17/1/10

Το σύστημα της Νέας Διακυβέρνησης, του Μεγάλου Αδελφού, της Νέας Τάξης αντιμετωπίζει και 3η καθολική ήττα με το λαθρονομοσχέδιο

Του Σπύρου Χατζάρα

Μετά την ήττα που υπέστη η «αόρατη Χούντα» και ο μηχανισμός της, με την αποτυχία της, να εκλέξει την Ντόρα στην αρχηγία της ΝΔ, και την πραγματική συντριβή τους, (και στην Ελλάδα), στην επικοινωνιακή «μάχη των εμβολίων»,
η Παγκόσμια Διακυβέρνηση, χάνει και τη μάχη του Λαθρονομοσχεδίου.

Η «νομοθετική πρωτοβουλία» του κ. Παπανδρέου, έχει πατέρα και μητέρα από το εξωτερικό. Την αόρατη Διεθνή Χούντα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.


Στη Γαλλία η επικεφαλής του «Σοσιαλιστικού Κόμματος», Μαρτίν Ομπρί, κατέθεσε και αυτή πρόταση νόμου, για να παραχωρηθεί το δικαίωμα ψήφου, στις τοπικές εκλογές , στους αλλοδαπούς που προέρχονται από χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο Γάλλος κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Παιδείας, Λικ Σατέλ, της απάντησε, ότι «το δικαίωμα αυτό συνδέεται στενά με την υπηκοότητα» και ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να θεσμοθετηθεί το δικαίωμα ψήφου των ξένων στις τοπικές εκλογές».

Μετά το συντριπτικό δημοψήφισμα στην Ελβετία, έχει αλλάξει σε όλη την Ευρώπη η κοινή γνώμη. Οι άνθρωποι της ΑΟΡΑΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ δεν μπορούν,«να κάνουν την κρίση ευκαιρία».


Ο Ελληνικός λαός δίνει την μυριόστομη απάντηση, ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ στο «σύνθημα», των επικοινωνιολόγων του κ.Παπανδρέου, «ή τώρα ή ποτέ».

Σε πανελλαδική δημοσκόπηση της RASS που διεξήχθη στο διάστημα 11 – 13 Ιανουαρίου και σε δείγμα 1503 ατόμων, η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων, (69,7%), τάσσεται υπέρ της διενέργειας δημοψηφίσματος και μόνο το 27% υπέρ της κυβερνητικής πρωτοβουλίας .Δημοψήφισμα, σύμφωνα με την έρευνα, επιθυμεί και το 61,4% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.

Σε δημοσκοπήσεις στο διαδίκτυο η τάση είναι έντονα απορριπτική.

Στο ερώτημα «Συμφωνείτε με την παραχώρηση ελληνικής ιθαγένειας και δικαιώματος ψήφου στους μετανάστες» της http://www.enatv.gr, λέει ΟΧΙ το 69,39%, στην έρευνα του συγκροτήματος Λιβάνη λέει Όχι το 87% , και στην έρευνα του http://politikiprotasi.blogspot.com το 63% λέει, «Όχι, δεν θέλω να παίρνει την Ελληνική ιθαγένεια κανένας μετανάστης».

Το καθεστώς της «αόρατης Χούντας» οδεύει προς μια συστημική ήττα.
Η «πλύση εγκεφάλου» , που επιχείρησαν από τα κανάλια και τις εφημερίδες των εργολάβων, είχε πολύ περιορισμένα αποτελέσματα .
Η «ανθρωπιστική» προπαγάνδα κατέρρευσε. Ο ελληνικός λαός κατάλαβε τη διαφορά ανάμεσα στα «πολιτικά (κυριαρχικά) δικαιώματα» και τα «ανθρώπινα δικαιώματα».
Σιγά-σιγά γίνεται αντιληπτή και η χρηματοδότηση του «ανθρωπισμού» και των «ανθρωπιστών» από την Κοσοβάρικη Μαφία που είναι ο υπεργολάβος, της Αόρατης Χούντας.

Καθημερινά προσέρχονται στο Δήμο Αθηναίων αλλά και σε άλλους δήμους αλλοδαποί, κυρίως Αλβανοί και Πακιστανοί οι οποίοι απαιτούν να γράψουν τα παιδιά τους στα δημοτολόγια (να πάρουν ταυτότητα λένε).

Στην απάντηση των υπαλλήλων ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει αφού δεν έχει κατατεθεί το νομοσχέδιο ακόμη και ότι ισχύει προς το παρόν ο παλαιός κώδικας της ιθαγένειας δημιουργούν επεισόδια και εντάσεις.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!

Κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται ότι σε ορισμένους Δήμους (π.χ Δ.Πειραιώς) τούς ζήτησαν μόνο τη ληξιαρχική πράξη γεννήσεως για να τους γράψουν απο τώρα.,

Ωστόσο ,αποκαλύφθηκε πια, με τις «νομοθετικές πρωτοβουλίες Παυλόπουλου», η συνέχεια και ο μακροχρόνιος σχεδιασμός της κατάληψης της Ελλάδας από τον Στρατό των εισβολέων, και η διασπορά των «δυνάμεων» της «Ανοιχτής Κοινωνίας», της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, στο ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ, το ΚΚΕ τον ΣΥΡΙΖΑ και την Εκκλησία.

Απέτυχε παταγωδώς, η προσπάθεια να εμφανίσουν την λαϊκή αντίδραση ως υπόθεση των ακροδεξιών, και ως αναμέτρηση του 5% του ΛΑΟΣ με το 95%. Η «ιδεολογική τρομοκρατία» της εγχώριας «θολοκουλτούρας» και των χαφιέδων κάθε χρώματος και ο φασιστικός τρόπος με τον οποίο οι «προοδευτικοί ανθρωπιστές» προσπάθησαν να απαντήσουν στα επιχειρήματα της «κοινής λογικής» προκάλεσε την ενστικτώδη αντίδραση των πολιτών. Η μεγάλη δόση ΑΛΑΦΟΥΖΟΛ παρήγαγε τα αντίθετα αποτελέσματα .

Ανετράπη, λόγω της λαϊκής αντιδράσεως το σενάριο της κριτικής «συναίνεσης» με την ΝΔ. Ανετράπη, η συναίνεση του Ιερώνυμου με τις τοποθετήσεις των μητροπολιτών, Θεσσαλονίκης κ.Άνθιμου, Καλαβρυτων & Αιγιαλειας κ. Αμβροσίου και Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανῆς καί Κονίτσης, κ Ανδρέα.

Η αντίδραση του ιστορικού πατριωτικού ΠΑΣΟΚ δια του κ. Π. Κρητικού, καθώς και η παρέμβαση του κ. Θ.Κατσανέβα, και η δήλωση του Μίκη, για τον στρατό της «Ανοιχτής Κοινωνίας» , βοήθησαν σημαντικά στο να καταλάβουν οι οπαδοί και ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, το τι πραγματικά διακυβεύεται

Μπροστά μας βρίσκεται το πραγματικά νέο. Μια πατριωτική συμμαχία στην βάση. Η Εθνική Λαϊκή Ενότητα, από την οποία θα ξεπηδήσουν νέες εθνικές και λαϊκές ,πολιτικές δυνάμεις και πρόσωπα ,που θα ανατάξουν το διεφθαρμένο πολιτικό σκηνικό των υποτελών της «αόρατης Χούντας και του «Περιστυλίου».

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο τωρινό δημοσίευμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100027_17/01/2010_387198
αναφέρεται πως
"Η ιθαγένεια στον δρόμο προς τη Βουλή
Χωρίς σημαντικές αλλαγές αναμένεται να κατατεθεί το νομοσχέδιο"
Μακάρι κ. Χατζάρα να είναι έτσι όπως υποστηρίζετε στο άρθρο σας.
Θα φανεί αν υπάρξη ισχυρή αντίδραση, με πορείες στη Βουλή, άμα τη κατάθεση του.
Το εύχομαι.

Ανώνυμος είπε...

Η μεγάλη πρόοδος της Ελλάδας στον πολιτισμό και τις επιστήμες οφείλεται στην καταπληκτική γλώσσα που αναπτύχθηκε εδώ. Η ελληνική γλώσσα είναι αυτή που μας κάνει να αισθανόμαστε περήφανοι γι’ αυτό που είμαστε και να λέμε ότι όλοι είμαστε Έλληνες. Όλες οι αρχαίες πέτρες στις γειτονικές χώρες και γύρω από την Μεσόγειο μιλούν Ελληνικά. Απαιτείστε επαναφορά του πολυτονικού στη γραφή στα δημοτικά και κατόπιν σ’ όλα τα σχολεία. Οι τόνοι και τα πνεύματα θα κάνουν τα παιδιά εξυπνότερα και πιο προσεκτικά.
Διαδώστε το μήνυμα.
ΑΝΤΙΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σπύρο, σου ξέφυγε κάτι φοβερό: Ο Βούγιας είπε την περασμένη Τετάρτη στην εκπομπή του Παπαδάκη (Αντέννα) ότι οι ξένοι μετανάστες στην Ελλάδα είναι 1.700.000 χιλιάδες (1 εκατ. νόμιμοι και 700 χιλιάδες παρανομοι)!! Μπές
http://www.youtube.com/watch?v=4aIflKlsc2k

και ανάρτησέ μας το σχετικό βίντεο να το δούν οι συν-Έλληνες, γιατί ο Τύπος αποσιώπησε την ομολογία του Βούγια...

Ανώνυμος είπε...

