εθνική μας ανεξαρτησία.

Ο λαός της Ελλάδας διεξάγει σήμερα έναν πόλεμο εθνικοαπελευθερωτικό, ενάντια στο φασισμό της Νέας Τάξης και της παγκόσμιας Δημοκρατικής Διακυβέρνησης .

Λέμε λοιπόν όχι στην Πέμπτη φάλαγγα.Οχι στο φασισμό της Νέας Τάξης και της παγκόσμιας Δημοκρατικής Διακυβέρνησης

Όχι τις πεμπτοφαλαγγίτικες και αμερικανόδουλες ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΚΚΕ, του Σ(φ)υριζα, και των οικολόγων-Κεμαλικών.

Ψηφίστε πατριωτικά κόμματα.

Καμιά ψήφος σε αυτά δεν πάει χαμένη.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γρηγόρης PουΦΑριανός υποψήφιος βολευτής Β’ Αθήνας-Αλβανιας-Κιργισταν με τον ΣΦΥΡΙΖΑ
Μέσα και έξω από τη Βουλή πεναλντι,πεναλντι!

Ο Γρηγόρης ο ΡουΦαριανός, που όπως έλεγε και ο Γιαννης Φλωρινιωτης «γεννήθηκε νεοΑριστερός», εκλέ-χτικιε βοολευτής-διασκεδαστης-dj του ΣΦΥΡΙΖΑ τον Οκτώμμβριο του 2017, φέρνοντας έναν αέρα απο σκορδοστουπι μασχαλη και διαφορετικότητας, ιδέες για το κοκκινιστο στο φουρνο και όρεξη για (αμεσο) δράση.

Στην κοινο-βιο-λευτική του διαδρομή κατέθεσε 2.975.225 ερωτήσεις,με σημαντικοτερη το διλημμα "Κιθαριστας η Ντραμερ;",
συμμετείχε σε 3443 συνεδριάσεις Επιτροπών (ΑναΜορφωτικών Υποθέσεων, Προαγωγής και Λαθρεμπορίου, Οδικής και Πτηνων Γενικης Ασφάλειας) ενώ έκανε και 69 πλαστικες παρεμβάσεις σε συνεδριάσεις της Κωλομέλειας.

Επίσης συμμετείχε σε αποστολές του κυνο-βολίου στην Βενεζουέλα (εκτροφεας μυρμηγκοφαγων στις τοπικές εκλογές - 2008), στην Κύπρο (κατοχικές εκδηλώσεις Μόρφου και Αμμόχεστος - 2008),στην Εμανουελλα ,στο Τιμπουκτου για την προστασια του τοπικου χιμπαντζη,στην Αυστραλία και Ν. Ζηλανδία (εορτασμός 20 Ιουλιου στις Μακεδονικες ομογένειες), στο Σερενγκετι (Επιτροπή φιλίας Σφυριζα-Ελληνων ομογενων Μασαι) και στην Μακεδονια ( για τα δικαιωματα της μακεδονικης πεστροφας).
Η ευκοιλιοτητα του δεν περιορίστηκε στα κυνο-βουλευτικά όργανα.(Αλλωστε ηδη οπως ειχε παλαιοτερα υποσχεθει "Στης Βουλης τα εδρανα και εγω θα εκλανα")

Αντιπροσώπευσε τον ΣΦΥΡΙΖΑ σε διάφορες εκδηλώσεις εντός και εκτός Ελλάδας-Εξαρχειων-Κολωνακιου.
Συμμετείχε στην επίσκεψη της Νεολαίας ΣΦΥΝ στην Μακεδονια και στη συνδιάσκεψη του Κόμματος Ευρωπαϊκής νεοΑριστεράς στην Βιρτζινια ΗΠΑ.
Παρέστη στη συνάντηση αποδήμων Αλβανων και Πακιστανών (δικαιώματα αποδήμου ελληνισμού) και σε ημερίδες των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Τιραννων, Ιστανμπουλ Πιτμπουλ ,REDBULL και Ισλαμαμπαντ.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης στις εκδηλώσεις της Μαθητιάδας Πουσταφα Τρεμαλ. (Μάιος 2008, Μάιος 2009)

Εκπροσώπησε τον ΣΦΥΡΙΖΑ στις επετειακές εκδηλώσεις για την Εθνική Αντίσταση στο Ιλιντεν και στα μαρτυρικά χωριά του ελληνισμου στο Ναιρομπι και την Αγκυρα.

