23/10/09

Οι διεθνείς τρομοκράτες με την κουκούλα Fitch, επιτίθενται στη χώρα και τους Έλληνες με τα επιτόκια δανεισμού

Άνοιξε η ψαλίδα των spreads κατά έξι μονάδες βάσης

Λίγες ώρες, μετά την ανακοίνωση της υποβάθμισης της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας από τον διεθνή αξιολογητικό οίκο Fitch, έγιναν ορατές οι πρώτες συνπέπειες του «μέτρου». Οπως μεταδίδει το Reuters το spread μεταξύ των ελληνικών και των γερμανικών δεκαετών ομολόγων διευρύνθηκε στις 138 μονάδες βάσης, όταν χθες βράδυ είχε κλείσει στις 132 μονάδες. Το «μεγάλο ερωτηματικό» ειναι τί θα κάνουν οι άλλοι δύο «μεγάλοι αξιολογητικοί» οίκοι.
Το ελληνικό δημόσιο υπολογίζεται ότι έως το τέλος του έτους θα πρέπει να δανεισθεί επιπλέον περί τα 10 δις ευρώ, γεγονός το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα, το συνολικό ποσό, μόνο για το τρέχον έτος να φτάσει στα 70 δισ ευρώ. Ευχή όλων και κυρίως του οικονομικού επιτελείου είναι να μην τα ξεπεράσει, καθώς αυτή τη στιγμή και μετά τις τελευταίες δύο δημοπρασίες του ΟΔΔΗΧ σε διάστημα 10 ημερών το ποσό έχει φτάσει πολύ κοντά στα 60 δισ ευρώ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα αστέρι του Σιωνισμού γεννιέται στη Κύπρο


http://greeknation.blogspot.com/2009/10/blog-post_6590.html

Το κίνημα Σαμπάντ (Chabad Movement) όπως μαθαίνουμε εδώ και εδώ είναι μια ακροδεξιά θρησκευτική Σιωνιστική Εβραϊκή οργάνωση που όπως δηλώνουν τα ίδια τα μέλη της εδώ έχουν σταλεί στη Κύπρο το 2003 για την"αναζωογόνηση του Ιουδαϊσμού στο νησί". Το κίνημα Σαμπάντ φαίνεται να είναι πολύ ενεργό αλλά και πολύ πλούσιο, αφού μέσα σε 2 χρόνια έχουν κτίσει δικό τους Πολιτιστικό Κέντρο, Συναγωγή, Λουτρό για θρησκευτικούς σκοπούς, και σχολείο στη Λάρνακα. Το κίνημα σήμερα ανάγεται στις 350 οικογένειες (δηλαδή γύρο στα 2,000 άτομα) που εγκαταστάθηκαν στη Κύπρο για να αναζωογονήσουν τη θρησκεία τους και όχι μόνο. Τα μισά μέλη (που όλο και αυξάνονται) είναι Ισραηλινοί πολίτες και τα άλλα μισά προέρχονται από Εβραίους της Ρωσίας και της Αγγλίας. Έχουν ανακηρύξει τον εαυτό τους ως "Εβραϊκή Κοινότητα της Κύπρου" και μάλιστα έχουν δημιουργήσει και αναρτήσει ιστοσελίδα στο διαδίκτυο με την καθόλου συμβολική ονομασία "Εβραϊκή Κύπρος" που μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Δεν θα είναι καθόλου παράξενο αν σε λίγο καιρό απαιτήσουν και πολιτικά δικαιόματα σαν θρησκευτική μειονότητα για να μπορούν έτσι να έχουν επίδραση πάνω στη πολιτική ζωή της Κύπρου, και μέσω αυτής της επίδρασης να μπορούν να προωθούν τη Σιωνιστική τους ιδεολογία, όπως έχουν κάνει και σε άλλα κράτη. Ο κάθε ανθρωπος έχει το δικαίωμα να ασκεί ελεύθερα τα θρησκευτικά του πιστεύω, και αυτό το μπλόκ είναι το πρώτο που θα το υποστηρίξει αυτό το διακαίωμα, αλλά όταν μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων μεταναστεύει σε μια άλλη χώρα χρησιμοποιόντας τη θρησκεία τους για πολιτικούς σκοπούς και για τα συμφέροντα μιας άλλης χώρας, τότε κάτι δεν πάει καλά.
Οι Εβραίοι στη Κύπρο έχουν μια μακρά ιστορία που διακόπηκε στη αρχαιότητα όταν οι Εβραίοι του νησιού εξεγέρθηκαν κατά τους Ρωμαίους το 117 π.Χ και κατάσφαξαν όπως αναφέρει εδώ ο ιστορικός εκείνης της εποχής , Δίων Κάσσιος, 240,000 Έλληνες της Κύπρου.Οι Ρωμαίοι από τότε απαγόρευσαν στους Εβραίους να κατοικούν στο νησί και έτσι η παρουσία τους στη Κύπρο στα νεότερα χρόνια ήταν μηδαμινή μέχρι το 19 αιώνα όπου η Κύπρος συμπεριλήφθηκε σαν ένα κομμάτι του Μεγάλου Σιωνιστικού Κράτους κατά τη γέννηση του κινήματος του Σιωνισμού. Για αυτό το λόγο στις αρχές του 20ου αιώνα στάλθηκε στη Κύπρο ένας Εβραϊκός πληθυσμός από την Ευρώπη για να αρχίσουν την εποίκιση τους στο νησί, αλλά δυστυχώς για αυτούς, όπως μαθαίνουμε εδώ η κυπριακή γη δεν τους δέχθηκε αφού πέθαναν από τη ζέστη, την ανομβρία και την ελονοσία. Για αυτό το λόγο η ιδέα τους να εποικίσουν το νησί εγκαταλείφθηκε αλλά όπως φαίνεται δεν ξεχάστηκε.

