11/11/09

Η « κρυφή» επίσκεψη του Βαρθολομαίου σε Συναγωγή της Νέας Υόρκης ανήμερα της 28ης Οκτωμβρίου

Ο υπάλληλος της Νομαρχίας Κωνσταντινουπόλεως και τέκτων «Οικουμενικός Πατριάρχης» Βαρθολομαίος, «ανήμερα την 28η Οκτωβρίου 2009, ημέρα Τετάρτη, πήγε και προσκύνησε τους Εβραίους , στο «καταφύγιο των δαιμόνων», το «φρούριο του διαβόλου», στην μεγαλύτερη Συναγωγή τής Νέας Υόρκης, την περίφημη «Park East Synagogue»!



Κανένα ελληνικό ΜΜΕ δεν μετέδωσε αυτή την συγκλονιστική είδηση, ούτε καν το «Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων» που κάλυπτε λεπτό προς λεπτό το πρόσφατο ταξίδι του κ.κ. Βαρθολομαίου στις ΗΠΑ (20 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου 2009), διότι ο Βαρθολομαίος «απαγόρευσε» στους δημοσιογράφους να μεταδώσουν την είδηδη.(Θεία λογοκρισία) στον Ελληνικό Λαό, διότι γνωρίζει το σκάνδαλο που θα προκληθεί .

Περιφρονώντας τους Ιερούς Κανόνες τής Ορθοδόξου Εκκλησίας που απαγορεύουν στους Χριστιανούς να εισέρχονται στις Εβραϊκές Συναγωγές (οι μέν λαϊκοί παραβάτες πρέπει να αφορίζονται, οι δε κληρικοί να αποσχηματίζονται με συνοπτικές διαδικασίες!) ο «Πνευματικός Ηγέτης του Γένους Των Ρωμηών» Βαρθολομαίος Αρχοντώνης ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ στην μεγαλύτερη Εβραϊκή πόλη του κόσμου, την θρυλική Νέα Υόρκη (γνωστότερη ως... Jew York).

Ο 65ος Αποστολικός Κανόνας, της Ορθόδοξης Εκκλησίας λέει τα εξής: «Ει τις Κληρικός ή Λαϊκός εισέλθοι εις συναγωγήν Ιουδαίων ή αιρετικών προσεύξασθαι, και καθαιρείσθω και αφοριζέσθω».

Και, ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος που κονιορτοποιεί εντελώς τον Ιουδαϊσμό στο έργο του «Κατά Ιουδαίων» (Α΄ - Η΄ Λόγους), προτρέπει τους Χριστιανούς να αποφεύγουν –διαχρονικά- να παρευρίσκονται στις εορταστικές εκδηλώσεις των Ιουδαίων. Όσο για την Εβραϊκή Συναγωγή, ως τόπο λατρείας, ο Άγιος, μεταξύ άλλων, τη θεωρεί ως «καταφύγιο δαιμόνων», «φρούριο του διαβόλου» και «όλεθρο ψυχών»!!!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ: Απλώς να υπενθυμίσουμε στον κ.κ. Βαρθολομαίο αυτό που έλεγε ο προκάτοχός του στον Θρόνο τού Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως, ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ στους περίφημους 8 λόγους του «Κατά Ιουδαίων»: «Μισώ την Συναγωγήν»!

Η είδηση βγήκε από το " esxatianasxesi και το «Makelio»

http://makelio.blogspot.com/2009/11/blog-post_7165.html?zx=7471b556c007987d

μετα από τά

http://ventetta.blogspot.com/2009/11/28-2009.html

http://greeknation.blogspot.com

;«Η εκτίμηση και οι διασυνδέσεις του Πατριαρχείου, το οποίο στην Τουρκία υποτιμουν και προσπαθουν να το εξοστρακίσουν, έχουν περάσει προ πολλού τα σύνορα της Τουρκίας», γράφει στην ΖΑΜΑΝ ,ο Αλί Ασλάναν σχετικά στην επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Ουάσινγκτον.

...«Αυτός, τον οποίο στην Τουρκία θεωρούν ως θρησκευτικό ηγέτη μιας μικρής μειονότητας και μάλιστα για θέματα πρωτοκόλλου ,τον έχουν υπαγάγει στον Έπαρχο της περιοχής Φατίχ της Κωνσταντινούπολης, αναγνωρίζεται από 300 εκατομμύρια ανθρώπων ως ο πνευματικός τους ηγέτης. Πάρα πολλά κράτη, με επικεφαλής τις ΗΠΑ, τον αποκαλούν Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη» ....

