3/1/10

Ο Αναίσχυντος ο Πάγκαλος των Ιμίων και του Οτσαλάν έκανε αγωγή στην εφημερίδα “Το Παρόν” για δημοσίευμα προ 15μήνου!

http://olympia.gr

Τον ρόλο του hitman – υπερυπουργού τον είχαμε “μαντέψει” με την ανάληψη των “καθηκόντων” του και τον είχαμε ταυτοποιήσει με το πρώτο του κελάηδισμα στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό. Άρχισε λοιπόν αρκετά νωρίς και τις αναίσχυντες ενέργειες εναντίον των “εχθρών” της σοσιαληστρικής μοναρχίας. Πως;

Μα φυσικά μεθοδεύοντας την εξόντωση της εφημερίδας “Το Παρόν” καταθέτοντας αγωγή για δημοσίευμα προ 15μήνου! Ναι, καλά ακούσατε. Για το δημοσίευμα σχετικά με το βουλευτικό ασυμβίβαστο όταν ο κύριος Πάγκαλος έκανε τη θρυλική εκπομπή στον City FM της κυρίας Αγγελοπούλου.

Εδώ καταρρίπτονται όλοι οι νόμοι της φυσικής. Δεινόσαυρος να ήταν ο αντιπρόεδρος, οπωσδήποτε δεν θα έκανε 15 μήνες να αντιδράσει. Πόσο μάλλον μετά την κατάληξη του city καθώς και των άλλων δραστηριοτήτων της κυρίας Αγγελοπούλου, που άφησαν εκατοντάδες εργαζόμενους μετέωρους, όχι βεβαίως τον κύριο Πάγκαλο.

Αντί λοιπόν να σιωπήσει ο κύριος Πάγκαλος μετά την οδυνηρή κατάληξη του “ακριβού χόμπυ” ως ελάχιστο δείγμα ντροπής για την παρουσία του και μόνο εκεί, έχει το θράσος να καταθέτει και αγωγή επί τούτου. Εννοείται ότι δεν πείθει κανέναν και οι λόγοι είναι ξεκάθαροι:

Το Παρόν είναι η εφημερίδα που παράγει δημοσιογραφία και ανάλυση. Χωρίς DVD, χωρίς αφιερώματα πορνοβοσκής, με σαφή και γνήσια σοσιαλιστική κατεύθυνση. Μία τέτοια εφημερίδα λοιπόν αυτονόητα μπαίνει στο στόχαστρο του ολιγαρχικού πανίσχυρου μορφώματος της “Νέας Διακυβέρνησης”. Όπως και όλοι που θα αντισταθούν στις μεθοδεύσεις αλλοίωσης της ίδιας της δημοκρατίας.

Το Παρόν παίρνει ξεκάθαρη θέση στο θέμα της ιθαγένειας ενώ στέκεται με ιδεολογική τεκμηρίωση και συνέπεια στις επιταγές του δημοκρατικού σοσιαλισμού που προσπαθούν να μεταλλάξουν οι ψευτοσοσιαλιστές της ευκαιρίας και του αντικοινωνικού αυτισμού. Είναι αυτονόητο ότι θα υπάρξουν και άλλα χτυπήματα αφού ο κύριος Πάγκαλος πραγματικά άγγιξε τον πάτο της ηθικής (ε;) και του πολιτικού διασυρμού με αυτή την ενέργεια.

Δικαίως κάποιοι θα πουν πως αυτή η ενέργεια του Παγκάλου είναι ίνα μπροστά στο χαλί των Ιμίων και της παράδοσης Οτσαλάν. Είναι πταίσμα μπροστά στην κάλυψη του κομματιάσματος αθώων αγροτών και εμπορίας των οργάνων τους όταν ο ίδιος ως επιτελικός της “Ισχυρής Ελλάδας” εκτόξευε μομφές στον …Μιλόσεβιτς.

Θα συμφωνήσουμε. Γνωρίζουμε όμως ότι ο γίγαντας με ψυχή οχιάς κάνει τις παλικαριές του μόνο όταν είναι στα πράγματα. Έτσι, εμείς που αντίθετα ως κακοπροαίρετοι “Δεν έχουμε και απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη” σε ολιγαρχικές περιόδους, οφείλουμε να αντιδράσουμε σε αυτή την νταβατζήδικη μεθόδευση. Όπως άλλωστε είπε κάποτε ένας εκδόταρος,

“Δεν υπάρχουν νταβατζήδες, μόνο καρπαζοεισπράκτορες”.

