6/11/09

Είναι ζήτημα

Αφού τέθηκε δεν γίνεται να το παραβλέψουμε!
Μέχρι το επόμενο «Φόρουμ του ΟΗΕ», πρέπει να καταλήξουμε:
Ο επταεθνής πρωθυπουργός μήπως ειναι εξαεθνής ή οκταεθνής; Εξάκισυπόστατος!!!
Σε αυτό θα πρέπει να ερωτηθεί και ο Ιερώνυμος.
Ειναι επιτρεπτό η ανθρώπινη σάρξ να επεκτείνεται και πέραν τους τρισυπόστατου;
Λοιπόν θέτω τα ερωτήματα.
-Ο Πρωθυπουργός (μας), είναι, Ελληνοαμερικανός η Αμερικανός ;Ειναι Μετανάστης ή Πρόσφυγας;
Το πρόβλημα συνίσταται κυρίως στην πολυεθνική του υπόσταση.
Εγεννήθη στην Μινεσότα, και σύμφωνα με το δόγμα, του «ΔΟΛιου αντιρατσισμού»,
-«Γεννήθηκες στην Ελλάδα; Είσαι Έλληνας! -, ο εν λόγω, αφού γεννήθηκε στην Αμερική, είναι Αμερικανός.
Αλλά πάλι τιποτα δεν ειναι σίγουρο.(Διότι τα "δόγματα" αλλάζουν).

Το δεύτερο μεγάλο ζήτημα, είναι, το εάν είναι πρόσφυγας στην Ελλάδα. Διότι εγκατέλειψε την πατρίδα του, την Μινεσότα, περιπλανώμενος σαν Ιουδαίος, και κατέληξε να βρει άσυλο κάτω από την «Φαιδρά Πορτοκαλιά». Η προσφυγιά του συνεχίζεται; Μήπως όμως είναι «νοητικός πρόσφυγας». Κοινως «μυαλοφυγόδικος».

Συμπληρωματικά, πρέπει να εξεταστούν και ορισμένα δευτερεύοντα ζητήματα.

Είναι «Λιθουανοκαναδοσουηδοεβραίος», «Λιθουανοκαναδονορβηγοεβραίος»,
«Αμερικανοεβραιοέλληνας» ή«Λιθουανοκαναδοσουηδονοερβηγοεβραίος»;

Κάθε επιστημονική συμβολή, στη διερεύνηση των ζητημάτων αυτών δεκτή.
Σπ.Χ

YΓ1. (Επιστημονική Παρέμβαση). Ξεχάσαμε δυο υποστάσεις του ΓΑΠ: την πολωνική (Μινέϊκο), και την Βουλγαρική. (Η μάνα της Σοφίας Μινέϊκο ήταν Εβραία της Βουλγαρίας). Άρα η βελτιωμένη επιστημονική μου πρόταση είναι η εξής:
ΛιθουανοΠολωνοΒουλγαροΕλληνοΚαναδοΣουηδοΝοερβηγοΕΒΡΑΙΟΣ


ΥΓ2.( Επιστημονική Παρέμβαση).Η "Πολωνέζα", ήταν και "Λιθουανή",και η "Βουλγάρα" ήταν Χαζαροεβραία.Χαζαροεβραίος και ο Μινέικο.Χαζαροεβραίοι, με τουριστική βίζα Λιθουανοπολωνοβουλγαρική.
Η "mother", τώρα.Ο Χαζαροεβραίος παπούς, πέρασε "τράνζιτ" από τη Νορβηγία , στον Καναδά, για την mother της mother δεν ξέρω πως έφτασε εκεί, και η margaret, έγινε αμερικανίδα, όπως και ο γιός της.
Επομένως. ΑμερικανοΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣ με ολίγη σώς από ΑΝΔΡΕΑ.(Το πολύ 25%).

ΥΓ3.(Επιστημονική Παρέμβαση). Αμερικανός (υπήκοος) σκέτο.Τα περι αίματος ειναι ρατσιστικά.Για τους ρατσιστές ειναι ΕΒΡΑΙΟΣ.Για το σύχρονο-ΠΑΣΟΚ, σκέτος αμερικανός.
Εκεί γεννήθηκε, εκεί ανήκει.Όπου γης και πατρίς, ειναι το δόγμα για κάθε ΕΒΡΑΙΟ ,που κουβαλάει την πατρίδα του στο πορτοφόλι του,και όχι στο αίμα του.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο νομίζω ότι ξεχάσαμε δυο υποστάσεις του ΓΑΠ: την πολωνική (Μινέϊκο), και την Βουλγαρική (Η μάνα της Σοφίας Μινέϊκο ήταν Εβραία της Βουλγαρίας). Άρα η βελτιωμένη επιστημονική μου πρόταση είναι η εξής:
ΛιθουανοΠολωνοΒουλγαροΕλληνοΚαναδοΣουηδοΝοερβηγοΕΒΡΑΙΟΣ

Πλούταρχος είπε...

