6/11/09

O κουμπάρος της Ντόρας ,Τζορτζ Σόρος είναι εδώ!

Το γραφείο Τύπου του Σόρος και ο «πράσινος» επενδυτής k.Μπόμπολας, μας πληροφόρησαν ,δια της κ.Τίνας Μανδηλαρά (ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ) , ότι ήρθε τελικά στην Ελλάδα ο αναμενόμενος «μασιάχ» (מָשִׁיחַ‎).

Ο Τζορτζ Σόρος είναι (επιτέλους) εδώ!

«Το σχεδίαζε από καιρό-ιδού όμως πως έγινε πραγματικότητα: ο διάσημος επενδυτής Τζορτζ Σόρος βρίσκεται ήδη στη χώρα μας για μια σειρά από συναντήσεις. Η αλήθεια είναι ότι ο ίδιος δεν ήθελε να δώσει τη χροιά επισημότητας στην επίσκεψη του και γι'αυτό αποφάσισε να μη συναντήσει τον πρωθυπουργό-με τον οποίο ωστόσο έχουν συνομιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν- Γιώργο Παπανδρέου.
Ενδεχομένως να έχει μια φιλική κουβέντα με τον Υπουργό Οικονομίας, κ.Γ.Παπακωνσταντίνου καθώς ο τελευταίος θα χαιρόταν να ακούσει τις συμβουλές του για το θέμα των μελλοντικών επενδύσεων στη χώρα μας. Χρήσιμες θα ήταν επίσης οι απόψεις του διάσημου fund manager για τα δημόσια οικονομικά μας τα οποία φαίνεται να βρίσκονται σε ιδιαίτερα κρίσιμο στάδιο.
Ήδη έχουν σχεδιαστεί μια σειρά από ραντεβού του Τζορτζ Σόρος με τραπεζίτες καθώς σημειωτέον ο Σόρος είναι ένας από τους μεγαλύτερους συμβούλους επενδυτικών εταιριών στον κόσμο αλλά και "τρομοκράτης" όπως τον αποκαλούν του παγκόσμιου συναλλάγματος.
Ωστόσο οι λόγοι της επίσκεψης του Τζορτ Σόρος στην Ελλάδα είναι πιο προσωπικοί: στη χώρα μας έφτασε κατόπιν πρόσκλησης από τον φίλο του επιχειρηματία Ζαβού και συγκεκριμένα για τη βάπτιση της κόρης του η οποία έγινε χτες.
Ο διάσημος επενδυτής άλλωστε διατηρεί φιλικές σχέσεις με τη χώρα μας εδώ και χρόνια και πολλοί φίλοι του είναι γνωστοί έλληνες επιχειρηματίες.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Καλεσμένος του Ζαβού; Μα άνθρωπος του Μητσοτάκη δεν είναι αυτός; Μήπως μπήκε μπροστα για να καλύψει την άλλη βάπτιση. Του εγγονού της κουμπάρας Ντόρας ; Διότι το 2006, ο Κύπριος επιχειρηματίας ,Μίλτος Καμπουρίδης, που εργάζεται για τον κ. Σόρος, πάντρεψε στο Καρπενήσι, την αδελφή του Κάλλια Καμπουρίδου, με τον γιο της κας Ντόρας Κούβελου και εγγονό του Κ. Μητσοτάκη Κώστα Μπακογιάννη, με χορηγό του γάμου, τη Ζήμενς-Hellas και τον Χρηστοφοράκο.Το εγγονάκι, επρόκειτο να το βαφτίσει ο Χαζαροεβραίος Σόρος.Πώς να το βαφτίσει ο Εβραίος; Ε, αυτά είναι μυστικά του Ταλμουδιστάν-λαμογιστάν.
Όπως και να έχει ,Ζαβός ή Ντόρα, ο μασιάχ ήρθε, να μας βοηθήσει, όπως κάνει και στα Σκόπια.
ΥΓ. Δεν τους βγαίνει η Ντόρα, και ας την σπρώχνουν με τα 1000.

Σε δείγμα 1.285 ψηφοφόρων της Ν.Δ. η κ. Μπακογιάννη παίρνει 34,7%, ο κ. Σαμαράς 31,7%, ο κ. Ψωμιάδης 10,6%, και το 23% δηλώνει «δεν γνωρίζω/δεν απαντώ». Από τους 1.285 ψηφοφόρους της Ν.Δ. που ρωτήθηκαν, το 25% δηλώνει ότι θα πάει σίγουρα να ψηφίσει , το 13% θεωρεί πως είναι πολύ πιθανόν να πάνε στις κάλπες, «ίσως» απαντά το 15%, ενώ το 45% εμφανίζεται να έχει αποφασίσει ότι «αποκλείεται» να λάβει μέρος στην ψηφοφορία για την εκλογή του νέου αρχηγού της Ν.Δ.Ανάμεσα σε εκείνους που λένε ότι θα πάνε σίγουρα να ψηφίσουν, η Ντ. Μπακογιάννη προηγείται με 43,6%, έναντι 40,9% του Αντ. Σαμαρά και 8,5% του Π. Ψωμιάδη, ενώ «αναποφάσιστοι» παραμένουν το 7% των ερωτηθέντων.
Σε ενδεχόμενη «μονομαχία» επαναληπτικής ψηφοφορίας η μάχη φαίνεται να δίνεται επί ίσοις όροις καθώς το 47,3% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι θα ψηφίσει την Ντ. Μπακογιάννη και το 47,1% τον Αντ. Σαμαρά, και ένα ποσοστό της τάξεως του 5,6% εμφανίζεται να μην έχει αποφασίσει ακόμη τι θα πράξει.
Όλα δείχνουν ότι το ''ταβάνι'' του ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΥ και των διαφόρων βαρόνων που διαπραγματεύτηκαν με το «παρελθόν» για να έχουν μέλλον οι κόρες και τα παιδιά τους, δεν είναι αρκετό για την κατάληψη της Νέας Δημοκρατίας.
Η ΒΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

Ο Αναστάσιος Καζαντζίδης σχολίασε στο ΤΑΧΑΛΙΑ.
Από εδώ και πέρα ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ θα χάνει και η ΒΑΣΗ θα ανεβαίνει, και στις 29 Νοεμβρίου, η ΕΛΠΙΔΑ θα φωτίσει από τη μια άκρη της πατρίδας μας έως την άλλη, όλα τα πρόσωπα και τις ψυχές των οπαδών και των φίλων της Νέας Δημοκρατίας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ.
ΕΧΕΙ ΣΑΠΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.

ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΟΤΙ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Δημητρης Κ. είπε...

Αυτο μονο εκανε 70 χρονια εεε ???Τιποτε αλλο ...κακο.
Το λεω γιατι θα σε πνιξει ο σωρος των τουβλων που καταστραφηκαν...

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...