Περιόδευσε πολλές φορές στην Αλβανια, στα Κατεχομενα Ομονοιας,Βοτανικου,Κυψελης,Ευοσμου στην παινεμενη Τουρκια, στην Νοτια Αλβανια οπου ασχοληθηκε με τα προβληματα των Αλβανων αυριανων Ελληνων, στην Τανζανια οπου ασχοληθηκε με τα προβληματα της τοπικης ομαδας ντοπιων που αναμενει να ερθει στη μητερα Ελλαδα , με τον πρόεδρο του ΣΦΥΝ Αλέξ Τσίπουρα, στους ακριτικους τοπους Εξαρχεια Κολωνακι Συνταγμα,
στη μαρτυρικη Μυκονο,στην Χιλιοτραγουδισμενη Μακεδονια του Σορος η χωρα, στον Αγιο Παντελεημονα να προσευχηθει οπως καθε καλος αριστερος για τους κουτσους στραβους του Ισλαμ,στο Κακοσαλεσι για τα δικαιωματα των ηλιοκαμενων χωρικων με δυσκολιες εκμαθησης της γλωττας, στην φαντασμαγορικη Πατησιων για Παρτι Μολοτωφ-Ριμπεντροφ-Ηρωινοφ, στα Τρίκαλα για τα δικαιωματα του στενου του σακαφλια και της τοπικη χλωριδας, στην Καρδίτσα για παραδοσιακη Αλβανικη Πιτσα.

Βρέθηκε στις κινητοποιήσεις με τις Επιτροπές κατά του λιθάνθρακα και υπερ της Νιτρογλυκερινης, για το ενεργειακό και τα περιβαλλοντικά προβλήματα (Πρασινες λαμπες,Κιτρινα ρουλεμαν κοκκινες Παπαρουνες,Μαιμουδες Τροτσκι), καθώς επίσης και στις συγκεντρώσεις των κατοίκων της Βοιωτίας κατά της υπεράντλησης Κοπρολυμματων απο Αφγανους ευκοιλιους και στην Μεσοχώρα Τρικάλων κατά της εκτροπής του Αχελώου και υπερ της εκτροπης συναλλαγματος.
Κατά τη διάρκεια των φιλελληνικων κινητοποιήσεων του χειμώνα 2008 περιόδευσε σε μπλόκα Αλβανων σε Βοιωτία, Θεσσαλία και Δυτική Ελλάδα, ενώ επισκέφθηκε τις φυλακές Μαλανδρίνου, Άμφισσας και Δομοκού στο πλαίσιο συμπαράστασης του ΣΦΥΡΙΖΑ στους απεργούς εγκεφαλου εξαρχειων,τους αγωνιστες της διακινησης πρεζας και του πολιτικους κρατουμενους βαρυποινιτες, στον αγώνα για τη βελτίωση του συστήματος εκτελεσεων Παραλιακη-θεσσαλονικη-Κοσοβο,καθως και για τα δικαιωματα του δακου και μουχριτσας στην ελια και την αγρια αγροτικη καταστολη τους.

Στην προεκλογική περίοδο των εβραιοεκλογών 2009 περιόδευσε στον προτυπο καταυλισμο ελεφαντων Ευοσμου, στο Χορτιάτη για βλητα και χορτα, στα πανεπιστήμια-Γιαφκες Θεσσαλονίκης και Ξάνθης, στα χωριά των ελληνικων μειονοτητων Ξάνθης και Ροδόπης,οπου χαιρετησε την συστηματικη εκτροφη γενετικα μεταλλαγμενων προβατων και ουρακοταγκων στην τοπικη κτηνοτροφια των νομων, στην περηφανη λεβεντογεννα Κρητη που συναντηθηκε με τους παραδοσιακους Αφρικανικους πολιτιστικους συλλογους της νησου ,οπου και ελαβε συγκινητικα δωρα μεταξυ των οποιων ξεχωρισε ενα παραδοσιακο καθρεπτακι των ιθαγενων της Κρητης, στην Σύρο και Κερκυρα για συκαλακι μασονικο, στην Σάμο για κανα βαρελακι για τον Περικλη και στην Φθιώτιδα για λουκουμια και μακροστενα λουκανικα για τους gay-χαρωπους συνεργατες του επιτελειου και κομματος.

Και βέβαια δραστηριοποιήθηκε στις γειτονιές της Αθήνας.Διπλα στον απλο καθημερινο Αλβανο πατριωτη και τα προ-βληματα του.Διπλα στις ψειρες και τα κατηλημμενα κτιρια του αγωνα για μια καλυτερη εκτροφη ψυλλων και ηπατητιδας.

Επίσης δεν έκανε καμία τηλεοπτική εμφάνιση…

Εκανε ομως εμφανισεις στο τσιρκο Βουλη ως κονφερανσιε οπου σημειωσε μεγαλη επιτυχια.

Ετοιμαζεται δε και για μια σπεσιαλ εμφανιση με τον Τσε παπαρα στο δελφιναριο..Θα υποδυθει τον μεγα κωμικο ηθοποιο Καριτζη.

Ανώνυμος είπε...

ΦΕΒΡΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

Αγαπητές μου συμπατριώτισσες,

αγαπητοί μου συμπατριώτες,
και λοιποι αλλοφυλοι ληστες,ανακουφιστριες των κωμοπολεων και λιομαζευτες.