Είμαστε καρπαζοεισπράκτορες αγαπητοί συμπολίτες;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλως τα δεχτηκες χατζαρα.

η ελλας γινεται σιγα σιγα fyrom.

οι αλβανοι διεκδικουν πλεον μια για την ωρα σε κοινωνικο επιπεδο ατυπη συνομοσπονδιακη δομη νομης της χωρας οπως καταλαβαινεις τυπου σκοπιων.

καθε σταδιο της 'ανοιχτης κοινωνιας' κλεινοντας θετικα
θα αποτελει εκκινηση του επομενου ποιοτικα αναβαθμισμενου σταδιου συνομοσπονδιοποιησης της χωρας.

Η πλακα ομως ειναι οτι ενω στη fyrom υπαρχει μονο η αλβανικη συνιστωσα νομης της χωρας απο συνιστωσα κοινοτητα,στην κυπρο μονο η τουρκικη συνιστωσα κοινοτητα,

στην ελλαδα θα υπαρχουν τουλαχιστον 3-4 συνιστωσες κοινοτητες που θα διεκδικουν μεριδιο κρατικης εξουσιας.Με το φερεντζε της ελληνικης υπηκοοτητας για να αποφυγουν -νομιζουν οι ανοητοι-την δημιουργια στρατηγικων μειονοτητων!

Οποτε μας βλεπω περισσοτερο σε κατι μεταξυ λιβανου και Βοσνιας...

Οι αθεοφοβοι μας οδηγουν σε χειροτερη ομηρια και απο την Κυπρο!


Οπως ελεγε και ο προεδρος Παπαδοπουλος της Κυπρου ετουτοι εδω θα παραλαβουν ελληνικο κρατος και θα παραδωσουν ελληνικη κοινοτητα!

Εξ αδιαιρετου συγκυριοτητα θα το κανουν το οικοπεδο της ελλαδας...

προσω ολοταχως στο οθωμανικο κρατος των συνιστωσων κοινοτητων...

γεια σου αλη πασα...

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία.

Οι Έλληνες είναι υπό συγκεκαλυμμένο διωγμό (με το γάντι λέει ο λαός) και μάλιστα μέσα στη χώρα τους.
Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι Συνέλληνες,όλοι οι πατριώτες όπου και εάν ανήκουν πολιτικά.

Ελάτε ΟΛΟΙ να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον του αυτής της Πατρίδας.

Ναι αξίζει να ξεσηκωθεί η νεολαία μας τα παιδιά μας και να κατέβουν στους δρόμους χωρίς κουκούλα και με κριτήρια το μέλλον του τόπου και το δικό τους.
Και εμείς από κοντά .Να δουν ένα τίμιο αγώνα για την Πατρίδα χωρίς να μας προσπερνάν σύριζα από την μούρη μας με το σορό ,αυτοί που κάθε ημέρα προδίδουν τον λαό και την Πατρίδα τους.

Χρειάζεται ένας νέος ανένδοτος με σύνθημα το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος των Ελλήνων φωνάζοντας ρυθμικά “εκατό και είκοσι” (120) αλλά αυτή τη φορά όχι με ένα Γεώργιο Παπανδρέου δίπλα μας αλλά με ένα Γιώργο-Τζέφρυ Παπανδρέου απέναντι από τον Ελληνικό Λαό για τις προδοσίες που έχει κάνει σε αυτό τον τόπο. Αυτός και οι όμοιοι του.

Έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων ένα κουρελόχαρτο.


Μπήκαν στη πόλη οι οχτροί!!!!!

Ο λαός δεν ξεχνά οργανώνεται νικά και αυτή τη φορά και τιμωρεί.

Είναι Συνταγματική επιταγή να αντιδράσουμε ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!

Δ Ε Ν Π Α Ε Ι Α Λ Λ Ο !!!!!!!!!

Etherovamon

Υ.Γ υπηρετώντας την Πατρίδα μου ορκίστηκα να φυλάττω πίστη σε αυτήν και το Σύνταγμα της χώρας και με κάνουν να νοιώθω επίορκος.

Ανώνυμος είπε...

Το ακροδεξιο "παρον" ειναι κατα της αποδοσης ιθαγενειας στους αραπο-ισλαμιστες και δημοσιευει αρθρα του ακροδεξιου Ρωμανου!

Ο γουρουνομορφος κυριος αντιπροεδρος ορθα επραξε!