νεος επιδοξος αλλοδαπος βιαστης αποπειραθηκε να βιασει αλβανιδα.
απο εδω και περα η αστυνομια προπο ειναι υποχρεωμενη να ασχολείται κυριως και με τα ενδολαθρομεταναστευτικα

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=95989&cid=4

Ανώνυμος είπε...

kai αλλο ΕΝΔΟλαθρομεταναστευτικο ΕΓΚΛΗΜΑ

ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΕΚΓΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ, ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.. ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΒΙΑΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΔΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΙ, ΕΞΟΥ ΚΑΙ "ΠΡΟ ΠΡΟ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΥΜΑΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΗ ΝΕΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΘΑ ΒΛΑΛΕΤΕ ΛΑΒΡΑΚΙ

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2010, 00:13


Συνολικά τρεις ήταν οι δράστες που μπήκαν σε εργοστάσιο ανακύκλωσης και, με τη χρήση σωματικής βίας, άρπαξαν τον αλλοδαπό φύλακα και τον έβαλαν στο φορτηγό


http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=95964&cid=4

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλα ολα αυτα, αλλα δεν μας σωζουν ουτε απο τα εκατομυρια των λαθραιων, ουτε απο την συνεχιζομενη εισβολη.Ουτε το δημοψηφισμα θα μας σωσει.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς το μόνο ουσιαστικό πρέπει να γίνει με τους μετανάστες είνα να εξεταστούν κατά περίπτωση όλοι και να απελαθούν το λιγότερο 1.000.000.

Οι ελάχιστοι που έχουν ενσωματωθεί και έχουν παιδιά που μεγάλωσαν και πήγαν σχολείο κανονικά ας μείνουν και μετά συζητάμε για υπηκοότητες και ιθαγένειες.

Να πω ένα άλλο τώρα.Μας συγκρίνουν όλοι με τα άλλα κράτη σχετικά με τις ιθαγένειες.

Πρώτον,

Τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη δεν βρίσκονται στα σύνορα της Δύσης και δεν έχουν έχουν γείτονες Τούρκους άρα εκ των πραγμάτων η Ελλάς πρέπει να έχει αυστηρότερο νόμο για την ιθαγένεια από τον ευρωπαϊκό μέσο.

Δέυτερον,

Η Μάλτα, μια μικρή χώρα με χειρότερο πρόβλημα από την Ελλάδα ίσως, άλλαξε τον νόμο και ιθαγενής είναι μόνο όποιος έχει μαλτέζους γονείς. ΤΕΛΟΣ

Βάλτε φυλακή τις ΜΚΟ που πρέπει καθώς και το ΠΑΣΟΚ ολόκληρο.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο συναγωνιστη Σπυρο.

Ανελαβε πρωτοβουλια για να οργανωθει και να συντονιστει η αντιδραση και η αντισταση του ελληνικου λαου.

Οι προσωπικοτητες που σιγα σιγα καταλαβαινουν που οδηγουνται τα πραγματα απο τις ελληνοποιησεις αμετρητων εισβολεων εποικων λαθρομεταναστων ειναι η μαγια για την ανασυνταξη του πατριωτικου χωρου.

Η Ελλαδα στους Ελληνες!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κ. Χατζάρα, μην μας βάζεις στον ύπνο. Ο αγώνας συνεχίζεται. Μέχρις εσχάτων!

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΥΡΟ, ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΓΡΑΨΕΣ.

ΑΚΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ: ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ BLUE SKY ΝΑ ΦΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα το πρωί στο MEGA σε μια εκπομπή 2 δημοσιογράφων μίλησαν λίγο για την ιθαγένεια. Είχαν καλέσει και ένα συνταξιούχο καθηγητή Κοινωνιολογίας του ΑΠΘ και σε ζωντανή μετάδοση από τον δρόμο ήταν και ένας μαύρος από το Κογκό εκπρόσωπος κάποιας οργάνωσης τους. Αυτός λοιπόν ο υποψήφιος Έλληνας είπε ότι δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες και το ότι βρέθηκαν εδώ είναι δικαίωμα στην ζωή. Δηλαδή αυτός αύριο μπορεί να κρίνει ότι δικαίωμα στην ζωή είναι να με φάει ζωντανό. Ας ετοιμαστούμε λοιπόν να γίνουμε βραστοί γιατί κάτι τέτοιο θα συμβεί αν πάρουν και υπηκοότητα. Ο νόμος της ζούγκλας απ' όπου μας προέκυψαν θα ισχύσει και εδώ.

Ντόνετσκ: Το χωριό Ρομπότινο επέστρεψε στον πλήρη έλεγχο των ρωσικών δυνάμεων

  Ο Βλαντίμιρ Ρόγκοφ  ανακοίνωσε  ότι  « μ ετά από σφοδρές μάχες, το χωριό Ραμποτίνο επέστρεψε υπό τον πλήρη έλεγχο των ρωσικών ενόπλων δυνά...