11/11/09

Η ΟΥΕΦΑ με το σχέδιο ΑΝΑΝ

Το ΑΠΟΕΛ παραπέμφθηκε στην πειθαρχική επιτροπής της ΟΥΕΦΑ «για ανάρτηση ελληνικών σημαιών στον αγώνα με την Πόρτο» επειδή «η Ελληνική σημαία στα κυπριακά γήπεδα θεωρήθηκε ότι είναι πολιτικό σύνθημα».


Και ο Πλατινί στο πλευρό του Ομπάμα

Η ενέργεια της ΟΥΕΦΑ στρέφεται κατά του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ Σύνδεσμου Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ, ενός από τους τελευταίους πυρήνες του Ελληνισμού στο νησί που είχε, έχει και θα έχει ξεκάθαρο στόχο και ρόλο στις σύγχρονες προκλήσεις που η μοίρα έμελλε για τους Έλληνες της Κύπρου.
Τα στελέχη του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ Σύνδεσμου Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ, πέραν και πάνω από την παθολογική τους αγάπη για το ΑΠΟΕΛ, διακρίνονται για την αφοσίωσή τους στα εθνικά ιδεώδη (τα ίδια που συνοδεύουν τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο ΕΛΛΗΝΩΝ Λευκωσίας από τη στιγμή της ίδρυσής του το 1926).
Στην Κύπρο που τα τελευταία χρόνια, σπρώχνουν στα κάτω-κάτω συρτάρια ιστορικά γεγονότα, ιστορικές αλήθειες, κατακρεουργούν την ελληνική παιδεία μας στο βωμό της επαναπροσέγγισης, λανσάρουν την ‘ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΛΗΘΗ’ σαν αναγκαίο κακό, σε μια εποχή όπου ένα-ένα τα ιδεώδη μας απομυθοποιούνται, ένας-ένας οι Έλληνες της Κύπρου σκύβουν το κεφάλι απογοητευμένοι ότι δε θα αλλάξει κάτι, οι αγώνες έχουν μεταλλαχτεί σε διπλωματικούς, και ο στόχος του Πανελληνίου Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ υπήρξε η ενημέρωση του κόσμου της ομάδας , η διασφάλιση της Ιστορικής Αλήθειας, και η μεταλαμπάδευση της στις επόμενες γενιές».

Η ΟΥΕΦΑ ,σε πολλές άλλες περιπτώσεις κλείνει τα μάτια. Όταν βγήκαν στις κερκίδες τουρκικών γηπέδων με τον πιο προκλητικό τρόπο οι σημαίες του ψευδοκράτους ο Πλατινί και η ΟΥΕΦα δεν είδαν πολιτική.Η ΟΥΕΦΑ , στο επίσημο σάιτ της αναφέρεται στην «Μακεδονία», προκαλώντας αφόρητα υπέρ των Σκοπίων, αφού τέτοια «Χώρα», δεν υπάρχει στον ΟΗΕ
Πολιτική ενέργεια είναι η προκλητική αναφορά των Τούρκων στο 1453, κάθε φορά που παίζουν με ελληνικές ομάδες.
Τι κάνει γι’ αυτά η ΟΥΕΦΑ , που συμπεριφέρεται με δύο μέτρα και δύο σταθμά, αναλόγως των εντολών και των οδηγιών
-Η ΟΥΕΦΑ δεν είναι εκτός ελέγχου και κριτικής.

Τα γήπεδα που παίζουν οι Ελληνικές και Κυπριακές ομάδες ,που συμμετέχουν στα κύπελλα Ευρώπης, θα πρέπει να τιγκάρουν την επόμενη εβδομάδα με γαλανόλευκες!

Κάθε ένας που θα πάει στο γήπεδο να κρατά και μια σημαία !

Αυτή θα ειναι μια προσωπική ΑΠΑΝΤΗΣΗ , από τον κάθε ένα μας στον Πλατινι, την ΟΥΕΦΑ και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση !

Απάντηση ΛΑΟΥ ! ΒΡΟΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ !

Θυμίζω: Ολυμπιακός στην Ολλανδία(24/11), ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία(25/11), Παναθηναϊκός στην Κωνσταντινούπολη (3/12), ΑΕΚ στην Αθήνα (2/12). Ειδικά στην Κύπρο και την Αθήνα, να γίνει το γήπεδο γαλανόλευκο από άκρη σε άκρη !
Το γήπεδο είναι δημοκρατικό. Ανήκει στον λαό και Όχι στην Ολιγαρχία.
Οι Φίλαθλοι δεν είναι "πρόβατα"... «διαρκείας»
δελτιο11

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο, κάλεσε όλες τις Ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στα κύπελλα Ευρώπης, Ελλαδικές και Κυπριακές την άλλη εβδομάδα να τιγκάρουν τα γήπεδα γαλανόλευκες ! Κάθε ένας που θα πάει στο γήπεδο να κρατά και μια σημαία ! Αυτή είναι ΑΠΑΝΤΗΣΗ ! Ούτε νομικές προσφυγές σε στημένα δικαστήρια, όυτε ανακοινώσεις ! Απάντηση ΛΑΟΥ ! ΒΡΟΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΝΝΙΑΙΑ ! Πες το από την τηλεόραση, γράφ'το εδώ και στείλε και στους Συνδέσμων Φιλάθλων την πρόταση γραπτά ! Θυμίζω: Ολυμπιακός στην Ολλανδία(24/11), ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία(25/11), Παναθηναϊκός στην Κωνσταντινούπολη (3/12), ΑΕΚ στην Αθήνα (2/12). Ειδικά στην Κύπρο και την Αθήνα, να γίνει το γήπεδο γαλανόλευκο από άκρη σε άκρη ! Είναι άκρως σημαντικό πιστέυω.

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...