Αγαπητέ Σπύρο Χατζάρα,

ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα που φιλοξενεί μια ενδιαφέρουσα προσπάθεια:

http://www.gopetition.co.uk/online/31867.html

Και μια παράκληση, στην οθόνη του δελτίου των 11 καλό θα ήταν να φαίνεται η διεύθυνση του παρόντος ιστολογίου. Θεωρώ πως μια τέτοια προσπάθεια όπως η δική σας αξίζει μεγαλύτερης επισκεψιμότητας και σχολιασμού.

Με εκτίμηση,

gryphon είπε...

Οπως πολυ ευστοχα συνηθιζε να λεει πριν πολλα χρονια ο μακαριτης πια εκδοτης του Στοχου Καψαλης για τον giorgo "χρειαζεται τροχονομος στις φλεβες του για να ρυθμιζει την κυκλοφορια με τοσα αιματα που κυκλοφορουν"...

Ανώνυμος είπε...

@ Παρ Νοε 06, 09:01:00 μμ
Με την ρύθμιση της κυκλοφορίας των αιμάτων κάτι μπορεί να γίνει, έστω και με τροχονόμο (το ελληνικό αίμα θα είναι συνέχεια τελευταίο και καταϊδρωμένο). Ο εγκέφαλος είναι το πρόβλημα...

Ανώνυμος είπε...

Ιστορικά αλλά και πρόσφατα γεγονότα ανατρέπουν την εικόνα που έχουμε για τους Σομαλούς πειρατές. Η πειρατεία στην περιοχή ξεκίνησε ως πράξη εθνικής αντίστασης, από ομάδες που επαναστάτησαν όταν ευρωπαϊκά πλοία πετούσαν πυρηνικά απόβλητα ή έκλεβαν τα θαλάσσια αποθέματα.
(Μας είπαν ψέματα για τους πειρατές) υποστηρίζει ο J. Hari, συντάκτης της εφημερίδας «The Independent».Οι πειρατές δεν ήταν ποτέ αυτοί που νομίζαμε, υποστηρίζει.
Το 1991, η κυβέρνηση της Σομαλίας κατέρρευσε. Περίπου εννέα εκατομμύρια άνθρωποι ζουν από τότε στα όρια της εξαθλίωσης. Ο δυτικός κόσμος είδε σε αυτή τη συγκυρία και σε αυτή τη γωνιά της γης, μια μεγάλη ευκαιρία να κλέψουν όσα αποθέματα τροφής είχαν απομείνει και να πετάξουν τα ραδιενεργά απόβλητά τους, στις θάλασσες της.
Από την ώρα που η Σομαλία έμεινε ακυβέρνητη, μυστηριώδη ευρωπαϊκά πλοία άρχισαν να καταπλέουν στην περιοχή, πετώντας τεράστια βαρέλια στη θάλασσα. Ο πληθυσμός στις παράκτιες περιοχές άρχισε να αρρωσταίνει. Αρχικά εμφάνιζαν εξανθήματα και ναυτίες, ενώ άρχισαν να γεννιούνται παιδιά με δυσμορφίες.
Στη συνέχεια, μετά το τσουνάμι του 2005, το περιεχόμενο των βαρελιών άρχισε να σκορπίζει στις ακτές. Ο πληθυσμός άρχισε να αρρωσταίνει από ασθένειες που σχετίζονται με την ακτινοβολία και περισσότεροι από 300 άνθρωποι πέθαναν.
Η βρετανική εφημερίδα Independent επικαλέστηκε τον απεσταλμένο του ΟΗΕ στη Σομαλία Ahmedou Ould-Abdallah, ο οποίος επιβεβαιώνει ότι κάποιοι πετούν πυρηνικά απόβλητα στη Σομαλία: μόλυβδο, βαρέα μέταλλα, κάδμιο, υδράργυρο και πολλά ακόμα επικίνδυνα στοιχεία. Πολλά από τα απόβλητα προέρχονται από εργοστάσια και νοσοκομεία της Ευρώπης, τα οποία φαίνεται πως αναθέτουν σε μέλη της ιταλικής μαφίας τη «φθηνή» εξαφάνιση των επικίνδυνων αποβλήτων τους. Καμία ευρωπαϊκή κυβέρνηση όμως δεν πήρε την ευθύνη. Δεν υπήρξε καθαρισμός, δεν υπήρξαν αποζημιώσεις, δεν υπάρχει πρόληψη.
Στους πειρατές δεν υπάρχουν πλέον και εγκληματίες, η πειρατεία στη Σομαλία φαίνεται πως ξεκίνησε πράγματι ως πράξη --εθνικής--αντίστασης.

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...