Μεταξύ του 1946 και του 1949 κατά τη μεγάλη τους έξοδο από την Ευρώπη με προορισμό να εποικήσουν τη Παλαιστίνη, 50,000 Εβραίοι βρέθηκαν σε καταυλισμούς στη κατεχόμενη σήμερα Αμμόχωστο στη περιοχή Καράολος, μέχρι να τους δοθεί η άδεια από τους Άγγλους να εγκατασταθούν στη Παλαιστίνη. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Κύπρο, γεννήθηκαν 2,000 Εβραιόπουλα στο νησί, και για αυτό, αλλά και για εθνικούς λόγους, το Κράτος του Ισραήλ αγόρασε (δεν ξέρουμε από ποιους) όλη αυτή την περιοχή του Καράολου στη κατεχόμενη Αμμόχωστο, και όπως μαθαίνουμε και από εδώ , την έχει ανακηρύξει μάλιστα το 1987 και σε Περιοχή Εθνικής (Εβραϊκής) Κληρονομιάς, με 500,000 επισκέπτες ετησίως στα" άγια αυτά χώματα του Εβραϊκού Έθνους".

Ανώνυμος είπε...

Δεν έφτανε η φιλοξενία που βρήκαν στη Κύπρο, δεν έφταναν όλα τα κακά που μας βρήκαν από τους Τούρκους, δεν μας έφταναν όλοι οι Τούρκοι έποικοι, δεν φτάνει που η μισή Κύπρος είναι κατεχόμενη, τώρα αυτοί οι κουβαλητοί Εβραίοι που εγκαταστάθηκαν στη Κύπρο δημιουργούν και Εβραϊκό Ζήτημα και βγαίνουν και από πάνω κατηγορώντας τη Κύπρο και τους Κυπρίους ως αντισημίτες οι οποίοι όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι έχουν επηρεαστεί (σαν άβουλα όντα) από μουσουλμανικούς πληθυσμούς που εγκαταστάθηκαν στη Κύπρο από τον Λίβανο μετά το πόλεμο του 2006. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί Λιβάνιοι εγκαταστάθηκαν στην Κύπρο, αλλά αυτό έγινε κατά το Εμφύλιο Πόλεμο του Λιβάνου και όχι πρόσφατα. Ακόμη η μεγάλη πλειοψηφία από αυτούς τους Λιβάνιους έχουν φύγει, και αυτοί που έμειναν στη Κύπρο είναι μερικές χιλιάδες (και όχι 100,000 όπως ισχυρίζονται) που οι πιο πολλοί είναι χριστιανοί και όχι μουσουλμάνοι. Αλλά ούτως ή αλλιώς, οι Κύπριοι δεν χρειάζονται κανένα για να τους πει πως να σκέφτονται.
Κατά αρχή ας σταματήσουν οι Σιωνιστές να χρησιμοποιούν τον όρο "αντισημιτισμός" επειδή κάποιοι άνθρωποι στον κόσμο αρνούνται να δεχθούν τις φασιστικές, ρατσιστικές, και ιμπεριαλιστικές μεθόδους των Σιωνιστών και του Κράτους του Ισραήλ. Άλλο Εβραίοι, και άλλο Σιωνιστές Εβραίοι, γιατί υπάρχουν και πολλοί Εβραίοι που δεν είναι Σιωνιστές και μάχονται εναντίον αυτής της ιδεολογίας.Μήπως είναι και αυτοί αντισημιτές; Ο Σιωνισμός δεν είναι θέμα φυλής αλλά ιδεολογίας.