Αποτελεί τιμή για μένα η επιβολη του τεως Πρωθυπουργού Κώστα Καραμαν-Αλη να είμαι υπο-ψοφια της Νέας-Πεπαλαιομενης Δημοκρατίας στην Λακωνία.
Είναι τεράστια η πρόσκληση, που βρίσκεται μπροστά μου, να μπορέσω να εκπροσωπήσω το Κοινοβούλιο, αυτή την γωνιά της ελληνοφωνης γης, όπου το φαρδος της ιστορίας και η σβηστη μνήμη αμέτρητων ηρώων, διαμορφώνουν, από τα βάθη των σπηλαιων μέχρι και σήμερα, το ήθος και την ιδιοσυγκρασία των ελεω Θεου κατοίκων του.

Έρχομαι εδώ για να ζητήσω την ψοφο σας. Με πλήρη συναίσθηση της δικης μου. Οι προσδοκίες προσδιορίζουν το μέγεθος του ψηφου που με περιμένει.

Μπορούμε να εδραιώσουμε μια βαθιά και ερωτικα ακατάλυτη σχέση. Μαζί, να ιδρωσουμε στον ωραίο αγώνα. Για την πρόοδο των παιδιών.

Οι εκλογές της 4ης Οκτωβρίου αποτελούν κρίσιμη μάχη. Οφείλουμε σʼ αυτή τη μάχη, όλες να στηθούμε στην πρώτη γραμμή. Να προτάξουμε το στηθος μας στο εθνικό συμφέρον της Αλβανιας, μακριά από δημαγωγικές μεγαλοτομίες, πλαστικες στηθους και κολλαγονου ωραιοποιήσεις.

Εμείς, οι Λάκαινες και οι Λάκοι με τους υβριδιακους Πακιστανους συμπατριωτες,υβριδιο Λεωνιδα και Μπεναζι Μπουτι, έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε για φόλα , για όσα δεν αξίζουμε, για όσα νεοφιλ-ελευτερα ενοραματιζόμαστε.

Πιστεύουμε στις Ιδέες και τις Αξίες της Παγκοσμιας Διακυβερνησης, πιστεύουμε στις γνήσιες νεοπατριωτικές-νεοωθομανικες της δυνάμεις.

Αξίζουμε ξε-πεντακάθαριδης πολιτικές και λύσεις που θα κάνουν τη ζωή εν ταφω μας καλύτερη.

Ενοραματιζόμαστε μια ΝεοΜεταΕλλάδα ισχυρή και ανασφαλή.

Διεκδικούμε μιαν Αρχή που φτιαχνει καθε Τελος.

Πιστεύουμε στη Νίκη της Σαμοθρακης της 4ης Οκτωβρίου, γιατί η στρατιωτικη της περνά μέσα από τη γνώση του έργου αποκομιδης σκουπιδιων, την αξιοπιστία του εξω απο τα πεσμενα δοντια λόγου και την εσωτερική αφύπνιση που γεννούν οι φαντασιωσεις μας, οι στόκοι μας και η ενοραματική προοφυγή του μεγαλου Ιμαμη Κώτσου Καραμαν-Αλή.

Δεσμεύομαι να στηθώ δίπλα σας, στα αλβανικα βλήματα σας και στις υδραυλικες ανάγκες σας.

Μαζί για μια ισχυρή Λακωνία-Αλβανια στη Βουλή.

Φεβρωνία Πατρια NOSTRA νάκου

ΣΑΛΟΜ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΣΑΛΟΜ ΑΛΒΑΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

OXI STHN 5η ΦΑΛΑΓΓΑ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-"ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ"

ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ

ΜΠΡΑΒΟ ΧΑΤΖΑΡΑ

ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ 4ετια ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα, σάς κράζει άγρια σήμερα Κυριακή ο πρακτωρ-ο-ΙΟΣ της Ελευθεροτυπίας. Πρέπει να απαντήσετε σ' αυτούς τους ανθέλληνες. Μπήτε
http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=04/10/2009&s=ios-kyriakhs

Ανώνυμος είπε...

Ολοι στην καλπη,για Πατριωτικη ψηφο!
Οχι στη αποχη το λευκο και το ακυρο.
Πιθανον ο αυξημενος αριθμος των εγκυρων ψηφοδελτιων να θεσει εκτος Βουλης Συριζα και Οικολογους ενω παραλληλα μειωνει τα ποσοστα των κοινοβουλευτικων κομματων.
Καμια ψηφος δεν παει χαμενη,ακομη και στο μικροτερο κομμα.
Η Ελλαδα στους Ελληνες!

yannidakis είπε...

δεν καταφερα να φτασω την αναγνωση μου ως το τελος.
Βρισκω το κειμενο σου τοσο παρανοϊκα και παραλογα δεξιο που νομιζω πως θιγεται και το οποιο κυρος των δεξιων.
Δεν ειναι αυτος τροπος να αποδυναμωσεις τον κοσμο απο τα κομματα της αριστερας ή του Πα.Σο.Κ. μαλλον αντιθετα αποτελεσματα πετυχαινεις.
Ακου.. ενωση Ελλαδας, τουρκιας :[