20/11/09

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΩΝ ΙΔΕΩΝ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ,

«Προτιμώ να καταδικασθώ παρά να κλείσω το indymedia», δηλώνει ο «αγωνιστής» πρύτανης του Ε.Μ.Π κ. Μουτζούρης.

-Και όμως, αν εφαρμόζονταν οι νόμοι, θα έπρεπε να είχε διωχθεί με τον Αντιτρομοκρατικό Νόμο, για την συνειδητή επιλογή του να στεγάζει και μάλιστα με χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ, με το όνομα Athens Indymedia όπου:
- Συμμετέχουν ενεργά ως διαμορφωτές του περιεχομένου της ιστοσελίδος, έχοντας μάλιστα πρόσβαση στο να αναρτούν απευθείας ανακοινώσεις και ηλεκτρονικό υλικό, μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων όπως η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ
Δελτίο 11:
-Εκ του ασφαλούς ομιλεί ο "πρύτανης".Έχει την κάλυψη του συστήματος, και του "περιστυλίου" .Το ΔΟΛιο συγκρότημα, και η "Χαφιεδοτυπία",ειναι εκ των προστατών,του θιάσου, των τρομοκρατών, των κουκουλοφόρων, των μολοτοφοτιστών& Co.Tα πάντα ΟΛΑ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΜΕ! ΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟΝ,

Ανώνυμος είπε...

κ. Χατζαρα,
ποια ειναι η ηλεκτρονικη σου διευθυνση, να μπορεσω να επικοινωνησω μαζι σου;

Ανώνυμος είπε...

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στην Μάνια Τεγοπούλου για 3 πλημμελήματα, μετά την σύλληψη της τα ξημερώματα!

Οδήγηση υπό την επήρρεια αλκοόλ

Άρνηση να σταματήσει σε σήμα ένστολου

Άρνηση δακτυλοσκόπησης

Προσέξτε ότι δεν...



δεν υπάρχει ούτε εξύβριση ούτε αντίσταση κατά της αρχής. Περίεργο…!!! Αν ήταν κανένας απλός ανθρωπάκος, μάλλον θα είχε και αυτές τις κατηγορίες και άλλες τόσες.

Τώρα είναι στο αυτόφωρο και θα πάρει προθεσμία (ή θα δικαστεί).
Η γυναίκα σταμάτησε στην Πανόρμου το αυτοκίνητο της στο κέντρο του δρόμου και την άρπαξαν οι αστυνομικοί της τροχαίας. Αρνήθηκε τον έλεγχο και πήγε αυτόφωρο.Στο αυτόφωρο ήταν μαζι με τους πακιστανούς και όλες τις άλλες φυλές.Κ.Χατζάρα είναι αυτό που λένε αγαπάς τον λαθρομετανάστη αποδειξέ το.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΘΕΙ,ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!
ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΘΕΙ,ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!
ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!!
...................................
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Ο ΔΗΜΟΥ, Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΩΝ, ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟ; ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΨΥΧΗ Ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ; ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΡΡΩΣΕ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ, ΠΟΛΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΓΧΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ.

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...