Σε άρθρο που έχει δημοσιευθεί πριν λίγες μήνες ( 1 Φεβρουαρίου 2009) στη Ισραηλινή εφημερίδα" The Jerusalem Post" που μπορείτε να βρείτε εδώ κατηγορούν τη Κύπρο και τους Κυπρίους για "αντισημιτισμό", και έτσι αρχίζει ο γνωστός πόλεμος σπίλωσης και κατηγορίας όχι μόνο εναντίον του ελληνισμού αλλά και το Εθνικό Ζήτημα της Κύπρου και μάλιστα απειλούν (κάτι το σύνηθες) να αποσύρουν τα μεγάλα χρηματικά κεφάλαια που ισχυρίζονται ότι έχουν επενδύσει στο νησί για να συνετίσουν τους Κύπριους. Ας τα πάρουν και να φύγουν και αυτοί μαζί!
Το ποιο κραυγαλέο από όλα αυτά που γίνονται εις βάρος της Κύπρου, είναι ότι κανένα από τα μέσα μαζικής (παρα) πληροφόρησης της Κύπρου δεν τα έχει πάρει καν ιδέα! Ύπνος αμέριμνος μέχρι να είναι πολύ αργά όταν ξυπνήσουν και μάθουν ότι έχουμε και Εβραϊκό μειονοτικό πρόβλημα στη Κύπρο και ασκήσεις πίεσης προς στη Κυπριακή Κυβέρνηση από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, για να σταματήσει να φέρεται "ρατσιστικά" στη δήθεν "Εβραϊκή Κοινότητα της Κύπρου" (που πριν λίγα χρόνια δεν υπήρχε) και να μην είναι ένα "αντισημιτικό" κράτος και να δεχθεί τη Σιωνιστική ιδιολογία στην εξωτερική του πολιτική.


http://greeknation.blogspot.com/2009/10/blog-post_6590.html

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ


Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ HUMAN RIGHTS WATCH

Διαβάστε την έκθεση της Human Rights Watch (στα αγγλικά) για την κατάσταση μεταναστών και προσφύγων στην Ελλάδα.
http://www.hrw.org/en/node/86025
και αντίστοιχο βίντεο.

http://www.youtube.com/watch?v=W-OhZRQ_2SM

[ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο UPLOADER

ΤΟ ΤΒΧΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ!!!
ΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ,ΤΑ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΛΠ..]

HRW KΟΥΛΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ!

Ανώνυμος είπε...