Και προσθέτει :«σε κανέναν Τούρκο πολίτη, ούτε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ούτε στον Πρωθυπουργό, ούτε σε κανέναν άλλον δεν πρόκειται να αποδοθούν οι τιμές και ο σεβασμός που αποδόθηκαν στην Ουάσινγκτον στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο».

«Δεν θα ήταν καλύτερα, αντί με ασήμαντα προσχήματα να πικραίνουμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο και να αντιμετωπίζουμε έτσι συνεχώς προβλήματα με τη διεθνή κοινότητα, να το είχαμε κάνει ευτυχισμένο και να προσπαθούσαμε να αξιοποιήσουμε την προβολή του προς όφελος των εθνικών μας συμφερόντων;»
«Ποιο λόμπι, από το οποίο αναμένουμε υποστήριξη, ποια εταιρία δημοσίων σχέσεων, από αυτές που ταΐζουμε με εκατομμύρια δολάρια, διαθέτουν τέτοια δύναμη, ώστε οι Δυτικοί ηγέτες να στέκονται απέναντί τους όρθιοι σε στάση προσοχής;».

Τα ειπε όλα ο Τούρκος .....

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΕΙ ΕΝΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΘΕΜΑ (ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΧΑΛΚΗΣ) ΣΕ ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ(ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ. ΜΗ ΧΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ "ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ".

ΑΣ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ "ΝΕΕΣ ΧΩΡΕΣ" (ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΤΟ 1912)ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ;
ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΕΚΤΟΝΑΣ (ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ" ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ); ΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ.
Υ.Γ.1 ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ "ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ" ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ (Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ!) ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ HARRY S. TRUMAN ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;
Υ.Γ.2 O HARRY S. TRUMAN 33 ΠΑΛΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΝ HARRY TRUMAN ΣΚΕΤΟ. HARRY S. TRUMAN ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΑ...33. S STANDS FOR...SOLOMON (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ...).

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι δουλιά έχει η αλεπού στο παζάρι.
Αν ήθελε Συναγωγή γιατί δεν πήγε στη Τούρκικη ή στην Ελληνική αλλά πήγε στην κατεξοχήν Χαζάρικη της ΝΥ.
Και ο Αβρουρί εκεί πήγαινε μάλλον για δείξει την Χαζαρότητα του !
http://greeknation.blogspot.com/2009/11/28.html
Εψαξα το δελτίο τύπου από το προσκύνημα του γιωργάκη όταν ήταν Υπουργός Εξωτερικών στο τάφο του χάζαρου προπαππου του σε χώρα της Βαλτικής αλλά δεν το βρήκα πουθενά.


2009/11/9 Padovanis padovanis@gmail.com>

Ανώνυμος είπε...

http://diasvsmetatron.blogspot.com/2009/09/blog-post_25.html

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΤΑ ΝΕΑ. ΠΗΓΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ. ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΕΙ ΕΝΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΘΕΜΑ (ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΧΑΛΚΗΣ) ΣΕ ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ. ΜΗ ΧΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΑΡΧΙΔΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΚΛΙΝΤΟΝ, ΟΜΠΑΜΑ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ... ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΜΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; Ο ΔΗΜΟΥ Ο ΤΣΙΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ "ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ". ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ;

ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ; ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΕΚΤΟΝΑΣ (ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ" ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ); ΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ...JERONIMO GROOVY. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ.

Υ.Γ.1 ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ "ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ" ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ (Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ!) ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ HARRY S. TRUMAN ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;

Υ.Γ.2 O HARRY S. TRUMAN 33 ΠΑΛΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΝ HARRY TRUMAN ΣΚΕΤΟ. HARRY S. TRUMAN ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΑ...33. S STANDS FOR...SOLOMON (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ...).

Vater Panajiotis είπε...

Ναι, κανείς δεν είπε για την συνάντηση αυτή...πράγματι..

http://amen.gr/index.php?mod=news&op=article&aid=703

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ(BINTEO)

http://agiooros.freeforums.org/viewtopic.php?f=8&t=3493

Ο Βαρθολομαίος μιλεί σε εβραϊκή Συναγωγη(ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ)

http://agiooros.freeforums.org/viewtopic.php?f=14&t=3485

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...