Παρασκευή, Οκτώβριος 23, 2009
ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Στην 41 σελίδων έκθεση «Ανεπιθύμητοι άνθρωποι: παράνομες απελάσεις αιτούντων άσυλο από την Ελλάδα» τεκμηριώνεται η πρακτική, που ρητώς απαγορεύεται από το διεθνές και εθνικό δίκαιο, αυτή των παρανομων επαναπροωθήσεων από την Ελλάδα στην Τουρκία που γίνονται συστηματικά στην περιοχή του Εβρου. Την έκθεση υπογράφουν τρεις οργανώσεις («ΑΙΤΗΜΑ», Νορβηγική Επιτροπή Ελσίνκι και Νορβηγικός Οργανισμός για τους Αιτούντες Ασυλο) που κατάφεραν να εντοπίσουν απελαθέντες σε Τουρκία, Ιράκ και Ελλάδα μεταφέροντας τις εμπειρίες τους.
Αυτή η πρακτική είναι διπλά παράνομη, όπως στοιχειοθετείται στην έκθεση: αφενός επειδή οι επαναπροωθήσεις γίνονται εξαναγκάζοντας τους αλλοδαπούς να περάσουν το ποτάμι πέραν κάθε νόμιμης διαδικασίας και αφετέρου επειδή ανάμεσα σε αυτούς που εκδιώκονται στην Τουρκία περιλαμβάνονται άνθρωποι που χρήζουν διεθνούς προστασίας, πρόσφυγες οι οποίοι κινδυνεύουν να υποστούν βασανιστήρια αν επιστρέψουν στις χώρες καταγωγής τους, καθώς η Τουρκία δεν παρέχει καμία προστασία στους αιτούντες άσυλο.
Ενα ακόμη θέμα που θέτει η έκθεση είναι ο άδικος για την Ελλάδα κανονισμός Δουβλίνο 2, που επιβάλλει την επιστροφή των αιτούντων στη χώρα εισόδου. Επ' αυτού η έκθεση ζητά το πάγωμα της μεταφοράς αιτούντων άσυλο που διέφυγαν στην Ε.Ε. πίσω στην Ελλάδα μέχρι την αναθεώρησή του, επισημαίνοντας ωστόσο ότι «δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

http://yregreece.blogspot.com/2009/10/blog-post_2591.html

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΙΡΑΝΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ
Απεργία πείνας πραγματοποιούν από το περασμένο Σάββατο στα Προπύλαια Ιρανοί πρόσφυγες διεκδικώντας να τύχουν της προστασίας που δικαιούνται.
Πρόκειται για 15 ανθρώπους, θύματα βασανιστηρίων που έχουν αναγνωριστεί από την Υπάτη Αρμοστεία στο Ιράκ, αλλά καθώς εκεί κινδύνευαν έπρεπε να μετεγκατασταθούν. Κάπως έτσι έφτασαν στη χώρα μας, οι Αρχές της οποίας, παρότι γνωρίζουν το θέμα, δεν έκαναν τίποτα με αποτέλεσμα οι άνθρωποι αυτοί να παραμένουν άστεγοι και απροστάτευτοι μπροστά σε οποιαδήποτε επιχείρηση «σκούπα» ή απέλαση. Σημειώνεται ότι μόλις τον περασμένο μήνα η Τουρκία καταδικάστηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για παρόμοια υπόθεση δύο Ιρανών που απέλασε στο Ιράν: συγκεκριμένα, επειδή παραβίασε το άρθρο 3 της ΕΣΔΑ που απαγορεύει τα βασανιστήρια και την απέλαση σε χώρα που μπορεί κάποιος να τα υποστεί.

http://yregreece.blogspot.com/2009/10/blog-post_23.html

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ YRE ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
Αναδημοσίευση από εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" (20/10/09)

«Τα παιδιά των μεταναστών δεν θέλουν «ανοχή» αλλά αναγνώριση των δικαιωμάτων τους» υποστηρίζει η Νεολαία Ενάντια στον Ρατσισμό στην Ευρώπη ξεκινώντας την καμπάνια «έχουμε ένα όνειρο».
Μια πρωτοβουλία της Νεολαίας Ενάντια στον Ρατσισμό στην Ευρώπη (YRE) είναι η καμπάνια, στην οποία πρωταγωνιστούν τα ίδια τα παιδιά δεύτερης γενιάς μεταναστών. Μια γενιά χωρίς δικαιώματα, που ψάχνει και βρίσκει τον δρόμο της για να κατακτήσει αυτά που της στερούν.
Η αντιρατσιστική οργάνωση θυμίζει τα όσα σχετικά με το θέμα ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης: «Οι μετανάστες δεύτερης γενιάς, παιδιά που έχουν μεγαλώσει και ενηλικιωθεί στην Ελλάδα, υπό το καθεστώς του προστατευόμενου μέλους, δεν θα απελαύνονται για τυπικούς λόγους μέχρι τα θέματά τους να τακτοποιηθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες».
Υποστηρίζουν ότι «η παύση της απέλασης συνιστά καθεστώς "ανοχής", ενώ η "τακτοποίηση" δεν είναι απλώς ζήτημα "αρμόδιων υπηρεσιών", αλλά κυρίως θέμα πολιτικής απόφασης για την πλήρη και ουσιαστική αναγνώριση των δικαιωμάτων μας. Δεν χρειαζόμαστε ανοχή, αλλά τα δικαιώματά μας».
Ζητούν την παροχή πιστοποιητικού γέννησης από τις ελληνικές Αρχές για όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν εδώ, νομοθέτηση της παροχής ελληνικής υπηκοότητας σε όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν στη χώρα, με στόχο να συμπεριληφθούν και τα 250.000 παιδιά με αλλαγή του νόμου για παροχή υπηκοότητας. Επιπλέον, θεωρούν απαραίτητη την προσαρμογή της ελληνικής εκπαίδευσης και στις ανάγκες των παιδιών των μεταναστών με επέκταση του πολυπολιτισμικού προτύπου, διδασκαλία της μητρικής γλώσσας κ.ά.


http://yregreece.blogspot.com/2009/10/yre_21.html

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ

Εναν Αφρικανό μετανάστη, πεσμένο μπρούμυτα, χτυπούσαν τρεις αστυνομικοί στην οδό Πανεπιστημίου, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Ενας Ελληνας πολίτης, κοινωνιολόγος με διεθνή επιστημονική παρουσία, διαμαρτυρήθηκε. Και πέρασε το Σαββατοκύριακο κρατούμενος στο ίδιο κελί με τον μετανάστη.
Ο Δημήτρης Παρσάνογλου βγαίνοντας από το Αυτόφωρο περιέγραψε ο ίδιος το περιστατικό: «Το περασμένο Σάββατο στις 7.30 το απόγευμα αγόραζα εφημερίδες στην οδό Πανεπιστημίου στην Ομόνοια. Ανάμεσά μας ακούστηκαν φωνές, ο κόσμος συγκεντρώθηκε γύρω από έναν Αφρικανό μετανάστη, που τον είχε ακινητοποιήσει κάποιος που φορούσε πολιτικά. Τον παρέδωσε σε δύο ένστολους αστυνομικούς. Ο μετανάστης ήταν πεσμένος μπρούμυτα, ενώ τον χτυπούσαν και οι τρεις μαζί. Γιατί τον χτυπάτε, αφού είναι ακινητοποιημένος, τους είπα. Και με συνέλαβαν μαζί του. Την Κυριακή μάς μετέφεραν στον εισαγγελέα, ο οποίος έδωσε εντολή να παραμείνουμε κρατούμενοι μέχρι τη Δευτέρα για να δικαστούμε στο Αυτόφωρο. Οι αστυνομικοί με κατηγορούσαν για εξύβριση και τον Αφρικανό για αντίσταση κατά της αρχής. Στο Αυτόφωρο πήραμε αναβολή μέχρι τις 29 Οκτωβρίου».

http://yregreece.blogspot.com/2009/10/blog-post_2041.html


[Σ.Σ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ !ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΡΩΤΟΥΝΤΟ ΩΣ ΣΧΟΛΙΟ.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ?
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΡΩΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΘΥΜΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ?
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΘΩΟΣ?
ΥΠΕΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ?
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΛΟΓΩ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ?
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ?

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΕΡΝΑΓΑΝ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ?

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΦΩΝΑΣΚΟΝΤΑΣ ΟΤΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΗΝ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ?

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ?

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ?

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΣΒΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ}

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...